13

Анонимен

преди 1 година

Понеже страната ни е изостанала и бедна, няма много наплив от желаещи да живеят тук, а населението се топи и вече е около 6,5 млн (горе долу колкото един град мегаполис!), затова си остава доста спокойна и екзотична дестинация в съзнанието на туристите. При това и евтина! Това ги привлича според мен. В развитите страни е пренаселено с имигранти, животът е напрегнат. Тук попадат малко в страни от цивилизацията.

12

Ъъуу

преди 1 година

Ъъъпсурдна статия, ако съм чужденец Бг е последната дестинация която бих посетил, няма как просто!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Колко данък в бюджета са вкарали? Или пак има "наши" и "ваши", и всеки снася на някой дето не си вдига 3адника от стола, освен да ходи да прибира подкупи? А после ми хванат бай Пешо с квартално магазинче, че не пуснал касов бон за 20лв. Или снимат някой неудобен като Митьо Стайков в ареста, дето не се внася на олигархо-партийците.

10

Деси от Сливенския

преди 1 година

Аз бих пренаписал заглавието така: Рекордна посещаемост на балъци в България

9

Супер

преди 1 година

Лудница е. От 1ви Май до 30 Септември всичко ми е заето. Тази година ще направя милионче чисто за мен.

8

Анонимен

преди 1 година

Идат да я видят за последно преди да са ни изравнили и направили военна площадка.

7

отСидни Австралия

преди 1 година

От 10 години браншовите ви обесняват че преминаващите турски гастербайтери и тираджии не са туристи. Така и не го запомнихте. И всяка година само нелепици. Така е от поне от 10 години и никой не прави нищо защото адекватна статистика иска разходи за обработването на данните. А пари за това няма. Държавата брои влезли чужди паспорти за кратък период. И поздрави от СидниАвстралия сред най райския край на Планетата съм

6

Да де

преди 1 година

Миналата година ни мъчеше Бай Киро с Кокоре с Вирус тая година едва 12% и вече е ръст на фона на милиони преди така наречената пандемия. Може ли малко по-сериозно.

5

верно ли бе

преди 1 година

а хотелиери и ресторантьори се оплакват от нисък оборот респективно печалба . явно туристите спят в парковете и си купуват храна от магазините :)

4

Анонимен

преди 1 година

Да беее, мечтайте си!

3

Анонимен

преди 1 година

Украинците влизат като туристи, за да купят жилище на морето. Вече има цели квартали с украинци собственици на жилища в морските курорти. Това са туристите, другите са от Гърция, а те идват да си купуват храна и се връщат. Но щом се регистрира рекордна посещаемост на туристи, веднага да се нормализира ДДС-то в туризма и никакви помощи!

2

Анонимен

преди 1 година

Америка нци няма ли туристи?

1

Анонимен

преди 1 година

Станахме за посмешище. Хората идват да видят дали сме оцеляли след 33 години мутренски капитализъм. Имам приятели във франция германия и италия. Чудят се как оцеляваме с тези заплати и пенсии при тези високи цени.