49

Рос

преди 15 години

г-н интелигенте,опитваш се да съветваш хората,давашнение колко неграмотен е Сидеров,а ти самият си един въри ***.Първо се научи да пишешправилно и тогава ръси мозъ.ГимазиАлно се пише с "А" интелигенте,а не с "Я".Аман от неграмотници.

48

Само Волен

преди 15 години

Ще гласувам за него на изборите. А който ще гласува за Бойко е в голяма грешка!

47

Владо

преди 15 години

Браво, Волене! Най-после политик, който непрестанно да работи само и единствено за Българските интереси! Дано на Бойко му дойде акъла и разбере, че само заедно с теб може да донесе положителна промяна за България!

46

\m/

преди 15 години

съм от тия 1,5%

45

преди 15 години

вище сега драги българчета....Ще ви кажа само едно:АТАКА е конструирана от А.Доган с цел :1 да въздигне турското единство и еднодушие за да спечели повече гласове по изборите и 2 за да раздели българските гласове,,,,,,така че тези българчета които мразят турците т.е. (нацистите)се въвличат в тази тактика и гласуват фактически за доган....продължавайте така ви харесвам

44

Петров

преди 15 години

ДСБ - 1,5 % според последни социологически данни.Хаххахахаха

43

преди 15 години

Днес тече скандал с тайния план на ГЕРБ и на генералите от БСП за ликвидиране на българската интелигенция. АТАКА обаче отвлича вниманието към други събития, дори се върна към времето от Великото народно събрание. Скандалът с тайния план на ГЕРБ и БСП показва кои партии разчитат на електоралната подкрепа на интелигенцията. Лъсна и същността на АТАКА. Тази политическа формация не е сред партиите на интелигенцията и не защитава нейните интереси. АТАКА подкрепя главорезите от полицейската мафия, защото ръководството й е част от нея. Няма как Сидеров да изразява интересите на българската интелигенция, тъй като не е интелигент, а нисш служител на ДС. От фотограф на врачанското МВР не става интелектуалец. Един полуграмотен кресльо не е припознат за водач от интелектуалния елит. Днешната проява на АТАКА я показва като олигархична креатура на основния си спонсор - Черепа, на когото Доган му пречи на бизнеса. Опитът на АТАКА да отклони вниманието от заговора на полицейската мафия срещу интелигенцията показва, че партията няма шанс за широка електорална подкрепа, оглавена от интелигенцията.

42

калин

преди 15 години

Волен Сидеров в много отношения е прав,такавеа е действителноста,но толкова комунисти гравитират около Атака,че хич вяра им нямам,Комуниста е интернационалист,той е съветски гражданин!

41

преди 15 години

Ако някои се притеснява, че не са коромпирани елате в Плевен и вижте как МУСЕВ -техния лидер си взе паркинг, които дълго време се отказваше на мой приятел Сдуши се с кмета и хоп. Дори си имат свои зам. кмет Дъщеря му е общински съветник, а пък работи в общинска фирма. Десега не съм я чувал да има изяви или изказвания. Навярно седи в залата и само гласува защото или не знае за какво става дума или се притеснява да не и чуе името.Всички общински съветници от Атака са едни мълчеливи, съглашаващи се за всичко и явно нещата са започнали да им се раздават - зам. кмет, паркинг, омбуцман икакво още а....

40

Гери

преди 15 години

А бе 32-ри!Гледай си "Планетата",сериалчетата и не се занимавай с други глупости!И да не си забравиш и феса да си сложиш..

39

преди 15 години

ATAKA !!!

38

който и да е

преди 15 години

Не съм гласувал и няма да гласувам за "Атака", но отдавам дължимото на В. Сидеров, че няма намерение да прикрива корумпираните в партията си! Кой досега го е правил?!Ще си позволя, да насоча вашето внимание към турците и ДПС. Защото "турци" и "ДПС" не е едно и също.Мразя Доган,но турците - не! 3-*** от приятелите ми са турци и то ПРОВЕРЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО ПРИЯТЕЛИ.В ДПС ме дразни:1)Смесването на религията с политиката (на предизборните събрания се поздравяват с "Братя мюсюлмани", а не - например - с "Братя турци"). Съотечественици НЕ СТЕ ЛИ РАЗБРАЛИ, ЧЕ ДПС ОТДАВНА НЕ Е ЕТНИЧЕСКА, А РЕЛИГИОЗНА (което е по-лошо!) ПАРТИЯ;2) "Доганизма". Като понятие доганизма означава:- СТРАТЕГИЧЕСКО РАЗДЕЛЕНИЕ НА НАЦИЯТА И СЪЗДАВАНЕ НА ПРЕДПОСТАВКИ ЗА БЪДЕЩИ ЕТНИЧЕСКИ ИЛИ РЕЛИГИОЗНИ КОНФЛИКТИ;- СЪЗДАВАНЕ НА МЕСТЕН НЕОФЕОДАЛИЗЪМ -> нагло забогатяване чрез "обръчите..."; строг контрол върху бизнеса (дори не всеки турчин може да развие собствен бизнес, ако местния ДПС-арски лидер не му позволи); броене на всеки с небългарско име по време на избори и санкции върху цялото му семейство, ако някой не е гласувал; броене на "изборните" екскурзианти;- РАЗВРАЩАВАНЕ НА НАЦИЯТА ЧРЕЗ ЕТНОСИТЕ (турци и ***) С ОБЕЩАНИЯ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ЗАКРИЛА, когато не спазват законите ИЛИ ЗА УСТРОЙВАНЕ НА РАБОТА НА ВСЕКИ ПО-УЧЕН. ("Дайте ни 3600 НАШИ висшисти и ние ще им намерим работа по всички нива на административната йерархия" - изказване на Д. през 2005 год. <- на някой българин да са му давани такива обещания?) ИЛИ ЧРЕЗ ПОДКУПВАНЕ НА "ПОДХОДЯЩИТЕ" БЪЛГАРИ ЗА ДА СЛЕДВАТ ДПС-арската политика (в моя град повечето директори на у-ща и служителите в РИО -българи- са от ДПС)В този смисъл ДПС е бомба със закъснител и е ЕДНО ОТ проклятията за България.ДОКАТО ДПС МЕ ДРАЗНИ, ПОВЕДЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ МЕ ОТВРАЩАВА, А НИЕ - БЪЛГАРИТЕ - .......... (Горко ти, Българио!)...Печално е да виждаш, когато турчетата са по-възпитани и по-нахъсани в учението от българчетата!!! (Не е необходимо да ходите по училищата за да видите колко съм прав - просто вижте правописните грешки и bylgarskite poslaniq по форумите!)Братя българи! За да не смени Родината ни името си след години, ние трябва да променим първо себе си!

