18

Разбира се,че

преди 1 година

плямпа глупости.Само дето не знаем умишлено,или просто човекът си е неинформиран и некомпетентен.Доказателството за думите ми е в платежното нареждане за капаро, с което си запазих хотел точно във Велинград.Увеличението е над 30%.Докога медиите ще дават трибуна на разни овластени твари,които демонстрират невежеството или лъжите си под овчедушния поглед на водещи,спромито с много пари съзнание, и задаващи "точните" въпроси?

17

до 2

преди 1 година

До Анонимен,не разбирам с какво толкова се хвалиш,в българия това е една надница( и то без да са стъпили на работното си място),освен това българите също не плащат ток,вода,данъци,храна не купуват,няма как да си по-добре от тях,то никой не е,дори арабските шейхове изглеждат бедни като църковни мишки сравнени с българите,но това е положението,нищо не можем да направим, господ им трепери като над писано яйце

16

Анонимен

преди 1 година

Не знам какъв рекорден зимен сезон отчита тоя, но всичките ми приятели са скиори, при това съвсем небедни и който отиде на ски, предпочете Италия или Австрия. Тук вече никой не иска. На Банско и Пампорово ходехме преди 20 години, когато не ни пускаха по западни курорти. Сега и там е мизерно, но излиза по-евтино.

15

1234

преди 1 година

Поредния минитър който идея си няма от това какво става в ресора му.Да отвори Букинг,Почивка бг и др. подобни сайтове и да се убеди сам,че цените за нощувки са скочили с минимум 30% спрямо 2022г.И това са само оферти с нощувки,без храна.При положение,че цените в Турция ,Гърция,Албания и Хърватска,че даже вече Италия и Испания са по-ниски,как очаквате да почиваме в България?Хотелиерите и ресторантьорите не им дреме защото вие им го позволявате с ниско ддс и дотации от нашите данъци.

14

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Цените няма да същите, но всичко останало - СЪЩОТО. За това чао бетономорие!!!

13

червен боклук

преди 1 година

стая физиономия на мутра"вярвам"ти. ха-ха-ха!

12

SLIVA MIRIZLIVA

преди 1 година

не лъжи хората,онзи ден писаха,че на морето цените ще бъдат с 30% по- високи.

11

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Мечтиииии.....

10

Анонимен

преди 1 година

И три мармота завиваха един друг мармот.

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя като му гледам физиономията-не бих му дал и 5 лева да ми вземе хляб!Министър!!! Майко мила!!!

8

Сата НАТО

преди 1 година

Как може министър да каже подобна тъпотия, при положение, че инфлацията е поне 30%...

7

Анонимен

преди 1 година

Като му гледам физиономията - вярвам му!

6

Анонимен

преди 1 година

Ами то ако са като миналогодишните значи по-зле от това няма как да стане!

5

Боли ме фара

преди 1 година

За по морето, не стъпвам, да се оправят

4

Анонимен

преди 1 година

Квартира имат предвид, че приютяват от селата в некакви стаички, да не мислите че плащат за некакви квартири :))) Да взимат от Африка както плашеха навремето българите, ама май нема желаещи от там :)))

3

L.

преди 1 година

Всички знаем, че лъже.

2

морски

преди 1 година

Алчните кръчмари жадни за лесно забогатяване не ги мисля. Хората си ядат по стаите, тези които не са ол-инклузив. Минаха годините, когато ден година храни. Балъците ги нЕма вече. Инфлации, кризи...няма как, война е !

1

Анонимен

преди 1 година

Разбира се робовладелци, не сме се и съмнявали в това :)))