102

Анономен

преди 1 година

Смешки, смешки - ние сме ВОДНА планета! и понеже имам щастието да живея точно покрай морето съм изпробвал един пречистващи морска вода джаджи от Али Експрес - 2 долара струват. И да - водата става за пиене! Това е с подръчни средства. Айде да не ни мислите за толкова глупави да приемем рестрикции заради "липсата на питейна вода", защото ставате супер смешни. Това може да мине в Канада или САЩ примерно, но не и тук!

101

contractor

преди 1 година

Имам 2км маркучи, няма страшно. А и да не забравяме че балканите не са точно европа :@ още по малко разни там диви територий.

100

Анонимен

преди 1 година

Това между другото, е и основна причина хиените да нападат Русия - освен всички други ресурси, Русия е много богата на прясна вода

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - 108 - За съжаление, не е толкова просто. Липсата на достатъчно прясна вода в близките десетилетия е истински, огромен и почти неизбежен проблем. Резултат е от климатичните промени. Няма полза да се самозаблуждаваме, а нека да правим каквото можем за да смекчим и отдалечим климатичните промени

98

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи. Напук на Путин, а? Зимата топла, без руски газ - следва суша и глад. Освен ако не развъртите синьото кранче на климатичното оръжие половин оборот наляво. Червеното кранче може да върнете обратно, четвърт оборот надясно. Ясно? Вече стана абсолютно ясно на кого дължим "промените в климата". Ясно е и къде точно се подвизават въглеродните отпадъци на планетата.

97

Анонимен

преди 1 година

"Очевидно е, че водата е ограничен ресурс" ОЧЕВАДНО Е, че водата е две трети от повърхността на планетата! Може с технологии от бронзовата ера да се обезсолява морска вода! Да не говорим какво е възможно с новите технологии! В Либия "лошият диктатор" беше намерил вода в пустинята, преди да го ликвидират, понеже искаше свобода и просперитет за страната си! Аман от дивотии и лъжи за "климатични промени"!

96

Анонимен

преди 1 година

2020 в Англия бяха нечувани наводнения. Изваля се потоп. С месеци седяха наводнени ниви, не можеха да обработват земята. Сега пък суша. Бре тия климатични промени. Що така се променя тоя климат, ту вали, ту не вали, ту е топло, ту студено. Преди 10тина години беше побъркало западна Европа от наводнения. Тцъ тцъ не може ли да си седи един и същ тоя климат и да не се променя.

95

Анонимен

преди 1 година

По газопроводите може да върви вода към Европа от Русия.

94

SS

преди 1 година

За това се цели и ограничаването на прираста на населението защото ,,след утрешния ден" ресурсите ,вода,храна ще са ограничени ! Животът ще бъде там където е възможен ! Обаче на по голямата част от така нареченото ,,простолюдие " изобщо не се замисля за бъдещето ,а и не му пука ! СЛЕД МЕН(НАС) И ПОТОП !

93

ИЗГОНЕТЕ ДОГАН и ДПС

преди 1 година

ОТ ГОРИТЕ НА БГ > КАКТО Я КАРАТ ЕДНО ДЪРВО НЯМА ДА ОСТАВЯТ НЕ-ОТСЕЧЕНО

92

Анонимен

преди 1 година

Края на света започва с безводие. И това е само началото. Ще видите къв щее краят.

91

Км

преди 1 година

Няма страшно,Европа,бай Дън ще ви пусне един водопровод от Ниагарския водопад.

90

Анонимен

преди 1 година

Африканците бягат от Африка заради сушата. Европейците ще бягаме в Русия, където има много вода.

89

Анонимен

преди 1 година

МАЙНАТА И НА РУСИЯ И ДЖУДЖАКА!

88

Анонимен

преди 1 година

Майната и на Европа! Майната и на Русия!

87

Анонимен

преди 1 година

Следващото наводнение ще реши проблема с недостига на вода. Путин ви каза да имате студена и снежна зима, но Европа не прие и избра "Адски топла зима".

86

Анонимен

преди 1 година

Емиииииии, по-малко имигранти, по-малко проблеми с водата... Ама... Всеки четвърти в Европа е раждан в Африка или Азия... За да има пазар за стоките на няколко стотин хиляди милионера в Европа и С.Америка сме насъбрали безполезници от най-изостаналите държави в света...

85

Анонимен

преди 1 година

Слънцето ще набъбне и ще глътне първо Меркури след 10 милиона години а после и Венера и др.

84

Все други отговорни

преди 1 година

До 85 БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ВОДАТА е повече от ЗЛАТО! България доколкото знам е сред най-богатите на подпочвени води региони в света. Може и да не го озъзнаваме, но земята под краката ни струва ПОВЕЧЕ ОТ ЧИСТО ЗЛАТО. . . . Какъв бог те е задръстил? Ние сме тези - отговорните! Все някой друг го пишат отговорен - бог, четирите годишни времена, Путин, Америка и.т.н. Избирайте ГЕРП или ПП ДБ и забравяте старите проблеми, защото новите такива ще ви вдигнат фонтанелата с поне сантиметър

83

Анонимен

преди 1 година

Ще има войни за северния полюс. Тама е останало малко вода от ледовете за пиене.