33

КаскетЯ

преди 1 година

Др0гарката Импексова и е мъка, щото не е в задкулисието този път! А бе дайте и военните заводи за да миряса и угоди на началника си др0гара РешетникоФ!

32

Анонимен

преди 1 година

Ми направи колиция с другите дето милеете за народа- Славчо и Костя де! Тогава вече ще прокопсаме...

31

Анонимен

преди 1 година

Много загрижени за народа тия, дето от тях нищо не зависи!

30

ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБЪРН

преди 1 година

И ЗАЩО БСП НЕ Е В ИГРАТА? А КАК ХУБАВО СИ ИГРАЕХА С ПП И ДБ, НО ЗА ЖАЛОСТ САМО 6 МЕСЕЦА. СЕГА НАРОДА ПОИСКА ГЕРБ И ВЪЗРАЖДАНЕ ДА ПОИГРАЯТ И СТАНА ДОСТА ПО-ИНТЕРЕСНО!

29

А ГА ЯДЕ КИФТЕТАТА?

преди 1 година

ВАЖНОТО Е ,ЧЕ НЕ СМЕ ИЗНЕСЛИ НИТО ЕДИН ПАТРОН! И ЗАЩО НИКОЙ ЗА НИЩО НЕ Я ПИТА ДРУГАРКАТА ЛЪЪЖА?

28

Анонимен

преди 1 година

при синдикатите винаги е скъпо

27

Анонимен

преди 1 година

кой не е работил е ченге така ли кво стана с здравните осигуровки вар батко

26

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че се надлъгват кой да краде парите от ПВР. Спрете този цирк. Да има нови избори и като скочат %-тите на Възраждане и стане първа, всички ще изтрезнеят, защото тогава ЕС ще спре всички пари, не само по ПВР.

25

Анонимен

преди 1 година

до 5 Хващаме ли бас, че Костадинов пак ще ги нарича ДБ Доносническа България? И к'во ще стане? Ще го изгонят за едно заседание и толкова.

24

5248

преди 1 година

Българската Държава се упрвлява от мракобесната ДС - Държавна Сигурност в комбинация с Корумпираната Червено/Кафява Върхушка за която цел номер едно е да отврати българските граждани от Демокрацията и Капитализмът за да изгради тоталитарна Фашистка Държава с Частна Собственост, начело с утайката от (бкп/бсп).

23

5130

преди 1 година

В Рассията се е настанил тотален Фашизъм, за бифшите (кпсс) е много диалогично, лесно и логично да се трансформират във Държава от Фашистки Образец, такава е и Китай, тоест да бъдат това което винаги са били Тоталитарна Държава, но със Частна Собственост. Няма избори на всеки Четири Години няма смяна на Власта в името на благополучието русският народ. КГБ рулит, Фашизъм ето Дело Русское - Владимир Путин е президент и главнокомандващ докато не ритне камбаната.Зеленски и украинските нео - нацисти от Десен Сектор направиха страхотна услуга с Майдана на Фашистката Държава Рассия. Българската Д

22

Анонимен

преди 1 година

Не сме подготвени да живеем в капитализъм. В капитализма нее като в социализма. В капитализма са добре само айдуците. Ние които живеем от честен труд мизеруваме студуваме и гладуваме. Пазнавам хора от социализма които имаха айдушки наклонности но системата не им позволяваше да се развихрят. Като ни докараха капитализма същите тези се развихриха и сега са милионери. Ще трябва да си променим мирогледа и да започнем да мислим и живеем по капиталистически. С честност и почтенност не става.

21

Анонимен

преди 1 година

Във всеки град в Бг има ГРУПА от политически мародери , най-вече от ДПС и герб , които колят и бесят !НЕ СЕ ЛИ ЗНАЕ , Г-н Гл. ПРОКУРОР !?

20

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха, някаква завист ли усещам? А гроздето киселее ли ти, Корни?

19

Анонимен

преди 1 година

От край време : Коя , на кой фирма да бъде нахранена , всеки дърпа одеялото към него !

18

Анонимен

преди 1 година

Не се ли срамувате, че има дискриминация в ЕС и ви обират и заплащането за работниците, децата, пенсионерите и други хора е ниско и ви съсипаха икономиката, българските заводи и ви доведоха до демографска катастрофа? Западни градове са затънали в дългове, субсидии също крадат, но не си оставят хората да гладуват, на ниски заплати, без здравеопазване и на улицата.

17

РАДЕВ ИЗХАРЧИ ПАРИТЕ

преди 1 година

ТОЛКОВА МОЖЕ ДА "УПРАВЛЯВА"... ТО НЕ КАТО В КАЗАРМАТА..... .... КАТАСТРОФА...

16

Анонимен

преди 1 година

Далавери и много пари се въртят в парламента. А за народа квото си хване.

15

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА вие не се ли срамувате от ниското заплащане в България и че другите от ЕС, получават високи заплати и поради тази причина изтекоха хората и се обезлюдиха цели райони и поради същата причина и безработицата, има демоиграфска катастроофа и един важен за България АЕЦ Белене изпуснахте и не построихте? Или че субсидиите са различни за различните държави и е дискриминация и нямате една българска верига, всички са чужди, не ви ли е срам, че ви обират и пребъркват?

14

Анонимен

преди 1 година

Борби за кокала са между фирми на гребажии, пепежии и дебежии.