8

Сродни души

преди 1 година

Сродни души са Мите Миньореца и Камен Боксьореца.

7

Белобрадова, ППДБ

преди 1 година

Аман от тези ганчовци, които друсат хора пред театъра! Можеше поне нещо западно като танц да измислят, а те, селяните му със селяни, хора ми играят! Срам! Ще мине някой западняк и ще ни помисли за селяни! Ужас!

6

Анонимен

преди 1 година

Камен Донев и МОРКОФФ са съпредседатели на гражданското сдружение на ,,ЯВНИТЕ АЛКОХОЛИЦИ " в България!!! Страдат от МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ.....

5

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на таланта на режисьори и актьори има театър. На този администратор театъра му чужд, няма нужда от такъв който назначава "от кол и въже" сбирщина. Там има 5 талантливи и останалото е гмеж. Нахални и арогантни без талант взимат "заслужили" пред директора заплати.

4

Анонимен

преди 1 година

Морфов е дошъл да прави русофилски бунтове и да сваля директори на евроатлантически театри. В Путинска Русия е бил тиха мишка, върна се в Европейския съюз да прави пак революции. Защо не остана в Русия, клети ми Морфов? Едни Хъшове да направиш в Путинска Русия, да вдигнеш руския народ на борба за свобода? Ял путински руски пари и идва да ни учи на демокрация.

3

Анонимен

преди 1 година

А дано ги изпращят с дела всичките такива наркомани самозабравили се.

2

Само така

преди 1 година

браво на директора, трябва да се освободи от вандалите, и от клеветниците. Това са конфликтни личности, които като не им отърва, да си направят частен театър.

1

Анонимен

преди 1 година

Морфов пристигна от Путинска Русия да ни учи на демокрация. Почна да ни учи на политика и да назначава и уволнява. В Русия много е търпял и много е мачкан от тоталитарният режим на Путинска Русия. Дойде на свобода и изперка. Това беше за него нов 10ти ноември 1989 година.