62

Анонимен

преди 1 година

тия печелят проклятието на човечеството и на бога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!защо не са в ХАГА ТЕ?!?!

61

Никога

преди 1 година

не съм се и съмнявал,че в ковиТ цирка са замесени краварските глобаляги! Или както се казва : "Следете парите..."

60

лекар

преди 1 година

Angiotensin-converting enzyme 2 is a functionalreceptor for the SARS coronavirus.Това е изрешение от учебника по педиатрия на Франк Оски-4 издание от 2006 година.Намира са на страница 1206.

59

Добро утро…

преди 1 година

Това че ни насадиха вирус плашило си е факт! Колко е различен от гриповете преди / също създадени в лаборатории / това е тема на доверие в медиите и медици на заплати към НПО-та с англосаксонски произход! Дадоха ни плашило, дадоха ни и спасение, това спасение под формата на вакси и грешни протоколи за лечение, доведе до смъртта и осакатяването на много хора ! Отговорни няма , за пореден път някои спечелиха милиарди на гърба на хората какво неясно има .

58

Анонимен

преди 1 година

С ACE2 са успели, видяхме практическите резултати.

57

Всъщност...

преди 1 година

Събитие201 в Ню Йорк спонсорирано от Фондация Бил и Мелинда ГЕЙТС се проведе ТОЧНО месец преди да бъде "изпуснат" вируса от лабораторията в Ухан . На него във ТРИ ЧАСОВА демонстрация пред представители на държавната администрация , лекари и бизнеса бяха обяснени последиците от световна ПАНДЕМИЯ ОТ КОРОАНВИРУС. Фндацията на Бил Гейтс е и ОСНОВЕН спонсор в основаването на Модерна . СлучаЕност ? Надали. Фактите са си ФАКТИ , независимо коилко много някой иска да ги причисли към конспирациите .

56

Риторично

преди 1 година

Кой пусна вируса сред хората и защо?

55

Белия Зъб

преди 1 година

Авторката ,защо не си превела цялата статия ??? https://foxnews/politics/us-funded-research-create-mutant-viruses-wuhan-lab-ahead-covid-19-records-show Който иска да чете.

54

Анонимен

преди 1 година

Сега остава да се изясни- излизането на вируса на свобода умишлено ли беше? Ако не е- поради небрежност или самонадеяност се случи?

53

Асно це че САЩ

преди 1 година

Финансират създаването на вируса във Вухан! Колко много милиони хора измряха и никаква присъда за САЩ!!! Путин щяли да го съдят за депортирани на 200 деца, а САЩ за милиони загинали и още милиарди с щети на здравето?!! Никакви последици а? Един не се възмути даже!

52

Анонимен

преди 1 година

Е, щом разбрах че вируса е демократичен си отдъхнах! Демокрацията ба майката на нацията.. .

51

Нейчър от 2015

преди 1 година

https://nature/articles/nm.3985

50

ЗНЕХМЕ СИ

преди 1 година

НАли тромпета обяви икономическа война на китайците - явно грипната епидемия е било помощно средство. Но кой от западните анаЛизатори е могъл да предположи че комунистите толкова твърдо могат оганичат епидемията и да я обърнат срещу поръчителите!

49

ГРИПЧЕТО АМЕРИКАНСКО

преди 1 година

Някой да е имал съмнения?

48

НАРОДА

преди 1 година

СЪЗДАДОХА ВИРУС, КОЙТО УМОРИ 60 МИЛИОНАО ЧОВЕКА - ОФИЦИАЛНО !!!/НЕОФИЦ. ТРОЙНО ПОВЕЧЕ/ - ТОВА Е ИСТИНАТА ДАМИ И ГОСПОДА!!!!ВСИЧКО ДРУГО СА ПРАЗНИ ДРЪНКАНИЦИ!МОЖЕ ДА РАЗСЪЖДАВАТЕ ДО БЕЗКРАЙ, НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ ФАКТИТЕ!!!

47

Анонимен

преди 1 година

Глобалистите искат да съкратят населението на планетата до 2030-та с вируси,подпалване на войни и въвеждане на еднополови.За мен щом целят убийство на хора са си сатанисти и нищо повече.Масови убийци и поклонници на дявола са това.Да се маха Бай Дрън,защото той им е дал власт,а те го упраеляват като марионетка.Отделно се говори,че родата на Бай Дрън се занимавала с трафик на хора и затова им е важно да не приключва скоро войната в Укроленд.

46

Чичо Манчо

преди 1 година

От последното изречение се разбира,че това не е лошо.Няма по лошо от война.

45

ПорЦелан

преди 1 година

Ето ви още една конспирация, не мога да цитирам источници, но свинската чума която унищожи свиневъдството в България е моделирана в американска биолаборатория в Грузия.

44

Дядо Соци

преди 1 година

Пфайзер избиват с ваксини , Путин с война и те така. Света върви към затриване.

43

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 40 Така е . Нещо подобно на Путин , но той постъпи по рационално. Избиване на свои и чужди.