100

Аз промяната

преди 1 година

Бойка калдаръм кадъна взе властта и започнаха по 5 убийства на ден. А още не е министър председател. Представете си какъв погром ще е когато окупира отново цялата власт. Пак ще се гърмят с гранатомети по улиците роднините му и бившите му авери от престъпните групировки. Всеки ден по няколко герберорома се напиват от радост и убиват я македонец, я жена си. Още не е седнал в креслото и срина държавата.

99

Анонимен

преди 1 година

А то по вашето управление не си играехте с хората, затуй поне един милион да навън от "хубавия" живот тук. Поредните дрънканици на борисовите хора. Търсят някой да поеме отговорността, а те по същия начин да усвояват.

98

ББ

преди 1 година

В БГ политиката едниствените пишман-шоумени са доган-борисов...няма да забравя агата с каляската на стадиона...и "патриота"раздаващ телевизори...продал България за едни 2 милр.не дадени от ПП на брокера му,Българите не са ***,старите к.рв.нски номера с манипулирането на хората по руски от борисов...пред можещете да четат не вървят!Живеем в Глобален...фатално за обслужващите врагове на Народа на САЩ и Свободният Свят!Война е!...да воюваме!!!...и хитлер бе...и дойде САЩ...Справедлив Свят или...

97

Анонимен

преди 1 година

Кирето, пишман политикът отново драпа за еднолична власт. Докога този фарс може да продължи? Само че това не е шоу. Това е да си влюбен в себе си и да имаш невярна представа за това че си много добър и ценен. Не такива хора ни трябват за лидери - самовлюбени.

96

Анонимен

преди 1 година

"Сачева: Политиката не е игра, това е животът на хората "- Сачева ги знае тез работи - вече 15 години си играят с съдбата и живота на хората !

95

Анонимен

преди 1 година

До ВасилЛекето Кире от ПП - вън от България! Веднага!

94

Анонимен

преди 1 година

Днеска гледах Делянчо Добрев, скъса се да лъже та да оправдае парите който трябва да се откраднат, като бюджетен дефицит. Това необразования българин го смята за истина, а истината е че бюджетен дефицит от 3% е възможен без никакви проблеми, стига наще хора да не напълнят чекмеджета и чували.

93

Анонимен

преди 1 година

Абе? За Цецка Цачева и за Цветан Цветанов нищо не се споменава? Какво става с тез хора?Силно съм притеснен.

92

ПроСоТо

преди 1 година

Сачевице,кък па не разбра,че "политиката" не е "лъжица за твоята уста",бе душо!...Дори и да се научи "НУЛАТА" да реди "мъдри слова",лозунги и клишета,това НЕ означава,че не си е НУЛА,а "политик" !

91

Анонимен

преди 1 година

За ПП-ДБ:Негово високоблагородие Христофор Белокровский беше едно време сополиво, одърпано, зацапано хлапе, което се валяше в нечистотиите на селското купище.

90

Анонимен

преди 1 година

Има една стара мъдрост за човек налазен от мухи, които не пъди, защото са се наяли. Моля, да ми посочите едно достойнство на ПП в контекста на тяхно изказване, което сподели Дългия, а именно: Не го мислете обществото, важното е бизнесът да върви! Има чудесен разказ" Пази, Боже, сляпо да прогледне"-отнася се специално за ПП.

89

Анонимен

преди 1 година

с други думи това е е сериозно ние не сме *** спрете да виката ако може малко по тихо

88

Анонимен

преди 1 година

ясно не са деца експерти са искат мир

87

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя как германската икономика ще се развива без атомна енергетика.

86

Анонимен

преди 1 година

Много им се ще на ГЕРБ-СДС да излязат от изолацията, да участват в изпълнителната власт и пак да пълнят чекмеджетата.

85

Анонимен

преди 1 година

Сачевааааааа, ходи се гръмни некъде с другата мисирка на тикву - Атанасовата. Тези прозрения щеха да ви спасят задниците преди 3-4 год - тогава трябваше да се сетите за тях. Сега: късно е либе за китка!

84

Тука има, тука нема

преди 1 година

Политиката не е игра, и като си казал преди 3 дни, че "Петков и Василев трябва да участват в правителството, за да си оправят грешките и няма Боко да им оправя грешките, а те да стоят отстрани и да гледат", трябва да се спазва казаното. Боко е ветропоказател, хамелеон и фурнаджийска лопата. Ако Хан Аспарух беше дошъл и казал: "Тука ли да бъде България, тука ли да не бъде? Казах ли, не казах ли?" - никога нямаше да сме сигурни "Де е България". ГЕРБ играят любимата си игра "Тука има, тука нема".

83

Анонимен

преди 1 година

Дарвин е превърнал една *** в човек; Менделеев е изобретил 40 градусовата руска водка; Хегел е неразбран мизантроп; Кант е дървен философ; Декарт е измислил съждението: "Пазарувам, следователно съществувам"; Платон е лош ученик на Аристотел; Аристотел е древен македонист и учител на Македонски.

82

Анонимен

преди 1 година

Свършиха ли nримatиte в зоологическата градина та предлагате Христо Иванов?

81

Анонимен

преди 1 година

Свършиха ли *** в зоологическата градина предлагате Христо Иванов?