23

ББ

преди 1 година

има неотложни...ама да ги отложим,да запалим България и да угодим на пУтин и обслужващите го ен.ч.ри!пропаганда е...рашите ги учат как да крадат ЕС гроб-дпс и сателитни,в замяна крадците налагат пропагандата..."лошият ЕС" и добрият путин убиващ жени и деца,тиквата ви определи като ..."матрял"не прочел книга !и ви "управлява"в полза раша и путин 15 г.?...матрял ли сте братлета???

22

Анонимен

преди 1 година

До bbb Ако ББ се оттегли нещата ще тръгнат в "правилна" посока за Продажната Подмяна! А ние не ги искаме вече!! Ама хич!

21

Диана

преди 1 година

До bbb Разбира се, БСП, посоката за вас винаги е положителна щом имате достъп до меда..Но България не е БСП, а точно обратното - което е добро ,а БСП, е лошо за България! Донесохме й най-голямата Национална Катастрофа и продължавате да я закопавате ден след ден...БСП и СИЕ вън от политиката!!!

20

Диана

преди 1 година

Герб си слагат таралеж в гащите с тези нагли мошеници ПП..Единствената коалиция в този парламент, способна на решителни крачки напред е ГЕРБ - Възраждане, без съмнение...

19

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС са в изолация и пак ще са без министри и без пълнене на чекмеджетата

18

bbb

преди 1 година

Ако Борисов и Гешев решат сами да се оттеглят от политиката и се приберат на някъде, спрат да се месят и пречат, то България ще тръгне в положителна посока.

17

Анонимен

преди 1 година

Само далавераджий в това ГЕРБ, други нема!Е й тая кака от първа антигерберастка на северозапада, пристана на Боко и се уреди зам. шефка на Парламента. Отврат!

16

КАКВОТО И ДА Е..

преди 1 година

.....ПАК СМЕ С ГЕРБ!!!!!!НЯМА ДРУГ НАЧИН!

15

Тома Биков

преди 1 година

Аз бех журналист и викам дай да осъдиме Бойко, ама това само така на майтап. После станах гербер и Бойко всеки ден дава пържоли. Още едно народно събрание и се пенсионирам да си гледам кефа

14

Анонимен

преди 1 година

Има сериозна близост в политиките на двете коалиции и дори почти пълни съвпадения. . . . . . Накратко НЯМА РАЗЛИКА! Избираш ПП ДБ, получаваш ГЕРБ СДС! Обратното обикновено е изключение, защото герберастите имат чувство на самосъхранение за разлика от ПП ДБ лемингите, които се хвърлят в пропастта само защото другите са паднали преди тях там!

13

Левтер

преди 1 година

Хайдуците от гроб се надяват на лигитимация...няма да им се получи.

12

Анонимен

преди 1 година

Оооо Кирова,ооо пиленце гербаво,май сме си точно на точката на замръзване,ама явно ти още не си го усетила.

11

Анонимен

преди 1 година

Това ли е прясното месце от Видин :)))

10

Някой си

преди 1 година

Не знам кой къде е,но разбира. Само едно! Че ГЕРБ пак няма да управлява!-:)) А това е добре за Българската демокрация ВЕЧЕ!-:)))

9

Асан

преди 1 година

Дърта ама са озърта за парапета като Лена :)))

8

Анонимен

преди 1 година

И целия този цирк е, за да се сгодят и да угодят на Козяк, като ни вкарат във войната. :)

7

Анонимен

преди 1 година

Ех, Росе, Росе, а преди време какви ги говореше за ГЕРБ и Боко, до прословутото кафе и возене с джипката!

6

Gogo

преди 1 година

Пп-дб вече сте ни също толкова гнусни като мутрата гербераст, който 13 години граби, мачка, рекетира, изнудва и поръчва де що има българи, строи магистрали убийци, превзе чужди бизнеси, а накрая пазвантите му пребиха протестиращите младежи пред министерски съвет и се гавриха безнаказано с едно протестиращо момиче! Страданията на всички българи падат на вашата съвест национални предатели гнъсни! Радевото юмруче, което сутеньорства между пп-дб и герберастите е новия символ на измамата!

5

Анонимен

преди 1 година

ББ+КП=КК, с други думи, коалиция за кокала. Защото, който го грабне сам - потъва. А така, един друг ще се поддържат, а и кокала у тях, ще има да делят, задълго.

4

Хх

преди 1 година

Тая жена ми е много гадна,противна и това което иска да каже не и се разбира.как може да е в парламента с тия изрази,говорене и ехидни усмивки.подиграва ни се.