11

Анонимен

преди 1 година

Стигне ли се до сигнал в полицията значи че двамата не трябва да живеят повече заедно иначе след това набития си е сам виновен. Ако и двамата партньори са собственици полицията трябва да прецени кой от двамата трябва да бъде изведен от жилището, като в случаи с наследствени имоти е редно да се изведе онзи който не е там по кръвна линия... И на двамата трябва да се поставят ограничителни заповеди един към друг и ако искат да им бъдат махнати трябва да минат през групова терапия.

10

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно 100 партии да си съставят 100 версии за закон за домашното насилие! Просто проучете как се действа при сигнали за насилие в нормалните страни и как в обществото съществува и в училището се възпитава нулева толерантност към насилниците. Тук обаче доскоро се считаше за нещо нормално мъж да тормози жена си или да бие децата си...и обществото и институциите (такива няма) не реагират.

9

Анонимен

преди 1 година

ПЛЮЯ НА ИТН.

8

Алов

преди 1 година

Това вече смислено само да не станем Швеция да вимзат децата при един шамар

7

та така

преди 1 година

тошку от шамари не е могъл да порасне , за това е толко злобно човече :)

6

Анонимен

преди 1 година

Представителя на трaнсджeнъритeв Минесота,представи законопроект,който ще нормализира сексуализацията на децата и легализация та на педофилията.Е същото време ,Тексас връща 10 божи заповеди и молитвите в училищата .Две паралелни вселени..Ще се разпаднат,на практика има два народа.

5

Анонимен

преди 1 година

Най-после предложение, което включва нещо различно от и без това записаното в Наказателния кодекс. Сега поне има оправдание за такъв закон (макар че можеше да е дребна промяна в ЗМВР), който да пробута промяна на естествените определения за пол.

4

Анонимен

преди 1 година

Слави п***д***р***г@ ли е ?Да си каже ?Много булки там начело с опапкания Станеф и Тошо афринакси

3

Анонимен

преди 1 година

тошко е булка

2

Анонимен

преди 1 година

Истанбулската конвенция ,найс а?

1

Анонимен

преди 1 година

ИТН и ГЕРБ събориха правителството на ПП/ДБ в предния парламент .Сега същите тия искат правителство от ПП/ДБ.