9

Дървен философ

преди 1 година

Ние понеже следваме цивилизования свят сме стигнали до просешка тояга .......

8

Анонимен

преди 1 година

Комплексари, също като нашите, които не могат да стъпят на малкия пръст на апликациите. Правилното решение е да се арестуват таксиджиите , да им се наложат глоби и запор на банковите светки на семейставата докато не заплатят щетите, а на Юбер да започнат да се взимат данъци за да е честна конкуриренцията.

7

Бетер циганска

преди 1 година

Гръцката работа.!.

6

Това е държавата

преди 1 година

На варварските дивашки племена.На папирос вяра да нямаш.Падне ли ти такъв ***,първа радост е за АК-47.

5

Алекс

преди 1 година

И в Гърция,подобно на България,такситата се владеят от мафията,която не допуска конкуренция.В целия цивилизован свят Uber работи без проблем,но на Балканите не се получава.

4

Хахах

преди 1 година

А в милата ни България забраниха Юбер за да може мафиотските фирми за таксита да си определят всяка година да качват цената на услугата. Ако имаше конкуренция сега таксито нямаше да излиза колкото в Ню Йорк.

3

Бля,бля

преди 1 година

Е какво искате ,ние сме много тих народ кой каквото ще да говори и да ни обижда. Някога за 34 години да се е развилнял българина така както вилнеят,гърците ,французите, испанците и другите народи ,които евроатлантиците наричат "цивилизования "свят ? Няма! и няма да стане за съжаление и щастие на политици и маргинализирани общности.

2

не е Виц

преди 1 година

Смееше се българина на румънците в началото на прехода. Нямало какво да ядат, бла-бла... Сега същите нашенци молят румънски туристи да наемат таксито им - румънска "Дачия".

1

Анонимен

преди 1 година

Така е, мафиотските организации, групи и ръководители, не обичат конкуренцията и контрола. Затова те си купуват и ръководят цели държава като България.