12

Анонимен

преди 1 година

Има ли някакво движение по разследването относно случая с младежа от София, който изчезна на Сурва и намериха тялото му чак след два месеца? Заявиха, че е нещастен случай, после не освобождават тялото, за да го погребат близките и не казват нищо относно трите прободни рани. Жалко за момчето, но този инцидент трябва да се изясни. Хората коментират, негодуват и не вярват на официалната версия.

11

Анонимен

преди 1 година

Много не са!

10

Перник

преди 1 година

Перник отдавна трябва да е ограден със бодлива тел и тези трябва да ги пускат навън само след щателно интервю за психичното им здраве! Това са диваци !

9

Анонимен

преди 1 година

До Помня, продължение - Пак през 70-те години, в едно село в Ломския регион, на есенна студентска бригада, последната вечер преди края на бригадата трима роми бяха посегнали на студентка. Бяха ги осъдили на по няколко години затвор и да платят на момичето 1 500 лева обезщетение. За значението на тази сума по онова време - тогава млад специалист започваше работа със 105 лв заплата.

8

Анонимен

преди 1 година

До Помня - Не лъжи. И аз помня. Някъде през 1976-1977 г. беше, когато София се потресе от дивотията на войници-трудоваци, които насила бяха качили в камион момиче, което си вървяло по улицата. Тя успяла да се изтръгне от ръцете им и скочила от камиона, при което кожухът й се заплел в колелата и загинала на място. Най-тежка присъда беше получил инициаторът - 7 години, с право на обжалване! Ще продължа -

7

Помня

преди 1 година

Пак ли ? И защо не 20 години твърдо. При Живков за изнасилване беше 20г. твърдо. За умишлено убийство разстрел.

6

Анонимен

преди 1 година

Преди 3 години, когато хунтата ни затвори като затворници без присъда заради вирусчето, написах, че психичните проблеми след това брутално погазване на основните ни човеши права ще бъдат огромни и тази цена ще бъде много, много по-голяма от преките щети от вируса. Тогава обаче милицията защитаваще хунтата, като привикваше всеки, който възроптае срещу престъпленията срещу човечеството, които тогава се извършваха! Е, ето ви цената, другарю лейтенант Майтапчийски!

5

Анонимен

преди 1 година

Корнелия Нинова и БСП като цяло множество пъти отхвърли всеки закон за домашното насилие.Причината да няма достатъчно центрове за жени жертва на домашно насилие е БСП.

4

456

преди 1 година

За умишлено убийство трябва да е доживотен без право на замяна. Този дори да е осъден - след 10 год може пак да повтори, че и да потрети!

3

Анонимен

преди 1 година

У Перник явно има неква радиация. Там възможно ли е да живеят нормални хора ?

2

...

преди 1 година

Народонаселението в действие! Нямат край низшите твари на тази територия!

1

Анонимен

преди 1 година

Пак ли бе?