227

Бай Иван

преди 1 година

Всяка система си има уязвимост. :)

226

Ботевградския

преди 1 година

Изкуствения интелект да дойде да изкърти,да измаже някоя баня.Може и да шпаклова и боядисва,да слага ламинат и первази,да монтира врати и мебели.Да изхвърли отпадъците и да си има разправии с "клиенти".Изкуствения интелект ще замени тия с две леви ръце в гъ*за и ще направи още пи-търсени тези,които умеем да правим от нищо нещо с ръцете си.Както казва кварталната фризьорка:"За попа,майстора и бръснаря работата няма да свърши никога".

225

Додо

преди 1 година

Tи си едни от най-лесно заменимите, SASHЕ, защото и най-първобитния бот може да прави това, което правиш ти - да препубликуваш статии от глобалистко контролираноте медии, като ги превеждаш с Гугъл Транзлейт. Толкоз!

224

Такъв е Живота

преди 1 година

Изкуствения интелект , когато е достатъчно завършен за да се самообучава без чужда помощ и стане достатъчно ефективен за да замества пълноценно хора, ще промени не само работните места на някои хора но и ще ПРОМЕНИ ИЗЦЯЛО ЖИВОТА на всички. Гаранция че няма да има нито един работодател дето от сантименталност да пази хора които могат да бъдат заменени от ИИ или машина. И не, НЯМА да има работа за всички уволнени. Чака ги живот в мизерия, лишения и каквото там им отпусне социалната система.. END.

223

Анонимен

преди 1 година

До 230 Можеше с някакво изкуство да се захванеш. За това е подходящо по-всеобхватно мислене. А и както си разочарован от хората, щеше да ти е лесно да им хванеш цаката да им продаваш, така че щеше да си милиардер до сега. :) Хипотетично говоря, иначе ти си знаеш.

222

Анонимен

преди 1 година

До 180 Ако не бяха съвременните технология щеше да работиш нещо друго." - Какво? Първият "работещ" извън ферма в семейството ми е бил дядо ми. Преди тояа 8 поколения назад е било една и съща история. Щврките женени, синовете - който наследи, наследо, останалите ратаи и умирало за по 5 години. Аз нямам голямо наследство и ако трябваше да разпитам на работа, с моито потребности, щях да погина на 25.

221

Анонимен

преди 1 година

До 227 - Драго ми гърбушко - ИИ не играе НИКАЛВА роля тук. Освен това "блокчейна", са много различни неща. Някой отнемат 3 часа за "хакване", други 3 млн. Години и да, с "кванотияят ти компютър". Преди 2 години сменихме инкрипшъна, а сега ще го ъпгрейднем пак. Съшото ще важи и за др чейни.

220

Содом и Гомор

преди 1 година

С квантов компютър и ИИ общо на стойност около 3 милярда може да се хакне Блокчейна за няколко часа,могат да се създадат оръжия за масово онищожение за 24 часа ...

219

Естествен лузър

преди 1 година

След масовия мор ще кажат то изкуствения интелект беше виновен ;) Примерно при експеримент за 24 часа изкуствен интелект с квантов компютър е създал 4000 смътроносни био-химични оръжия за масово онищожение способни да заличат човека като вид...

218

Анонимен

преди 1 година

Един простичък въпрос:Ако приемем,че всяко нещо съществува само и единствено в рамките на неговата повече,или по-малко изразена противоположност,тогава,може ли плямпалниците за наличие на "изкуствен интелект",да дадат определение на "естествен интелект"????Хайде,многознайковци,дайте такова определение,като започнете с определяне на понятието "интелект"!

217

НАП

преди 1 година

До 37 годишенАко си мислиш че Изкуствения интелект ще плаща осигуровки за да получаваш пенсия доста се самозалъгваш мойка.Щоам се пенсионираш на 42 години си или алоджия или на неква дебела държавна службица ,задели мако бели пари за черни дни в Швейцарска банка ;)

216

37 годишен

преди 1 година

Не ми дреме. До 5 години се пенсионирам. Да му мислят младите.

215

Контингента

преди 1 година

До АнтропологДве седмици са много Емилито-тротинетката на втория ден си сложи чаршафа около шията в ареста...

214

Аста ла виста бейби

преди 1 година

Слънцето има цикличност на всеки 126 години прави по едно мошно изригване лъчението от това изригване равно на трилюони атомни бомби изгаря всичката техника с полупроводници-чипове и др. Последното изрикване е било преди Първата световна война тогава телеграфа по цял свят е спрял.В САЩ всяка по-голяма военна база има резерв от дипове и коли без никаква електрониока.Изригването ще стане няма мърдане и тогава всички компютри ще са аут.Крипто парите ще се изпарят за 5 минутки и тнт...

213

Антрополог

преди 1 година

До АминВече простолюдие нема всички сме със смартфони и станахме инфлуенсъри и знаем всичко ,а реално нищо не знаем.Спрете на един инфлуенсър-интелктуалец нета за две свдмици и ще се превърне в психично болен ***...

212

Пепи

преди 1 година

То и 2к проблема щеше да събори цивилизацията . После беше дот ком балона . После крипто валутите . А и оон каза 1975 година че Ню Йорк е щял да бъде под вода през 2012 година . Ама плажа на Ню Йорк и Варна не е мръднал и сантим . Говоря за нивото .

211

Но глобализейшън

преди 1 година

Единен Свят е не възможен има две крайности и ние около средата.Едната крайност е 16 годишни тинейджърки да се движат навсякъде с 6,5 литров джип дето гори 30литра на 100км и родителите и си сменят мебелите и техниката на две години.Другата крайност е Африканеца от Конго дето има 120 деца в една колиба.И ние от ЕС по златната среда караме по щадящи природата коли и не се множим прогресивно .Та защо примерно българина трябва да плаща за греховете на Джони и Чукумба спрямо природата и Планетата?

210

Амин

преди 1 година

Съвсем скоро простолюдието , чиято основна цел в живота е да осигурява комфорта на Елита няма да е нужно и ще се наложи да бъде намалено до санитарния минимум. Това ще намали нуждата от все по - разрастващото се производство и нуждата да се строи, произвежда, копа, жъне, транспортира и каквито още други дейности се сетите които замърсяват околната среда . Още няколко години и ИИ ще стане толкова подготвен че да осигурява без човешка намеса комфорта на Елита . ПРОСТОЛЮДИЕТО ЩЕ СТАНЕ ИЗЛИШНО .....

209

Анонимен

преди 1 година

Тези каси вече ги има във всички вериги- Лидл, Кауфланд, Била. За това минаваите само на каса обслужвана от човек. Така ще запазите едно работно място.

208

Анонимен

преди 1 година

Поне засега касите в Лидл работят така, че е по-добре да минеш на каса с човек. Много е бъгаво иначе.