30

Анонимен

преди 1 година

До До 12 E то има не само буългарски кремвирши на пазара.. защо да не купуваме??

29

Анонимен

преди 1 година

Веднъж замразено месото, структурата му се изменя тотално, да неговорим колко бактерии и др умират. Питайте Гордън Рамзи да ви обясни за размразеното месо и разликат във вкуса

28

До 12

преди 1 година

Извинавам се, но балъ4ета да купуват кренвирши останаха ли? В кренвирша има всичко, но не и месо! Кокали, жили, сланина, обрезки, пълнители и вода....

27

Анонимен

преди 1 година

Това е термин за ресторантите

26

Анонимен

преди 1 година

Аз само ще кажа, че си купих месо за печене, почти не сложих вода в тавата, а по време на печенето тавата преля. Оставям изводите на вас, какво е имало в месото.

25

Анонимен

преди 1 година

Кажи им то Шишо щот бугараците са си тапаци

24

чети внимателно

преди 1 година

Наивно да се чете наливно.

23

чети внимателно

преди 1 година

"Има некачествено вино" . Точно от такова вино менте мой познат припадна след изпиването на 2 чаши. Спешните медици и лекарите в болницата го спасиха. В търговския обект (склад) продължават да продават от същото наивно еФтино вино. Кой ще промени това, като всички по веригата прибират едни пари?!

22

Шишо

преди 1 година

Месото което се продава в големите вериги най-често е с произход Испания, Германия, Белгия. Пристига с поне 21 дни технологичен срок на годност. С какво е третирано, и дали е прясно е друга тема. Колбасите, най-вече малотрайните варено-пушени (кренвирши, лионски, македонки, биренки и пр.) и трайните варено-пушени (шпек, луканков колбас и пр.) се произвеждат от замразените отпадъчни меса на ЕС (говеждо от стари крави и бици, свинско от *** майки и бракувани нерези).

21

Анонимен

преди 1 година

В БГ ПРЯСНО МЕСО КОЙ ДА ГО ОТГЛЕДА ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА ЛИ?

20

Анонимен

преди 1 година

ТО Е ЯСНО ЧЕ РАЗМРАЗЕНО 20 ГОДИШНО ОТ РЕЗЕРВА НА ЕС АМА СМЕЕТЕ ЛИ ДА ГО ПИШЕТЕ НОМА Е ЗА БОКЛ УКА НЕ ЗА ХОРА

19

СЪВЕТ

преди 1 година

Когато купувате месо - Телешко или Свинско , гледайте да е с кост - Костния Мозък разваля замразеното месо след размразяване - това е стар опит .

18

Милионер

преди 1 година

Не разбирам само за кой магазин става въпрос. Според мен, в България има много магазини, а лекарите ядат все развалена храна и се оплакват, че са им малки заплатите. Обяснявам. Прясно месо. Охладено месо. Замразено месо. Прясно размразено месо. Между другото, главата за месо и месни продукти в Ръководството по Стокознание съм я написал още преди около над 20 г. Тогава струваше 7 лв. Като още едно пояснение. магазините са пълни със стоки, което означава, че добре съм ги учил сегашните търговци.

17

Анонимен

преди 1 година

Навремето продаваха замразени пилета - размразиш го и половината платени пари отишли за лед. Сега пък инжектират охладени пилета със солни разтвори- сложиш го да се пече и тавата се пълни с вода/разтвор.

16

Анонимен

преди 1 година

Е па що? Можеше и да е ланшно размразено.

15

Анонимен

преди 1 година

Казват прясно размразено хората, не казватче това е от пантивека :)))

14

Анонимен

преди 1 година

Това го разбрах със скумрията в Лидл, двойна цена спрямо замразената.

13

Анонимен

преди 1 година

това прясно размразено го пробутват още от байТошово време недоносчета

12

От Бъфало Бил

преди 1 година

Аааа... има,има. 40 годишно американско дълбоко размразено се превръща в прясно размлразено. Иии... такаааа ручайте бизони утепани още от Бъфало Бил.

11

Анонимен

преди 1 година

Малко като втора преснота