55

Анонимен

преди 1 година

Зелено е морето, зелено е небето, зелен е и градът.

54

Анонимен

преди 1 година

Оводнени и измръзнали и изведнъж суша било, е как иначе ще вдигнат цените. То затова хората да записват ден по ден времето, защото се забравя, кога дъжд, кога градушка, кога сняг, буря и виелица и т.н .

53

айде

преди 1 година

очакваме скоро и ВЯТЪРНА инфлация

52

Анонимен

преди 1 година

Всичко го правят заради зелените терористи.

51

Анонимен

преди 1 година

Вече и топлината е инфлация,жива да не бях.

50

Много е просто

преди 1 година

Изравнете субсидиите за нашите зеленчукопроизводители с на тези в Испания и всичко ще се нареди. В състояние е сме да изчистим за няколко години безводна Испания от тази позиция

49

Анонимен

преди 1 година

То там по принцип е под нулата по това време и времето ги изненада важното е да сме живи и здрави да плащаме колкото кажат

48

е и?

преди 1 година

какво ги засяга това българите,че публикувате подобни статии,българина храна не купува,безплатна му е както и всичко останало

47

Анонимен

преди 1 година

Испания по принцип си е полу-пустиня, особено южна Испания, те това им е проблема отдавна :) Имат проблем и със селскостопанските работници, понеже младите избягаха в големите градове, тоест селата са им обезлюдени :) Нищо ново под слънцето :)))

46

Факт

преди 1 година

Един нов МОСКВИЧ в Русия се продава за повече от ново Ауди в Германия.

45

Анонимен

преди 1 година

На Средиземно море положението никак не е розово. Лятото температурите са вече непосилни.

44

Никът е стандарт

преди 1 година

До 55 Тъ пан ар Ами не, няма да увеличи цените на храните тази инфлация. Като не става в Испания, защо не ни позволят, да си възстановим нашето земеделие и животновъдство и да изнасяме за цяла Европа? . . . .щом питаш значи нещо не ти достига! Аз не мога да ти помогна повече!

43

Никът е стандарт

преди 1 година

До 55 *** Ами не, няма да увеличи цените на храните тази инфлация. Като не става в Испания, защо не ни позволят, да си възстановим нашето земеделие и животновъдство и да изнасяме за цяла Европа? . . . .щом питаш значи нещо не ти достига! Аз не мога да ти помогна повече!

42

Реалността

преди 1 година

1 левче-50 дървени рубли

41

V1.ru

преди 1 година

Самые дешевые помидоры в Санкт-Петербурге, которые нашла Фонтанка, стоят 80 рублей за килограмм, самые дорогие 1500. В Казани самые доступные помидоры стоят 113 рублей за килограмм, наиболее драгоценные 1200. В Красноярске сложно найти помидоры дороже 468 рублей за килограмм, а минимальная стоимость начинается от 180 рублей.

40

Тъпанар

преди 1 година

Ами не, няма да увеличи цените на храните тази инфлация. Като не става в Испания, защо не ни позволят, да си възстановим нашето земеделие и животновъдство и да изнасяме за цяла Европа? Даже сме в ЕС. Вместо да ядем картофи от Франция и Германия, яйца от Полша, домати и краставици от Гърция, месо от Испания те ще пазаруват от нас. Ама нали трябва да има места, където да изнасят некачествена продукция и да вземат гастарбайтери, които да работят на минимална стипендия...

39

V1.ru

преди 1 година

В процентах, конечно, мы ничего не поймем, поэтому отправили журналистов из разных городов по рынкам и магазинам. Средняя стоимость золотого огурца по стране оказалась чуть выше 650 рублей за кило. Солиднее остальных выглядят огурцы в Архангельске за кило можно выложить и 1390 рублей. А вот в Волгограде на соседней полке с местными огурцами, которые стоят 300 рублей за килограмм, уживаются огурцы из Азербайджана по 269,99 рубля. За 300 граммов.

38

market.yandex.ru

преди 1 година

Популярные предложения Огурец Конни F1 - 180 р.

37

Безимен.

преди 1 година

Да понеже е жега в Испания ,ще вдигнеме цените на ракията в България.И цените на хляба.

36

V1.ru

преди 1 година

Редакции Городских порталов прошлись по рынкам и магазинам всей страны, чтобы узнать, сколько сегодня стоят овощи. Огурцы поразили нас больше остальных кое-где за них просят аж 1390 рублей за килограмм. Помидоры от огурцов тоже недалеко ушли кило, бывает, продают за 1200 рублей. Станут ли эти нескромные цифры на ценниках пределом этого сезона или цены продолжат расти?