25

Анонимен

преди 1 година

мрън-мрън ,скъпо ми е това скъпо ми е онова ама продължавам да купувам, значи не ти е скъпо, спрете да купувате и цените ще са надолу ясно и кратко.

24

баба мара

преди 1 година

няма срив на цените от укр внос само олиото е 2.59 лв всичко друго вече е недостъпноособено млякото което е осн храна на пенсионерите търг вериги полудяха

23

Анонимен

преди 1 година

За да се върнат старите цени трябва да има срив в икономиката масови фалити висока безработица и невъзможност за обслуване на кредити.

22

Анонимен

преди 1 година

Стига сте лъгали и манипулирали хората.Те самите виждат,че цените всеки ден са все по нагоре и нагоре.Къде ги видяхте тези намалени цени.На кое?Къде?Кога?В немските магазини цени надолу няма.Един пример -тирамису което беше 6лв/500гр. сега на промоция е 8лв-намалено от 10лв.Колбаси,млека,сирена,хляб,сладки,бира - всичко е с поне 50-60% нагоре и продължава.Защото държава няма!Има спекула!Горивата паднаха с повече от лев на литър ,а цените продължават да растат.Нещо да кажете г-н експерте?

21

ибре курорте

преди 1 година

Цени народни: 2 за лев и едно бакшиш ти дават. Кеф!

20

Анонимен

преди 1 година

Нека, нека, още с 50% искам да скочат. Нали си ги харесвате, нали още 7 сутринта сте пред урните, нали им се радвате, нали си ги търпите, нали си траете и лапате . Нека ви, малко ви е. Всеки народ си заслужава управниците.

19

Анонимен

преди 1 година

Цените скочиха с от 50 до 100% под мъдрото ръководство на Киро Истината, сега неговите ментори ще надуват фанфарите, когато паднат с 1%, което на всичко отгоре не е вярно.

18

Анонимен

преди 1 година

Поевтиняли са дръжки.Лъжци!Ходете до магазина и да видите,че такова нещо няма.Каква е целта?Да ни дразните?!

17

Анонимен

преди 1 година

Много смело и манипулативно я използвате тази дума "поевтиняване".Когато цените скочат с 30% - "наблюдава се временно покачване на цените, което е очаквано заради едикакво си, но все още сме с най-нисък процент на инфлация в ЕС."Когато цените мръднат леко надолу с 1% - "Невиждано поевтиняване".

16

Петров

преди 1 година

От вчера - пластмасови домати по 8 лв килото на пазара и фалшиви краставици по 7 лв до тях. Да живей демокрацията.

15

Петров

преди 1 година

България процъфтява, всичко е почти без пари, немци, французи и англичани подават молби за българско гражданство, народа всеки ден пее песни за величието на демокрацията и на Запада, хората се прегръщат по улиците и карат най нов модел коли по магистралите. Всеки, който твърди друго е руски пропагандист.

14

Бонго Бонго

преди 1 година

Радев, кажи сега как си намалил цените да те оцелят с домати фермерите

13

хахахааааа......

преди 1 година

вероятно в германия.....

12

Анонимен

преди 1 година

Има няколко стоки които поевтиняха с по десет стотинки ама повечето други пак са нагоре в магазините.На едро може и да поевтиняват ама в магазина не се усеща такова нещо.

11

хрт

преди 1 година

Защо пишете глупости! Храните са нагоре!

10

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А Българите с колко поевтиняха в последно време.Как се котизират на пазара за роби?

9

Абе...

преди 1 година

....какво ме интересуват цените на едро. Мен ме интересуват цените на немските франчайз хиперваркети, които са ви наблиза и които от година не са свалили цените на нишо, все едно са в евро. Неща ви еврото, неща ви скъпото, ааде у лева всички спекуланти!

8

Идеалист

преди 1 година

Голям успех на правителството!!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Да пием кафе, а?

6

Анонимен

преди 1 година

А мен какво ме грее, че цените на едро са намалели? Да не би в магазина да е поевтиняло? Егати журналистическата поомиия