36

Анонимен

преди 1 година

Как ще зареждам електричката, ще си пусна разклонител от терасата до паркинга ли?

35

contractor

преди 1 година

Купува две коли на старо на голия бачкаторски тумбак и ги държи в калта пред блока. По действителен случай.

34

Алекс

преди 1 година

Любчо много хитър.Иска да се закачи на държавната хранилка.Да,ама не.Който иска електричка ,да си плаща.

33

Онзи

преди 1 година

Карам си 21- годишния СААБ и ме боли кабела.

32

тези пък

преди 1 година

90% купуват автомобили до 30000лв......колко ще е тази субсидия 50000лв. ли?

31

Банкеръ

преди 1 година

Пробега на коли нов внос е нереялен.Погледнете обявите за две годишни коли в Германия.Повечето са на 100хиляди.На осем години са средно на 400 и идват в Абсурдистан на 140 160 хиляди.***,като види 400гиляди и бяга надалеч.Чувства се по спокоен,като показва под 200 хичяди.Тамън разработена.

30

Q

преди 1 година

До ОгиБензинов ли е пасата или дизел и автомат ли е?

29

Иван

преди 1 година

"поясни собственикът и управител на автокъща Уалид Шелбая." - ясно, разбрахме. А иначе колите от Щатите обикновено са смазани и оправени в Европа, главно в източния блок. Винаги проверявайте в carfax, за да не останете изненадани после.

28

Оги

преди 1 година

За съжаление в България е трудно да купиш нещо запазено. Преди години купих една е класа на 8 години за 13000 и на 145к км. Е направо се разсипах да я оправям и едва я продадох. После търсих 1 година кола и всички искат за някакви посредни коли цени като за премиум. И едно арогантно държане все едно не си купувач, а им губиш времето. Накрая заминах в Белгия и после в Германия взех 3 годишен пасат за 15 евра на 210хил. Е за 5 години само 1 алтернатор смених и вече е на 360хил.

27

Анонимен

преди 1 година

И що трябва държавата да плаща субсидии за купуване на безсмислено скъпи, неефективни, фалшиво екологични автомобили? Щото "адженда", нали?

26

Да

преди 1 година

Аз си купих Шкода от магазина. Миришеше гадно на автомобилен завод една година и някой я беше карал 6 километра. Гумите бяха напомпани над 3 атмосфери и се наложи да се изпусне въздуха до нормалните нива. Не ви предлагам да си купите нова кола, няма смисъл да дадете 20000 и на другия ден да струва 10000.

25

Дидо

преди 1 година

Аз си купих страшен фият само на 18 години. Карал го е италиянски дядо на 90 години и то само до магазина 1 път месечно и то последните 5 години не го е карал щото е бил на легло. Направо със смъртният акт в багажника я докараха колата. Като нова от магазина е. На около 10 хиляди километра.

24

Анонимен

преди 1 година

Авто къщите трябва да дават гаранция минимум 25 хиляди километра или една година. Казах!

23

Анонимен

преди 1 година

До 18 - Аз имам въпрос! Как се кара колата, когато имаш хемороиди? В смисъл - има ли режим на меко окачва? Седашката прави ли дупчица, за да не ги натискаш, като караш? Важни неща са!

22

Анонимен

преди 1 година

Какво е "българин с нова кола" според немския съд? Кражба!

21

Дебиле.бг

преди 1 година

Подвижен скрап и издухани таратайки, малко поизлъскани и с върнат километраж.

20

Анонимен

преди 1 година

Има служебни коли на две години с триста хиляди на километража! Хубавото при немците е че превъртането на километража го направиха подсъдно деяние! А немеца не е глупав да продава свестна кола евтино! Цяла Източна Европа търси евтиното!

19

Анонимен

преди 1 година

Имайте на предвид че бизнеса по автокъщите в Германия се държи преди всичко от сърби,шиптъри,турци или от този сорт! Когато се намери читава кола веднага с излизането на обявата е вече продадена! Така че тоя бизнес не е лесен!

18

Анонимен

преди 1 година

На година и половина за 100000 лв. Други въпроси?

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя,който търгува с коли,нали и той храни семейство,а като докара каляската нали трябва да я продаде може след два дена,но може и след два месеца!