17

Анонимен

преди 1 година

Ехо, а къде отива свободата? Не може да се вдигат огради.

16

Българин

преди 1 година

Значи , бежанският топок ще се насочи към нас.

15

гърците да купят

преди 1 година

патента на граничната ограда на тиквата да не им префъркват пришълци като при нас

14

Анонимен

преди 1 година

Тези огради са мижи да те лажем.Робите сами без война идват за да работят и трябва да си последния *** за да ги спреш.Та на времето за роби са се водили войни и краят на войната е завършвал с триумф на който са показвани новите придобивки на държавата.После робите са били разпределяни кой къде при кой господар ще работи и по този начин той е повишавал своето благосъстояние.Колкото повече роби имаш си по по най.После робството е заменено с емиграция.Само консервативни държави не допускат емигр

13

до 13

преди 1 година

До Анонимен мънго джери а пари има ли за да прстрой такава ограда бе хамерски джентр

12

Анонимен

преди 1 година

Колегата по-долу е забравил да спомене, че през комунизма никой не искаше да идва в България нелегално, а се стреляше по българи, които бягаха от "хубавия" комунизъм. Иначе ограда е важна, но да бъде поне 5 метра висока-бетонна и с бодлива тел и на всеки 200 м вишки.

11

странно

преди 1 година

Че не са се обадили на Валери Симеонов и Боко Тиквата. Те нали ни направиха ограда, която по думите им съперничи на Великата китайска стена! Ама ,че загубени хора са гърците---да ни се обадят ----веднага ще ги оправим!

10

Христо

преди 1 година

Проблема се решава лесно,стреля се без предупреждение както при бай тошово време и няма да има мигрантски поток...

9

мак

преди 1 година

меркел и подобни индивиди сън не хваща от такива новини.

8

Анонимен

преди 1 година

Преди хиляди години, самите гърци и те идват на Балканите по абсолютно същия начин и се смесват с местните тракийски племена. Хайде да не ми се вълнуват много.

7

Естествено гнусната

преди 1 година

Територия трябва да бъде оградена отвсякъде с тройни стени и картечни вишки ! В България и без това е пълно с отпадъци от турското културно наследство които пАрАзитирАт върху слабата ни държава !

6

Еми да

преди 1 година

Заради това ще има уважавани нации и народи и ще има презирани като България със гадния си просешки манталитет постоянно нашите политици просят нещо от някой за да Може после да изпъкват пред стадото във България със ЕС класи и луксозен начин на живот!!

5

Анонимен

преди 1 година

До 3 - ми те гърците армия имат и като направят оградата могат да сложат по един 18 годишен на всеки километър да бие алармата, ама ние нали сме анти-всичко и единствената армия дето имаме са 60 кирограмови вегани по кол центровете.

4

Анонимен

преди 1 година

Как ще ги стигнем гърците?!?! Вдигат ограда без пари, а баце и патрЕотите, а оградата им пробита като войнишко канче!!! И парализиран в инвалидна количка ще я премине.Колко милиона потънаха в нашата оградна?!?И за кво?!? През ден има екшън сцени с талибаните по АМ Тракия. То са гонки, то са преследвания то е чудо, Абе разграден двор - Дивия запад дойде при нас.

3

Анонимен

преди 1 година

Caмo c napи и orpagи нe cтaвa, тpябвaт oщe roлямa и cвиpena apмия и noлиция и cъвceм paзличнa reonoлитиka...

2

Анонимен

преди 1 година

Правилно правят. ЕС е добро място за живот, но ни се изливат 2-3 милиона нелегални имигранти на година, които излишно натоварват икономиката на съюза. Няма полза от повечето. Тяма полза от толкова либерализъм, трябва да ги накачулим на самолетите за държавите им и О-ревоар.

1

Анонимен

преди 1 година

Куршумите са по-евтини и ефективни