19

ХХХ

преди 1 година

Путин бил терорист :)

18

България

преди 1 година

И Путин трябва да се ликвидира и той е терорист

17

Истина

преди 1 година

Лидерът на терористната групировка Ислямска "държава" =ИД не е убит от Турция а от САЩ и то миналата година, не сега. А и кой оскверни христянски и еврейски свети места и храмове като превърна християнкия храм "Света София" в идолско капище на ислямски терористи с надписи нола ИД, както и гробницата на еврейски патриарси в Хеброн, ислямизира кулата на еврейски цар Давид с ислямско минаре и окупира с ислямски джамии, дори пресвятото място на евреите -Храмовия хълм в Ерусалим? И кой легализира ИД?

16

Правда

преди 1 година

Лидерът на терористичната групировка Ислямска държава е убит ощи миналата година от САЩ, защо Ердоган се хвали сега предизборно сякаш е негова заслуга, явно да изкара че се бори с тероризма, който е само ислямски като неговата идеология, а и докато въоръжава палестинските терористи, позволява на сирийските са преминат в Европа и така съучаства в убийствата на много невинни евреи,християни,кюрди и преследва политическите си съперници, както правят терористичните диктатори.

15

Анонимен

преди 1 година

Ако Турция е съдействала за убийство на лидера на терористичната група Ислямска държава, защо въоръжава ислямските джихадисти в Сирия и от Палестинска автономия,които избиха хиляди невинни християни и евреи, за да окупират и заграбят земите им противозаконно,каквито престъпрения срещу човечеството, правосъдието и мира върши и Русия срещу Украйна, Армения,Грузия...И докога Ердоган расистки ще нарича "терористи" други нации като кюрди,други религии като евреи и др.партии жертви на терора?

14

G.I. Joe

преди 1 година

На ЕрСултан му се услади далаверата с пясъчни хотели в земетръсните райони. Хиляди погреба живи под руините и не му пука а само мисли как да узурпира властта.

13

Анонимен

преди 1 година

"Сега краварника ще трябва да назначава нов ...", пише 6. Лошото за Пидостан е, че скамейката му е все по-къса и по-къса и контрола му в Североизточна Сирия увяхва.

12

Анонимен

преди 1 година

Браво! Преди 2-3 месеца Пиндостан ликвидира ръководителя на "Ислямска държава". Самата "Ислямска държава" беше ликвидирана от Президента Путин още през 2018 г.

11

Бай Иван

преди 1 година

Да не забравяме плужека плевнелиев,който покани главорези от ИДИЛ през 2012-та у нас и ги представи като демократи и евроатлантици ;) !!!

10

Пепи

преди 1 година

Както се казва: "ахала бахала, нищо не моем да ти разберем". И тоя предизборно май реже лентички.

9

ХХХ

преди 1 година

Тежък удар по САЩ !

8

Козъгъзъ дуписе

преди 1 година

Вай алах! Нащо халиф збива наред неверниците (които не вярват в изборната му победа) !

7

По същество

преди 1 година

Ердоган току що спечели изборите.

6

Анонимен

преди 1 година

Политическият ислям на Ердоган е свързан с ислямските терористични организации. Ердоган странно защо подкрепя Хизбула, които са шиити, като даже сега на идващите избори е в коалиция с HUDA PAR, крайна сунитска партия, която обаче е в тесни връзки с Хизбула. С талибаните, Ердоган каза, че нямат верови различия. Със ИД търгуваше нелегално петрол, но винаги официално е бил против тях. Като АК парти е всъщност проект на "мюсюлманско братство" за Турция. Идеите на организацията приложени в Турция.

5

Анонимен

преди 1 година

До 2 - еми, то в Турция няма особена алтернатива. Има една пенсия на 74 и някакъв националист тип Копейкин. И да не прави нищо Ердоган ще печели до откат. Ония двамата ще си поделят 50-55% от гласоподавателите и Ердо пак ще спечели с 40-45% по стара изпитана схема.

4

Анонимен

преди 1 година

В кой хотел на кое крайбрежие вече живее ликвидирания ?

3

Анонимен

преди 1 година

Ликвидира конкуренцията си явно, нищо че не му остава много.....:)))

2

Бай Гюлен мамула

преди 1 година

И само няколко дни преди изборите дьонмето няма с какво да се похвали и лъже, че е убило някой, понеже това се приема за най - голямо постижение при анадолските нехора!

1

Ченгене парлама

преди 1 година

Бош лаф !