65

Анонимен

преди 1 година

със среден a ge на 26. - нещо гугъл транслейт не е допревел :D

64

Анонимен

преди 1 година

Украинците си живеят за тях не е опасно и туризъм има и за туристите не е опасно нито за екскурзоводката много и знае балалайката: Не търсете логиката казала родоотстъпничката на туристите миротворци в кавички.

63

Анонимен

преди 1 година

Кой на какъв гръб е живял бе? Ти знаеш ли колко струваше барела през 70те? А сега? Русия продава супер скъпо на Европа. Цените са много над реалните. И с тези пари Русия какво построи? Един крепостен феодализъм. А дружките от Кремъл изнесоха парите по офшорки.

62

Мили паундове инчове

преди 1 година

И аз стигнах до мерната единица мили и ми стана ясно, че това е западна пропагандна боза преписана от нашите. Жалка работа.

61

Анонимен

преди 1 година

"в радиус от шест мили от реактор 4" - какви са тези империалистически мерни единици?? Ако толкова ви дразнят километрите използвайте мерната единица "версти".

60

Анонимен

преди 1 година

Това най ми харесва от статията - "със среден a ge на 26". То се вижда, че сте превеждали от английски, защото само там за радиация казват "отровен" (radiation poisoning), а не "облъчен", ама поне да го бяхте изчели текста след това...Изобщо сте едни от първите кандидати ChatGPT и другите ботове да ви вземат професията и да ви пратят да метете улиците.

59

Учуден

преди 1 година

Докога ще я претопляте тая стара фалшива партенка! Разчитате на слабата памет на читателите си? :)Кажете нещо ново, например за влака с 200 тона снаряди от НАТО!!

58

Анонимен

преди 1 година

И откъде знаете, че са останали шокирани? Те ли ви споделиха? И между другото край чернобил живеят 2 баби и един пияница- Та може и да са шокирани, че някой ги е навестил.

57

Анонимен

преди 1 година

Прав е номер едно за фокушимската норвежка сьомга но хората не са схванали иронията.

56

Анонимен

преди 1 година

Явно някой народи са свикнали да живеят на гърба на други и мислят така да я карат цял живот.

55

Анонимен

преди 1 година

Украинците си живеят и преди войната било пълно с туристи включително чужденци. Ама Руснаците се държат странно според екскурзоводката защото явно за чужденците не е опасно нито за местните но е вредно за руснаците а пък хуманно е да сме загрижени а и да ви имам логиката и пропагандата.

54

Анонимен

преди 1 година

Прочетох до там където бабата казала на западния кореспондент : Мислех че никога няма да дойдете и спрях това са глупости.

53

АНГЕЛ

преди 1 година

Какви глупости пишете. Проверете в гугъл къде е Чернобил и къде е фронта. Има няма 1000 км на запад. Какви окопи какви щуротии пишете .Руски войник не е стъпвал на територията на централата от 1986г . Когато стотици войници пратени там да изградят бетонния съркофаг жертваха живота си за да ограничат радяцията !

52

до 53

преди 1 година

хвани го отпред тогава !!

51

Бай Иван

преди 1 година

*** укри, целият свят разбра, че сте *** фашисти

50

Анонимен

преди 1 година

От къде пият вода хората живеещи край Чернобил? С какво се хранят? Мима не сеят зеленчуци в същата почва където са окопите? Или дърветата с плодове са в саксии с почва от ФАЩ? Баба Ханна прави вино, с което черпила туристите!?!? Това вино от какво го прави? Да не би да да и пращат грозде по Еконт?

49

Запознат

преди 1 година

След изморителния ден в окопите, ушанките се топнали в спа басейна на Чернобил (дупката на реактора).

48

Анонимен

преди 1 година

До до 35 Не бе, ти си просто сляп glist, дълбаещ във фекални материали, убеден, че това е торта. За пръв път разбирам, че може някой, дори и натегач като тебе да стане член на НАТО.

47

Груйо Михалов

преди 1 година

Путин даде огромни територии земя в Бурятия под наем за 49 години на Китай достъпа на външни руснаци там е забранен и е с фейс контрол нарушителите ги грози разтрел...Крим е нищо в сравнение с тези богати земи,целта на Путин е ясна иска топлите морета и до Берлин....

46

Стамболов

преди 1 година

ge -ГЕ-градуустройствена единица отнесена в случая към средна възраст на жителите на работническото градче и е била 26 години.