289

I'm-ДртiйУАЙТBO

преди 1 година

.!. Всьо голема изсмукана БУТАФОРИЯ и чистокръвна ИНСЦЕНИРОВКА от дребен местен вид... абсолютна ПАРТТЕНКА за наивно-верващия массов зрител на подобни филмчета съшити с много бледи конци.

288

Анонимен

преди 1 година

някое диво прасе е ровило за жълъди те бомба

287

Анонимен

преди 1 година

Сарафов, Сарафов, ако всички от службите са толкова некомпетентни, Господ да ни е на помощ. Видимо последиците от "взрива" са като от пиратка. Все пак има още мъже, които сме минали през казарма.

286

Немо

преди 1 година

Екипът на театър "Сълза и смях" се залива от смях!

285

Само минавам

преди 1 година

В ДИР има снимка на "кратера". Направих си експеримент с китайска пиратка "слонче" (от най-дебелите, по 2.20 лв). Резултатът беше впечатляващо по-добър от този на снимката...

284

Хиена

преди 1 година

Това е проста и глупава *** на снимката, работи на такъв пост, като гледам народните "Любимците" същата работа, наглец до крадец, мутрец до курволец.

283

Петко

преди 1 година

Основния спонсор беше Кремъл ама той фалира. И свинекомплекса започна да се разпада...

282

Смешници

преди 1 година

Гешев = ***, Сарафов = клоун... Пеевски = директор на цирка

281

...

преди 1 година

Убеден съм, че в София има по-големи дупки от този "кратер". Дори бойлер ще направи повече поражения.

280

тити

преди 1 година

И тоя не е добре и си вярва.Впуска се в некакви филми.Нали са дупе и *** с Гешев.

279

Бай Кольо

преди 1 година

Трябва да се търсят хората,които имат полза от това Гешев да не е тлавен прокурор.За мен това са онези срещу ,които той водеше дела преди да стане главен прокурор.Това са Баневи,Арабаджиеви и Божков ,който директно заяви от Дубай,че той е финансирал и организирал протестите през 2020г.

278

<><>

преди 1 година

Така се печели доверие и възхищение след като славата ти избледнее :)

277

Анонимен

преди 1 година

'' Лена Бориславова смята атентатът за инсценировка '' ..................................... доколкото си спомням Гешев получи награди от американските и европейските служби, и някак си съм по-склонен да вярвам на американските служби отколкото на Ленчето ... а самия факт, че Ленчето с лека ръка отхвърля ОЧЕВИДНАТА руска следа, само защото Гешев oсъди сапартийката и кметицата на Младост ... не говори добре за Ленчето.

276

СМЕШЕН ПЛАЧ

преди 1 година

Гешев твърди,че ако не бил сменил колата,щял да умре.А защо тогава другите в колата,в която евентуално е щял да бъде Гешев са живи и здрави?Взривът както се видя не е на пътя-както всички *** повтарят,а е отстрани и не се вижда никакво разрушение на асфалта.В почивните дни Гешев ходи с цялото си семейство с кортеж.Какви са тези привилегии?Чакам мисирките да покажат една д-ва в Европа,в която гл. прокурор ходи с такава охрана.Уж сме в ЕС,а само за олигарси са говори,които не са в затвора.

275

Бочко

преди 1 година

До АнонименФиат крома брониран ?

274

Падаря

преди 1 година

Това е предопреждение за всички прокорори.Киро и Рашков закриха спец звената за борба с ОПГ тата съкратиха хиляди полицаи .ПП и ДБ са доказани мутренски слуги и то на живо в ефир Христо беше привикан от бос да рапортува по телефона ако не помнете ...

273

ПП и ДБ -подлоги

преди 1 година

ПП и ДБ троловете и политическите им активисти,а и самите те водят кампания в мрежата която да изкара ,че Гешев сам се е взривил.Това доказва за кого работят ПП и ДБ лидерите сещате се за кого .Съсипаха и малкото в държавата слуги на мутри ...

272

Светозар

преди 1 година

Три кила тротил от 30 метра срещу тежко брониран джип не е опит за убийство. Това е леко предупреждение или инсценировка.

271

Анонимен

преди 1 година

Бронираният автомобил Fiat Croma, в който пътува известният магистрат, е взривен от мощна бомба (над 1 тон тротилов еквивалент) с дистанционно управление, заложена под водосточен канал под магистралата)))))А, на гешев бомбичката все едно е детска пиратка.

270

Край

преди 1 година

3 кг. тротил нямат никакъв шанс при брониран мерцедес.