177

Да да

преди 1 година

Украйнците така ще те депортират и ти няма да разбереш той и това чака да ги депортираш а той след това всичко ще вдигне в въздуха и ти ще се ушашавиш

176

Анонимен

преди 1 година

А къде ще ги депортират?

175

До 171

преди 1 година

И тъй като КИЕВ Е ДОСТА ПО- РАНО ОТ МОСКВА, това означава, че Мордор е производно от Киев, а не обратното!!! Тоест МОРДОР Е МАКЕДОНИЯТА НА КИЕВ, НО Е ХИПЕРТРОФИРАЛА ОТ АЛЧНОСТ ЗА ЗЕМИ. С МНООООГО ПРОЛЯТА КРЪВ ОТ ОГРАБЕНИТЕ Й СЪСЕДИ

174

До 171

преди 1 година

Така е, но ПРЕДИ 1322 ГОД. СТОЛИЦАТА Е ГР. КИЕВ!!! А МОСКВА СТАВА ЕДВА В 14ТИ ВЕК!!! КИЕВСКА РУС Е ДОСТА ПО- РАНО!

173

VladTepes

преди 1 година

Помохамеданчването е било ограничено - водело е до сериозни разходи, загуба на данъчни приходи и ресурс за алтернативна военна служба ангария.

172

Българин

преди 1 година

На това насилствено налагане на гражданство, по време на турското робство му викахме помахомеданчване .

171

Свидетели на Вова

преди 1 година

След предстоящата контраофанзива ще има клади с горящи руски паспорти. Те не че и самите руснаци вече масово не се разделят с тях. Руският паспорт благодарение на Вова има стойността на талибанско тескере.

170

к ш каиш за Косово?

преди 1 година

До Анонимен: Този указ е ново военно престъпление...

169

ПРАВ Е!

преди 1 година

Русия вече не е балама и не храни укропитеци да я лаят!

168

До 170

преди 1 година

Ае сеа,че не си в час е ясно,но я помисли да евреите не разрушават палестински селища и не гонят коренното население територията?Нормална практика,Путин прави същото и е лошият,при условие ,че имаме вече многогодишен прецедент.

167

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ... а някакъв и ди от по-долу уверено се е изцепил, че този указ бил ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ??? Абе хора, който ви е дал диплом за завършено образование, трябва да се обеси, като ви гледа какви ръмпели е произвел в "нашето" "реформирано" "образование".

166

Анонимен

преди 1 година

Поредната инсинуация от западната пропаганда ни пробутва "авторката" на стотици фейкове. Прочели са указа както дявола чете евангелието. Но указа е публикуван в Интернет и който се интересува, най-добре е да го прочете. Същността е, че който иска да стане руски гражданин има право, а който не иска също има право - може да си остане граданин на Украйна или на СССР или изобщо да откаже гражданство. Предвижда се и лишаване от гражданство при ред законови нарушения. Е върху това се напъва статийката

165

Анонимен

преди 1 година

170, недочел-недоразбрал. Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ, който предвижда депортиране на жители на анексираните украински територии в случай, че гражданите които не желаят да получат руско гражданство, представляват заплаха за националната сигурност на Русия, обявяват се за насилствена промяна на основите на конституционния строй, планират или финансират терористични атентати и участват в несанкционирани протести.

164

Анонимен

преди 1 година

Тази година руският Кавминвод стана на 220 г. а руският Крим - 240 г.

163

Анонимен

преди 1 година

"Столицата на Русия не е била никога Москва" --- Страшни глупотевини. Москва се утвърждава като главен град в Русь през 1322 г при княз Московский Иван Данилович Калита. Москва продължава да е столица по времето на царете Рюриковичи Иван III, Василий III, Иван IV-Грозний, Фьодор I. Москва продължава да е столица на Русия и при полското нашествие 1612 г. и при династията царе Романови - Михаил, Алексей и едва при сина на Алексей, Пьотр I Алексеевич, през 1703 г столица става Санкт Петербург.

162

Анонимен

преди 1 година

Този указ е ново военно престъпление на Путин. При окупация окупаторът няма право да сменя гражданството на окупираните и окупаторът е длъжен да осигури всички условия за нормален живот на окупираното население. Всяко поведение извън тези норми се счита за военно престъпление.

161

Анонимен

преди 1 година

В Русия настъпва новата 1937 година.

160

следвал в русия

преди 1 година

Сред приятели от Петербург /Ленинград/ като споменах че ненаучих руски език следх години задължително обучение те споменаха че и те не са го научили въпреки че се водят за руснаци.

159

КаскетЯ

преди 1 година

Първо РассиЯ е измислена държава, второ истинското и име Блатная която се населява от монголо-татарски крадливи племена които освен да грабят и убиват съседите си нищо ново не са научили през годините! Др0гари и ТаваршЧи този път ще ви е за последно!

158

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново. Сталин е депортирал цели народи гладни и голи в степите, Путин прави същото.