45

един данъкоплатец

преди 1 година

До РадославИ през времето в затвора ние трябва да плащаме за неговия престой.

44

Една Жена

преди 1 година

Да, ужасно нечовешко деяние, но човешко ли е да вземеш парите, събирани за здравето на инвалидизирания ти мъж и да ги похарчиш?В обществото ни липсва емпатия, отговорност и морал, затова накрая се стига до фатални инциденти.

43

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Такива статии има, зашото жените се хвашат с татуирани мутраци с пари, а не слаби безработни българи без пари.

42

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Тази жена е имала ограничителна заповед, после сама се е върнала при алкохолика мутрак, ако беше отишла при местния слаб безработен майстор в креватната гимнастика, тази статия сега нямаше да я има.

41

Анонимен

преди 1 година

Крием лицето на самопризналия се убиец защото?

40

Радослав

преди 1 година

Просто имаме нужда вместо затвори да се направи една трудова колония на Арктика и всички убийци да се пращат там. Да оцеляват както намерят за добре и да живеят там както искат. Такива индивиди нямат място сред обществото. Като го пратите в затвора защо си мислите, че ще излезе променен? Ще е още по зле, след 15 години като излезе ще пиянства още повече, ще е още по агресивен и напълно няма да има уважение към човешкият живот!

39

Алекс

преди 1 година

Изобщо не съжалява.Повтаря като папагал указанията на адвоката.Завършен егоист,който мисли единствено за себе си.Не мога да си представя децата как ще се оправят от тази травма.

38

Kleo

преди 1 година

Modaгаtoгa e P3D3RAST

37

Анонимен

преди 1 година

Какво значи убийство при непредпазливост, след като всичко е било в кръв?

36

Гласувал за ППДБ

преди 1 година

Така е, ***, като не сте ратифицирали Истанбулската Конвенция за правата на жените, ще ви убиват! Ние от Продължаваме Промяната Демократина България сме истински евроатлантици и демократи и ще се борим докрай за това, Истанбулската конвенция да влезе във всеки дом!

35

Факт

преди 1 година

Екзекутирайте го на площада пред общината и изразете съжаление...

34

Анонимен

преди 1 година

Не съжалява за нищо. Напротив, вътрешно е удовлетворен от стореното. Хората от този тип искат да се наложат, смятат, че другите са им длъжни по някакъв начин. Когато съпругата му е мъртва, е станало неговото. Тя няма вече да е с друг. Този човек не разсъждава, че децата му ще растат без майка и баща. Не знае какви травми им е нанасял в продължение на години. Не е способен дори да се изправи и да си каже, че я е убил и защо го е направил, а се крие зад глупости с надежда да го пуснат вкъщи да пие

33

Анонимен

преди 1 година

12, 'когато убиеш човек ставаш на нивото на плюнката на земята' -- цезар, наполеон, ботев плюнки ли са били? да убиваш е зареждащо и овластяващо

32

Анонимен

преди 1 година

Чашката не прощава, има доста мили хора но с изключително лошо пиянство.

31

Анонимен

преди 1 година

Вече име има сурогатни майки, основно от бедни страни във война, като Украйна, които за едни 35-400000 лева и изръжка за година, могат да раждат деца и прехвърлят правата само на бащата. За да е по-сигурно, макар и по-скъпо, взима се яйцеклетка от друга жена и се осеменява изкуствено сурогатката. Така не може да изнудва за издръжка и прочие.

30

Анонимен

преди 1 година

Балгарин ли е тоа?

29

Анонимен

преди 1 година

не е лесно да си инвалид, но не бива да очакваш чудеса от жената...

28

Анонимен

преди 1 година

Първосигналните бг медии ни занимават с глупости от сорта на Митьо-миньорецо, Дри6о, Сървайвъри, Дрискащи във витрина пред НДК и т.н. Каква прелест, А ?!Какъвто народа такива и медиите мУ !!

27

Анонимен

преди 1 година

Ем и тя тая е била за биене ...

26

Варна, Бургас

преди 1 година

1 милион антикомунисти, силата на българската душа