37

Antipolice

преди 15 години

Трудно бих повярвал, че някой от АТАКА е корумпиран. Винаги, когато пусна СКАТ, чувам как АТАКА можела да оправи това, да подобри друго неща, че АТАКА имала план за трето нещо. Винаги са компетентни и знаят как да поменят всичко. От време на време се позаслушвам и в *** им и умствени увредени зрители, които също, поради завършено средно образование, дават идеи и мнение. Как е възможно такива родолюбиви хора и умни при това, да бъдат корумпирани? Умът ми не го побира.А и още нещо Албена Вулева е готина. Това е за номер 32. Вярно е обаче, че вече не е така интересна телевизията както преди .

36

Радо

преди 15 години

Какво квичите? Дребни турско-*** миджитурки... Ами като не харесвате Волен, не гласувайте за него и готово! Празноглави дупедавци...

35

Христозов - Шумен

преди 15 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ Е МНОГО ОГРАНИЧЕН ЛИДЕР,ДРУГО НЕ МОЖЕ И ДА БЪДЕ,ТОЙ ИМА ГИМНАЗИЯЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ,ЗАВЪРШИЛ ГО Е СЪС СРЕДНА ОЦЕНКА.СЕГА ПРАВИ ОПИТИ ДА САТНЕ ПОП,ЗАПИСАЛ БИЛ СЕМЕНАРИЯТА, НО ПОРАДИ СЛАБ УСПЕХ Е ПРЕЗАПИСАЛ, ПОСЛЕ ЗАГУБИЛ ПРАВАТА СИ НА СТУДЕНТ.СЛЕД ВРЕМЕ ОТНОВО КАНДИДАТСТВАЛ БОГОСЛОВИЕ В ШУМЕН, ПРИЕЛИ ГО И СЕГА БИЛ ЗАЕК ПЪРВОКУРСНИК, НО И ОТНОВО НЕ ГО БИВАЛО. НАЙ-ДОБРЕ Е ДА ХОДИ НА ПАЗАРА " КИРКОВ" В СТОЛИЦАТА И ДА ПРОДАВА ЗЕЛЕНЧУЦИ, ОТКОЛКОТО ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПСЕВДОПОЛИТИКА!НЕГОВИЯТ ЕЛЕКТОРАТ Е ОТ НИСКО ГРАМОТНИ МЛАДЕЖИ, НЯКОИ ОТ ТЯХ ДОРИ НЕ СА ЗАВЪРШИЛИ ОСМИ КЛАС.

34

преди 15 години

SKAT e edinstvenata BG televizia

33

преди 15 години

"Алчни старци изпълзяха на припек"Статия от Волен Сидеров

32

преди 15 години

Телевизия Сакат е смотана телевизия. До 2000 година даваха свестни предевания, после привлякоха всички *** към тях като Албена Вулева и други и сега има само нейното предаване и политически предавания. Пълна скука!

31

преди 15 години

Въпреки острите си изказвания срещу ДПС, неговата парламентарна група на 4 август 2006 г. единствена от опозицията подкрепя Закона за бедствия и аварии и Закона за управление при криза, изработени от Емел Етем и обслужващи олигархията на ДПС.

30

X

преди 15 години

Да, да си изясним за какво става въпрос. Обществото от край време е разделено на класи. Сигурно си гледал как почетна рота отдава чест на шест годишния Симеон. Защо ли - защото по наследство е цар и главнокомандващ. Никога няма да му кажат стани-легни. Завършил е също военна академия, за да казва стани- легни. Да погледнем кои са президентите - това са високопоставени чиновници, които трябва да изпълняват заповедите на финансовите кръгове, които са ги сложили на власт, ако са учили стани-легни добре ще се справят. Най-ярък пример са хората от КГБ в Русия, които бяха обслужващ персонал на КПСС, сега на олигархията, родена от КПСС. Пример щеше да ми бъде не войниците в Израел, а в коя казарма е служил човек на име Рокфелер - той също е еврейн ама от другия етаж, от онзи етаж, който е сложил сънародниците си от простолюдието да се пекат в Израел. По отношение на воденето на война, ти гарантирам, че всяка игра - военна симулация ще направи по-добра стратегия от кадрови генерал. А компютърните стратегии на са за военни, зотова в днешно време военните опират до такива като мене, за да им създадем ментална патерица.