41

Анонимен

преди 1 година

Грам не ми е интересно и не ме впечатлява нищо около въпросния индивид Тео Ушев. Освен едно - откъде идва фамилията му?

40

Анонимен

преди 1 година

Ама че ПРОТИВЕН човечец...

39

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя Ушев, бе - не ви ли стана ясно, че човека е болен?

38

G.I. Joe

преди 1 година

Баща му е агент от ДС и явно от там идва фамилията.

37

Мнение

преди 1 година

Ушев каза,че много страда за руската култура, била му любима.... ми да помоли Зеленски да отмени забраната за руския език и култура в Украйна тогава. Там който хванат да разпространява и да има руски книги, за филми да не говорим, директно се обявява за предател и отива в панделата....

36

Seltik

преди 1 година

Онези които знаят старите полицейски ( милиционерски) лафове, знаят какво значи Ушев.Младото да трае, че са смешни с възхищението си към "ушетатата"

35

xoxo

преди 1 година

Било "пънк протест" ,казва Ушев.Защо не напишете какви цинизми има в тези послания? Пълна ***.отия,ако си мисли че е впечатлил някой освен изкукалите либерални фанатици..

34

Black River

преди 1 година

До Анонимен 35Толкова е "генЯлен", та чак е Световно неизвестен!

33

Анонимен

преди 1 година

Теодор Ушев е един от най-гениалните режисьори на всички времена но пpocтите копейкаджии не могат да го разберат това нещо и са се активизирали злобно да плюят срещу гения.

32

Тоя па

преди 1 година

Колко е жалък само!!! Много насериозно се е взел

31

Анонимен

преди 1 година

Не знам къде ще се крият така набедени артисти, режисьори, дейци на културата подкрепящи фашисткия режим на Киев? След като приключи всичко и Републиканците спечелят в сащ самите те ще осъдят този фашизъм и тогава всички като папагали ще повтарят, че са направили грешка като са го подкрепяли. Много са ми смешни с изказванията и филм правят а къде бяха преди това като се избиваха цивилни в Донбас, къде бяха като се репресираха и убиваха рускоговорящите?

30

Анонимен

преди 1 година

свед обявяване на санкциите - страните от източна европа са увеличили дълговете си с 30% - по сведения на блумберг

29

да знаете

преди 1 година

Много заблЮдено момченце е Ушко............

28

Анонимен

преди 1 година

*** във сащ и напиши срещу байдън - за асанж да не говорим - виж какво стана с такър - един от най известните водещи - и стига с тия краварски материалчета -всички нормални хора знаят че по-голям мошеник , лъжец и жандарм от краваршиенгтон няма

27

Анонимен

преди 1 година

Я гледай било възможно да говориш против Путин в Москва.

26

11

преди 1 година

Вчера, онзи ден, днес, все пускате някви едни и същи глупости за някъв световно неизвестен серceм. Путин ша си премести Чвора за тоз папур.

25

Анонимен

преди 1 година

То сега това не е нито геройство, нито новост или оригиналност. Поредният блеещ в стадото на управляващата клика - лесно и угодно. Прилича на времената от ранните 90-години, когато най-мазните бивши комунисти първи се пребоядисаха и почнаха да подскачат и да крещят срещу партията - тяхна майка.

24

Плагиат

преди 1 година

Филма е евтин remake на съветския филм "Кин Дза Дза" на Георги Данеля.

23

Въпрос

преди 1 година

Като стане дума за филм, първото е колко прожекции е имал и какви доходи е донесъл? Та какви доходи е донесъл плагиатския филм на този световно известен режисьор и с какви пари се финансира цялата тази кампания, с приходи от филма или ? Защо нищо не се споменава какъв оборото е донесъл филма?

22

Анонимен

преди 1 година

Ееее, най-после статия за гениалния кюстендилски Фелини. Браво. Айде, утре пак.