348

Анонимен

преди 1 година

Милиционерска постановка. Взрив до пътя не може да направи абсолютно нищо на бронирана кола /4-6 тона е масата на бронираните автомобили/. Твърдят, че взривът бил поместил колата - покажете колата. Твърдят, че имало сачми - значи колата трябва да е цялата в следи от тях - къде са следите, къде е колата? Така нареченият "кратер" не е никакъв кратер - просто място без тревичка. Евтина, некадърна, милиционерска постановка. Главният заподозрян ще е Къро.

347

Анонимен

преди 1 година

на ти сега цигов чарк събора на прокурора

346

Анонимен

преди 1 година

самоков са егати селото некой да не си е правил майтап с бутилка тротил

345

Терориста любител..

преди 1 година

..... ли е бил или професионалист --- досега внимателния ми анализ ме насочи ,че това е бил професионалист направил любителско мощтно взривно устройство което колкото и близо да е било до колата не е можело да нарани хората от кокпита на бронирания автомобил ! И щом ги е разбирал толкова нещата е знаел ,че ще вдигне много голяма дандания ( чок перушина йок йордек ) .

344

Анонимен

преди 1 година

Кой е Сарафов, туй човече било казал че атентата значел че БГ е мишка и се излагала пред ЕС. Е Сарафов мишката си ти че си позволил тоя атентат. Я Сарафов първи да си подаде оставката!

343

Анонимен

преди 1 година

Да... много ще е интересно ако този джип дори има някакви драскотини!! СМЯХ са тези ГЕРБ. ЗАлагам че на джипа почти нищо му няма. Ако го измият може да е и чисто нов.

342

Край

преди 1 година

Този "гигантски" взрив можеше да убие прокурора само ако беше с електрическа тротинетка и без брониран каскет.Покажете щетите по бронирания автомобил за да се види.Така или иначе "кратера" се видя.

341

Анонимен

преди 1 година

Взривът е бил ужасяващ, посочи той и подчерта, че ако не е бил сменил колите, е щял да загине. --- и нема никаква следа от ужасния взрив по твоята кола... Стига смешки, млъквай и до там Гешев... Просто много лъжи предимно от прокуратурата и теб Гешев. Разкайрвай се.

340

hah

преди 1 година

има си хас базата на про куртурата да не е в курорт.от не са я направили в ляолин в градинките?

339

канибал

преди 1 година

стига с тия театри, и що домочадието се вози с наши пари на аванта? нещо друго да се ползвале? кел.еш

338

Анонимен

преди 1 година

Жена му и дъщерите му пътували в кортеж?! Браво, бе прокуроре! Обърнал си прокуратурата в бащиния.

337

Много намирисва

преди 1 година

На Руска партенка........Службите да се заемат сериозно!

336

Денисс

преди 1 година

Какъвто ние главният прокурор,такъв и атентата-пълен таш***к!

335

Келешев

преди 1 година

.....СЕГА ЩЕ СПИНКА СПОКОЙНО!

334

Анонимен

преди 1 година

оставка! хем нищо не върши, хем се ползва от държавните пари в почивни дни да разхожда семейството си с държавна бронирана кола, хем завалията и театъра не го владее

333

Анонимен

преди 1 година

Да ползваш бронирана кола в Украйна е логично. Да я ползваш после и в България не е логично, освен ако не си знаел, че ще ти свърши работа ... Защо е взел и семейството си обаче недоумявам ...

332

Анонимен

преди 1 година

Вижте, от както русия спря да налива пари в герб, бойко смени ориентацията си от проруска на антируска. Гешев, следвайки примера на вожда си, също смени своята. Иначе руска подлгога, сега беше в Украйна и явно вече знае, че русия е загубила тази война. От както заяви, че ще арестува ***, ако пристигне у нас, ръшките са се активизирали и ето сега техния опит за атентат.

331

моля?

преди 1 година

какво е осколки,прилича на руска дума,българска няма ли,***

330

Обективен

преди 1 година

Носителя на Оскар веднага да се включи в разследването - той Грозев откри кой и как е отровил Навални ,та няма да разкрие мякаква си кокошкарска бомба кой е поставил.

329

Анонимен

преди 1 година

Щом това непланирано пътуване, решено в последния момент, значи знаят само няколко човека. Тоест, който го охранява иска да го гръмне. Да ама за да стане трябва да гръмне и себе си. Нещо не ми се връзва.