15

Кръц

преди 1 година

Гръцки и италиански толупчета искат да си натресат кредитите на българските толупчета. Добре дошли в ЕС 2023.

14

Кръц

преди 1 година

Един чуждестранен инвеститор ще дойде и ще плати всичко, за да няма дефицит. Ще даде и още десет лева за почерпка. Нали така?

13

Има начин за 3%

преди 1 година

Измислих го.Дайте да санкционираме Русия.След като се разпадне ще я разграбим и ще си платим масрафа.

12

Кръц

преди 1 година

В БГ от тридесет години се произвеждат основно икономисти и мениджъри. Ето го резултата. Плачевен. И да увеличите още производството на маркетинг експерти и икономисти отново.

11

Българин

преди 1 година

Севдините очи, но ще си ги пеем не на Бабата им чаир, а някъде в централната си Българията ни. Нашата си. СТАРАТА ПЛАНИНА СИ НИ Е. Тя е най-голямата, въпреки че мутрата си мисли, че от Витошата и Банкята му по-голЕми немало. ЮНАЧЕТАТА. Тези малките българчетата са ми приятелчета. Може и Цветините да са очите, но аз предпочитам да са Севдините. Но пък, г-жата БОТЕВА я пее по-добре от мен. Просто женски глас.

10

До шия

преди 1 година

Събрали се 100 пчелички за медец. Българите поздравяват лидера им на Герб с Маминото Анче. С изпълнението на Владката МАРКОВ. Та така и българите с Бойкото си Борисов. Както му го пее Влади Марков на Бойко Борисов за маминото Анче. Цъфнала му е мутрата на този от Банкя. Както и на депутатите му от Герб. Краставичка, туршия, а и особено за депутатката му, тази богатата Атанасова, Десиславката.

9

София сити

преди 1 година

Тези от МФ и НС искат само да получават заплати. А пък, едните не могат да си направят бюджета, а другите не могат да им го гласуват. Такава е реалността в сегашната България. Само генералите си мислят, че държавата ни има армия. А пък Дерменджията си мисли, че министър на някакви си вътрешни работи. То нито вътрешни има, нито пък работи. ЧЕСТИТА 2023 Г. НА ГЪЛЪБИТЕ ИМ НА ДОНЕВ И ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП.

8

Реалист

преди 1 година

Как да намалее дефицита, то само държавни хрантутници в тая държава!

7

Българин

преди 1 година

САМО БМБ-то на капитан ЕНЕВ с двете врати беше по-бързо от нас. Но то си имаше баварски двигател, а ние просто едни обикновени сърца български. Двигателите се повреждат, а сърцата си ни остават. Има неща, които не се променят в този живот. Но не и в политиката на България. Промяната е задължителна. С хора като ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ има бъдеще за Българията ни. ТЯ СИ НИ Е НАШАТА. Просто защото друга си нямаме.

6

В.

преди 1 година

Съвсем реално при спад на износа и на производството да няма пари за намаляване на дефицита, а по-лошо - страната да изпадне в криза. Някои хора не си дават сметка какво е положението.

5

ФУТБОЛ

преди 1 година

Как да се намали дефицита, като синдикати и политици все искат да се увеличават минималните заплати и пенсиите. А пък, работещите са колкото пенсионерите. Кои да им ги изкарват парите, за да няма дефицит. А и друго. Искат дасе работим и осигуряваме 40 г., а средната продължителност на живота след пенсия е 4 г. Демек, 10 г. внасяме пари за 1 г. пенсия, Написано по друг начин, те си правят сметките без кръчмарите. А аз съм просто един от тях.

4

ДЕТСКИ и ПОМОЩИ

преди 1 година

САМО ЗА ОСИГУРЯВАЩИ СЕ МАЙКИ СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

3

Ефрейтор

преди 1 година

Догодина, бе Стоянчо. Тези от БСП и Възраждане, както и около 51,5 % българите все още не са си обменили левчетата и стотинките в БНБ за евра. Просто защото там няма такива пари. Честита 2023 на бюджетниците и финанситите, работещи в БНБ и завършили в УНСС. Какво се случав с бюджета и дефицита му. Колко ще е последно. 6,4 % или 3 %. Честито на Радевците. Да си слагат шапките и да отиват на войната.

2

Анонимен

преди 1 година

Стоян Панчев изрази дълбоки съмнения, че дори да постигнем 3% дефицит за тази година, ще влезем в еврозоната. Освен това според него 600 000 подписа за референдум по темата са ясен политически сигнал към Брюксел.-Това е абсолютно най малоумния анализ,който някога съм чел.Референдум за еврозоната е безмислен,защото приемането на еврото е залегнало в предприсъединтелния догов.Дефицит за 3% се отнася за 2024 не за тази година

1

КОКОРЧО

преди 1 година

ЩЕ НАМАЛИМ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ДЪЛГОСРОЧНО..ЯДЕНЕТО СЪЩО..ЩЕ ГО НАМАЛИМ..И ..ДРЪЖТЕ МИ ..