7

Анонимен

преди 1 година

Приятни сънища!

6

Анонимен

преди 1 година

Вкис на ти банани на фурна:)

5

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден произвеждам по едно или няколко браунита. Ако са толкова модерни да взема да ги продавам.. :)

4

Брауни ЕКСПЕРТ

преди 1 година

Истинската Рецепта на Брауни никога не е включвала Брашно, това си е някаква побългарена наша си "ЕКСПЕРТИЗА". Брауни се прави с шоколад за готвене (топене на водна БАНЯ и смесване с разбъркани яйца + захар, ванилия) излива се в Тава с хартия за печене ). Пече се на 150 градуса 40-45 мин, после се оставя да се охлади до стайна температура, след това се замразява за 24 часа и се реже от камерата директно. Това е Брауни , всичко дрго рецепти на нещо друго!

3

В.

преди 1 година

Ето това очаквах! Наздраве!

2

Анонимен

преди 1 година

Нямам против новата секта в готвенето, но брауни се прави с брашно - това клесаво което сте описали може да си го кръстите нещо друго. Същото е и с млякото, онова там от ядките не е мляко, примерно може да го кръстите сок от ядки, или нът джус звучи прекрасно.

1

Анонимен

преди 1 година

Не ми се вярва от това да се получи нещо ядливо. Вие трябва първо да го приготвите, да го ядете, да го снимате, че след това да давате рецептата, Микаела. А не със снимка от ИСток, където крайният резултат е видимо с брашно.