212

w

преди 1 година

В БГ има много коли на над 20г, но българина си ги поддържа добре. Тези коли се карат много по-малко и на по-къси разстояния отколкото на запад. Парадоксално е, но с гориво газ са по-екологични от много по-нови коли.

211

Име

преди 1 година

До Програмист 22, Това не е решението на проблема. Явно е,че сте твърде краен! 33 години ни управляват ***, и поради тази причина това е един от големите проблеми в държавата.

210

Анонимен

преди 1 година

Какви коли?? Нали искат да ги забраняват?

209

Сашо

преди 1 година

Докато не е важно да ти е здраво и евтино, а какво ще каже комшията - така ще е."Мерцедес имаме....на 24 години ама Мерцедес"...те затова сервизджиите построиха по 2-3 къщи от такива БГ разбирачи.Вместо да си купи Хюндай или Киа на 5 години на под 100 000 км, "успелия българин" си взима БМВ е60 530 дизел 2004 година на 750 000км.Или "голяма кола" и бърза да й сложи газ че много горяла...пак манталитета ни е проблема, нещо друго.

208

Край

преди 1 година

Няма друга държава в Европа в която да можеш да регистирираш и караш всичко което се движи. И да го каччиш на тротоара и в градинката и на детската площадка. В друга такава държава не съм бил. Извън Европа може и да има.

207

Емо

преди 1 година

До АнонименВиж сега, щом селянинът си ги държи в собствен имот, няма нужда да се интересува дали ти харесва на теб или не. Може да ги държи да ги ремонтира, за части или за препродажба, това е частна собственост. Ако са на улицата, тогава имаш право да подадеш сигнал, ако са минали повече от 3 месеца от последния технически преглед.

206

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

Комунистическите работодатели ни докараха до тук ! Още през 90та г. ни заявиха - заради това че не гласуваме за тях ще ни накарат да ядем камъни ! Вече над тридесет години изпълняват предупреждението си ! Конкуренцията води до орязване на привилегиите за работодателите . И възможност да предлагат все по-добро заплащане за работническия труд . Работодателите увеличават само личните си печалби . Нека никой да не им работи робски труд !

205

Мехмед

преди 1 година

След 20 години ще се видим с българите...

204

Анонимен

преди 1 година

ние сме моргата на Европа, преди месец минах през едно село, което го помня от малък винаги зелено с хубави старинни къщи, сега тези къщи в центъра на селото ги няма , а дворовете са превърнати в морги за стари коли, някакъв селянин изкупувал всички имоти и събарял и на територията слагал коли, цялото село е пълно със стари коли, естествено отпадъка от съборените къщи стой събран на една страна и колите са стоварени около него.. колко пари се дават за да складираме старите коли?????

203

Анонимен

преди 1 година

ние сме моргата на Европа, преди месец минах през едно село, което го помня от малък винаги зелено с хубави старинни къщи, сега тези къщи в центъра на селото ги няма , а дворовете са превърнати в морги за стари коли, някакъв селянин изкупувал всички имоти и събарял и на територията слагал коли, цялото село е пълно със стари коли, естествено *** от съборените къщи стой събран на една страна и колите са стоварени около него.. колко пари се дават за да складираме старите коли?????

202

гост

преди 1 година

До Black RiverХа , ега ти въпроса какво да мисли щом вместо главата з адника му мисли вместо него.

201

Black River

преди 1 година

Иван Ушев - понеже, виждам, че сте умЕн, нека поразсъждаваме върху следните неща: Повишаване - до нивата на ЕС - на МРЗ и заплатите изобщо у нас - РУК. Държавна политика за субсидии и облекчения при купуване на нов автомобил - РУК. Политика за опазване на околната среда - РУК. Алтернативи на автомобилните превози - като добър транспорт, влакове и т.н - РУК. Субсидия при покупка на електромобил - РУК. След толкова РУК-ове, Вие какво мислите?

200

пепо

преди 1 година

До АнонименЧовек сам си избира, нали е демокрация?!?Не може никой на никого да казва на човек какво да си купи!

199

Анонимен

преди 1 година

Е, нали българите имаха много пари, по банки, в буркани?То БГ-то си станахме тук и морга, и бунище, горим, износваме и изяждаме бакклуцците на великия запад....викали му "еврпейски просперитет".

198

Анонимен

преди 1 година

Мхм, нещо като ковид-гетото, а? Да ви е сладка антибългарската пропаганда, парите взети за нея за лекарства да ги дадете

197

Анонимен

преди 1 година

Това е отражение на "европейския просперитет" в България. В съседна Сърбия карат по-хубави, за Турция да не говорим, а не са в ЕС.

196

Анонимен

преди 1 година

Хората често се надскачат в опит да се правят на по-заможни отколкото са. Вместо да си купят по-нова кола, но от по-обикновена марка, те си купуват стар премиум, за да видят хората, че карат хубава кола. Вижте продажбите втора ръка примерно на Мерцедес.

195

гост

преди 1 година

Поредният и диот ръсещ г лупости срещу заплащане .

194

Анонимен

преди 1 година

Българина е най-големия хитрец в света. Скоро ще живее най-малко годинки в света

193

Анонимен

преди 1 година

Плах опит да се пробутат новопроизведените брички които след 5 години ще са по-зле от 15-20 годишните коли които караме .