42

Анонимен

преди 1 година

Хората разбраха, че всички български "политици" са маскари. Симеонов хората очевадно ви казаха, няма по-малко или много. Цирковете си ги правете в друга държава! Губещия е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!

41

Бонго Бонго

преди 1 година

Герб знае, че вместо 3 процента има 6 дефицит.Тоест бюджета е зле прахосан от ПП и ги бута напред и ще оберат негативите по хи хи хи ...С целувка в канала.

40

анонимен келеш

преди 1 година

Малииии и думата жълто паветник ли цензура бе?Кво толкоз?Едни хора къде се търкалят и реват по жълтите павета на центъра:):):)

39

Анонимен

преди 1 година

То малко имат за губене, само София на местните избори на 90% двумилионен град и може би и Пловдив от 5 милиона население. То това не е нищо.

38

анонимен келеш

преди 1 година

Аз като им разправях на *** преди година,че Бойко пах ше ги плющи те ми се присмиваха:):):)Ко стана,Ко?:)):)

37

Един Българин

преди 1 година

Прав е, но до известна степен. Най-добре за ПП е да са опозиция до местните избори. Нека Боко си извади вариант 2 с парвителство с ДПС и БСП, пък ако искаш и с клоуните и с ***. Спечелвайки местните избори някой друг поне в големите градове Боко на практика губи всичко. Той ще е втори, където реално му е мястото без парите от ремонтите на НДК и жълтите павета за изборите. ПП не биваше да подкрепят Костинбродски за председател на НС. Неопитни са и пенсионерът е възможно пак да ни краде.

36

Анонимен

преди 1 година

Каква европейска партия са, пеевските им медии са проруски и антиукраински, антиевропейски и антиамерикански.

35

пфу

преди 1 година

да дадат мандата на ДПС, всички ще се боят, но те са европейска партия. Възраждане трябва да изчезне, такъв таралеж не ни трябва. Станишев да създаде модерно ляво лелките и доносниците да излязат в пенсия.

34

Герберска ръченица

преди 1 година

Боко каза, Василев и Петков да влязат да си оправят грешките, той нямало да им ги оправя. Който чупи - купи. Днес казва да се дръпнат назад. Който играе "Хорото на Боко", пада в канала и се омазва с герберска мръссоттия. "Напред-назад, моме Гербино". Една напред-една назад. "Герберска ръченица за наивници".

33

Анонимен

преди 1 година

Е къде са му на Буци "полезните ходове"?? Каза че никога повече няма да е премиер... а едва ли го интересува толкова много кой друг ще е .. Къде са му ходовете??

32

Анонимен

преди 1 година

Глупост! Единствените, които губят са хората. Ама те си го заслужават. Не си научиха урока как да гласуват.

31

И тъй неусетно бавно

преди 1 година

и полека, някак ще добутат до изборите местни.

30

анонимен

преди 1 година

В шаха положението на ПП се казва цуг-цванг - нямаш полезен ход и бъдещето е с предизвестен край.

29

Бацо голям

преди 1 година

Захапаха стръвта на бацон сега е време да затегне аванса и да истегли голямата рибаОтказ от правителство с тях те нали са анти герб уж , нови избори и отвратените им избиратели ще гласуват масово за герб

28

анонимен

преди 1 година

Борисов е поставил ПП в колянно-лакътна опора в очакване на голямата изненада.

27

Анонимен

преди 1 година

Боко преди 3 дни: "Петков и Василев да се включат в правителството, за да си оправят грешките. Аз няма да оправям техните грешки".

26

Анонимен

преди 1 година

Hиkakъв npoблeм! Kaтo ce npoвaлят нanълнo, Дъpжaвния Дenapтaмeнт щe rи cмeни c gpyrи rpaнтagжии, copocoиgи бoл...

25

Бацо голям

преди 1 година

Раскри ги бацо - пп то , че не са никакви борци срешу -герб и борисов а кариеристи дошли под тоя предлог за да влезнат в парламента да правят пари

24

Ристу Где си Бе?!

преди 1 година

Защо така Мълчиш бе Душа?! Измамата финтирали ви?!

23

Нали искаше?

преди 1 година

Боко каза, че иска Василев и Петков да си оправят грешките, като се включат в правителството, защото Воко не искал да оправя той техните грешки. Ето, дадоха му това, което желае. Но Боко е политически далавераджия и това беше поредната му измама, която лъсна.