43

ББ

преди 1 година

а прочетох по-долу как *** плюят пенсионерите???да не им вдигали пенсийте!как така ядррен физик пенсионер ще взема по висока пенсия от минималната на изрожденец назначен с връзки за...пазач!къде са вноските на пенсионерите?кой ги ограби?още ви хранят,продавате създаденото от тях!...изрожденци продаващи България за...копейки!!!Справедливост...или барикади!!!?Бог ми е дал живота като Свободен,борисов и компания не могат ме превърнат в руски роб!

42

ББ

преди 1 година

Не е казал нищо лошо,каза,че да наливаш в бюджет който се краде е...пунта мара!факт ,България е Богата Държава,налагат и пропагандират на радев-решетников,доган-борисов,обслужващи путин...страхове...заплахи...за да ви държат подчинени...не свободни!Свободният Свят България има нужда от решителни действия за да им помогнете да спрат руската пропаганда и зависимостите на Народа от руските пари за хляб...направете България...предупреждение...или няма смисъл!!!Бог да пази САЩ!!!

41

В.

преди 1 година

Прогресивният данък не може да се въведе, защото администрирането е скъпо. Не може да има минимум, защото всички ще се пишат под минимума за облагане. Това ще затрудни контрола още повече. Справедливо е пропорционален данък. Ако има натрупване, си има други данъци. На запад има високи ставки, но им признават съвсем различни разходи от тук и по съвсем различен начин. Здравните застраховки се поемат от фирмата. Пътувания, хотели, ресторанти. Там много хора са постоянно на път.

40

Анонимен

преди 1 година

тоя се зкача с младите икономиски

39

ПроСоТо

преди 1 година

Ако Яворов е осъзнавал,че сред тях има такиваСМУКАЧИ като тоя,нямаше да напише въпросната поема !

38

Хармонизация с ЕС

преди 1 година

Харпанцумяне, искаш ли да се хармонизираме с Европейския съюз по европейски данъчни ставки? Да бъдем европейци. Европейците по-глупави ли са, че имат прогресивен данък и 50-60 процента данък печалба. Ти спираш европейското развитите на България, хармонизирането с европейските правила и данъчни закони. Предлагаш ни да имаме плоското данъчно облагане на Путинска Русия, която има 13 процента плосък данък. Русофилската данъчна политика на капитализма в Путинска Русия я прилагате в Европейския съюз.

37

аман от този

преди 1 година

Хампарцумян КАКВОТО и да каже, предизвиква от врат щение!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Провокация е да се хилиш като тиква когато има глад и мизерия в страната ти.

35

Икономист

преди 1 година

Този е от Герб минус СДС. Нали някогашният им лидер Костов го назначи за банкер. И другите финансисти са като него. Започвам да им вярвам, че при доходност от МИНУС 3 %, парите ми са се увеличили, благодарение на умното управление на активите ми. Че дори и активите на пенсионните фондове са намаляли, при това. Не мога да разбера друго. Как при минимална заплата от около 700 лв., средната пенския за 2023 г. ще е почти 800 лв. Няма луди, които да работят за тези пари, освен пенсионерите генерали.

34

Анонимен

преди 1 година

Този ХърпръцумяК да не е на щат в телевизиите?! През ден се появява ту ведна, ту в друга тв! Или пък си е надвил на масрафа и се кани да влезе в политиката, а медиите ни подготвят от сега?!

33

До 41

преди 1 година

Защо да го прибира? Ти нещо по-умно ли имаш за казване? Защото това което си написъл до тук показва, че интелекта ти е малко по - висш от на ***! Ако е така, мерси!

32

Анонимен

преди 1 година

Време е да се спре с популизма и да се каже истината, ПП/ДБ/ИТН/БСП раздадоха пари като за последно без да имат идея от къде ще дойдат приходите. Завършил уж в Харвард Асен Василев се надяваше на огромни приходи от повечкото ДДС като помпаше инфлацията, е да де ама като хората нямат пари няма и ДДС тупо ***.

31

4или

преди 1 година

и 6-да се увели4ат държавните служители с още 50% 11

30

Анонимен

преди 1 година

дрън-дрън

29

4или

преди 1 година

предлагам да намалим дефицита като 1-намалим с 20% пенсиите над 500 лв и с50% тези под 500 лв 2-да има 10% данък само на заплати до 1000лв останалите да не се облагат въобще 3- минималната заплата да не се пока4ва поне 5 години 4 -работниците сами да си плащат вси4ки осигуровки с цел увели4аване на фонд к--ви на богаташите и фонд МАЛВИНИ 5-дипотатите да си гласуват заплати от 10000 лева с цел да не бедсват и да не гладуват !!!

28

В.

преди 1 година

България трябва да се подготви за спад на износа към Европа! Ако войната на свърши през лятото, тази зима всичко спира.

27

Хлъцпръцумян

преди 1 година

На всяка манджа съм мерудия!

26

адддд

преди 1 година

съкращаване на държавните служители с 30% и да се осигуряват сами

25

Анонимен

преди 1 година

Още една американска банка може да фалира.Калифорнийската First Republic Bank може да стане четвъртата американска банка, която фалира за два месеца. Сривът й може да се окаже най-големият след финансовата криза от 2008 г.-до последния момент това място беше заемано от фалиралата през март Silicon Valley Bank.След публикуването на финансовите отчети за първото тримесечие на 24 април стойността на акциите на банката падна с рекордните 64,5% до 5,69 долара за два дни.Сега струвала 23 пъти по малко

24

Кръц

преди 1 година

Гръцките и италианските толупчета искат да си натресат кредитите на българските толупчета. Добре дошли в ЕС 2023.