16

ББ

преди 1 година

това е Бюджет изпратен на решитников-радев от крЕмъл!сеещ страхове и завсимости!граобхващат руската "вълна" и продължават с пропагандата в опит да продължат да ви ограбват!четете фактите ако имате памет...ако нямате...ще къртите камъни за...путин в лагери!успех!

15

до анонимния

преди 1 година

Има една комбинация от бутоните на клавиатурата даваща възможност да пишеш на български език. Не е сложно.

14

ДЕТСКИ и ПОМОЩИ

преди 1 година

САМО ЗА МАЙКИ НАД 18 г. ЗАВЪРШИЛИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ >>> НИКАКВИ СОЦИАЛНИ ПАРИ ЗА " ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА"

13

Кръц

преди 1 година

Хайде сега да си поговорим за Италия. Какъв бюджетен дефицит има в Италия и колко им задлъжняла държавата? България десет години да живее само на кредит, не може да достигне дългът на Италия сега. На печелившите честито в ЕС.

12

Кръц

преди 1 година

Когато Гърция си плати всичките кредити обратно и е на бюджетен излишък тогава България ще приеме еврото. Тоест никога.

11

Вьзмутен

преди 1 година

Ние чакахме -30 г еврозоната можем да исчакаме още толкова - защо да приемаме еврото след като сме в валутен борд - за да врьщаме солидарно заемите на италия и гьрция ли с по -200 милярда дьлгове

10

ножичка

преди 1 година

Да не се дават пари по плана за развитие! Не сме приели необходимите закони за да получим парите. Този разход може да не се плаща на 100%.

9

Кръц

преди 1 година

Трябва работа. България трябва да започне да произвежда и да започне да ограничава вноса. Тези глупости с така нареченият дефицит са залъгалки за наивници.

8

Петъръ

преди 1 година

Лесните пари за България свършиха. Наивниците подаряващи пари от ЕС за страни като България и Унгария също свършиха.

7

Кръц

преди 1 година

Еврото вече не е това, което беше, и ЕС вече не това което беше, и Америка вече не е това което беше. Всеки да си прави добре сметката.

6

Цъо цип фяп

преди 1 година

България няма да въвежда еврото, има си собствена валута, като Дания например.

5

Кръц

преди 1 година

Този изскочил от нищото фискален съвет да се върне пак там. Кой го е избирал и го е питал за съвет? Никой. Ако им е скучно на членовете на този съвет могат да отидат да съветват Бай Дън как да си намалят огромния дефицит в неговата държава.

4

Анонимен

преди 1 година

БНБ очаквали инфлация 7-8 процента за 2023 г. В такъв случай дефицит от 6 процента си е Ок, в пълен синхрон с инфлацията.

3

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията е в кавички. Спекула се нарича това, не е инфлация.

2

Fool

преди 1 година

Няма какво толкова да го мислят. БНБ вдигна основния лихвен процент в България който е 2.47% скандално нисък на фона на инфлацията в страната. Най-лесно се съкращават разходи от бюджета като се намали държавната администрация. Тъкмо има нужда от кадри частния сектор и ще му помогне държавата. Без това имаме огромна, но за сметка на това не ефективна администрация.

1

Анонимен

преди 1 година

Така става в държавите без работеща икономика. Няма как да не произвеждаш нищо,а в същото време,да нямаш заеми.