75

toti

преди 1 година

ОМРЪЗНАХА МИ ТЕЗИ ФИЗИОНОМИИ БЕЗ ВИДИМО ЗА КАКВО СА ТАМ И НА ЧИЙ ПОП СЕ МОЛЯТ !!!

74

Анонимен

преди 1 година

НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ С КАКВО СМЯТА ИЛИ НЕ СМЯТА ДА СЕ СЪГЛАСЯВА ДУНЬО ***!!!

73

ББ

преди 1 година

тиквата те рекетира като те обвини през простикратурата...в опит за кражба на пари с закупуването на офис техника!имама памет крадецо!и ти ще си ни...фара и ментора...я у лево!!!

72

Анонимен

преди 1 година

По-добре Емили от колкото ти ...

71

Анонимен

преди 1 година

Нормални и кадърни хора не биха стояли в ГЕРБ. Затова кадрите им са все калинки. Кой нормален ще седи в едно обкръжение с тиквата?

70

Анонимен

преди 1 година

ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА Е ТОЧНО ТВОЙ ТИП, ВЗЕМЕТЕ ТА СЕ ВЗЕМЕТЕ И ПОЛИТИЧЕСКИ И ЖИТЕЙСКИ, СЮ И СЪКЦАС НАД ОКУПИРАНАТА ТЕРИТОРИЯ ОТ НЕПЕОТА ХАХАХАХ

69

стоян

преди 1 година

Че какво и е на Емили ?Лика прилика сте си.Купи си и ти тротинетка и слагай розова рокличка.

68

Ще се съгласите

преди 1 година

След като сте се съгласили с назначаването на толкова гербаджийски калинки, защо не? Ето ви една калинка - еврокомисарят Мария Габриел. Някой знае ли какво върши в Еврокомисията и как гласува когато се засягат интересите на българският бизнес? Никой не знае и никой не се интересува, най-малко нашата "свободна" журналистика.

67

Хан Тервел

преди 1 година

Да ,ако от "Посолството" кажат -ще се съгласите! Тях не ги интересуват вашите изборни резултати-просто ПП трябва да управлява!

66

Joko

преди 1 година

Митков , ама вие съвсем сте издухали ! Сега ли разбрахте , че поставената на Асенчо и Киро Парапета задача е да ви издухат ! Ако продължавате да си играете с тях на ашици не след дълго ще ви "отддрежат" и главите . . . . Не мога да повярвам , че сте толкова глуп***ви !

65

Анонимен

преди 1 година

Това си е твое Лично мнение Митов! Вече ще приемате всичко,което ви предложи ПП и ДБ! Виждате и знаете,че вече в 5 ти парламент,Опозицията Ви БЛОКИРА,и не ви Допуска до Властта!-:) Лъжа ли?-:))Този факт го вижда цялото ни Общество! "мускулите" Ви са Излишни! Роди се здрава Опозиция срещу ГЕРБ! Или клякате,или пак на избори лятото! Вече при избори 25 % не вършат работа На Никого! Години загубихме ГЕРБ да ни "управлява" с 25 % "спечелени избори"! Аз лично Твърдя,че ГЕРБ Приключи с "управлението"!

64

Shark

преди 1 година

Ако ви наредят от Козяк ще се съгласите и още как.

63

Чиченеца и КУКАТА

преди 1 година

Фактите и свободното, даже избирателно боравене с тях. В този ред на мисли, крачката ще я направите вие, знаете защо. На Емили Тротинетката и пратете одеяло, чифт чорапи и кило.... портокали, че то ще изгние в ареста, горкото момиче, без съд, без присъда! Както е тръгнало!

62

САМО...

преди 1 година

...ИЗБОРНИЯ МАРАТОН--- ЩЕ ПРЕСЕЕ НЕКАДЪРНИЦИТЕ И ЛАПАЧИТЕВЪВ ВЛАСТТА!Старата червена НОМЕНАТУРА --трябва да отмре!"ЧЕРВЕНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ"---е глад и умирачка за българите!

61

ИСКАМЕ ИЗБОРИ

преди 1 година

САМО ТАКА ЩЕ СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ "ПРОМЕНИ", "СПАСЕНИЯ" и "ОСВОБОЖДЕНИЯ" на БЪЛГАРИЯ!СТАРАТА ЧЕРВЕНА ХУНТА --‐ТРЯБВА ДА УМРЕ!

60

а бе,Митов

преди 1 година

С какво Тротинетката е по-лош от тебе,бе!?Нали сте в един отбор,кво се правиш на специален!?Бих ти казал мнението си за теб,ама ще ме изтрият!*** измислен!

59

Анонимен

преди 1 година

От договорняка между ББ и КП ще излезе КК, коалиция за кокала. Понеже всеки един не може да го вземе сам, ще го грабнаттдвамата и един друг ще се поддържат,,за да не го изтърват.

58

Троти

преди 1 година

Митов се размечта за тротинетки... Не трябва да позволява личните желания да вземат надмощие над партийната линия.

57

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

ВИЕ , Митов сте ТОЙ. Вие нямате право да мислите, да взимате решения, да разъждавъте. Забранено ви е. ТОЙ прави всичо това. От вас се иска само да гласувате както каже ТОЙ!

56

Анонимен

преди 1 година

Да, предложете я/го . Много искаме да гледаме как ви води на каишка