Всеки ден произвеждам по едно или няколко браунита. Ако са толкова модерни да взема да ги продавам.. :)
Истинската Рецепта на Брауни никога не е включвала Брашно, това си е някаква побългарена наша си "ЕКСПЕРТИЗА". Брауни се прави с шоколад за готвене (топене на водна БАНЯ и смесване с разбъркани яйца + захар, ванилия) излива се в Тава с хартия за печене ). Пече се на 150 градуса 40-45 мин, после се оставя да се охлади до стайна температура, след това се замразява за 24 часа и се реже от камерата директно. Това е Брауни , всичко дрго рецепти на нещо друго!
Нямам против новата секта в готвенето, но брауни се прави с брашно - това клесаво което сте описали може да си го кръстите нещо друго. Същото е и с млякото, онова там от ядките не е мляко, примерно може да го кръстите сок от ядки, или нът джус звучи прекрасно.
Не ми се вярва от това да се получи нещо ядливо. Вие трябва първо да го приготвите, да го ядете, да го снимате, че след това да давате рецептата, Микаела. А не със снимка от ИСток, където крайният резултат е видимо с брашно.
Рецептата Dnes: Брауни без брашно