15

Анонимен

преди 1 година

Равни шансове за образование за всички в САЩ се тълкува като 30% бели, 30% тъмни, 30% други, нищо, че белите са над 60%... Тръмп се опита да го атакува, но са толкова прогнили, че не успя.

14

Анонимен

преди 1 година

Егати гаврата с българските учители! Да идва неква от сащ са им дава акъл... В България има средно образование задължително и за момичетата отпреди "великите" сащ.

13

Училището е скучно

преди 1 година

Ами да, той и животът става скучен след време, когато те налегнат отговорности. И работата става скучна, когато работиш за насъщния, плащаш кредити и изхранваш семейство. Колкото повече растеш на години, толкова по-скучно и по-неприятно става. Колкото повече се стремим да направим ученето интересно за децата, толкова повече свикват с мисълта, че всяко нещо трябва да им е интересно, за да го правят. Възпитаваме претенциозно поколение, което няма задължения, само права. А преводачката е гола вОда.

12

не ми се сърдете но

преди 1 година

Нищо чудно, че Бил Гейтс иска да ви замени, госпожо.

11

Анонимен

преди 1 година

Те у САЩ щото са цъфнали и вързали с образованието, та дошла тук да дава съвети! Цял свят им се подиграва на неграмотните ученици. Да ходи да си оправя техните проблеми!

10

А-я

преди 1 година

Да докарат учители от Китай и Южна Корея, където образованието е на високо ниво. Биха помогнали на нашите учители, пък и на цялата образователна система. От САЩ няма какво да научим в средното образование.

9

Анонимен

преди 1 година

Kлимaтът нaиcтинa ce npoмeня? Bзexa вeчe и nтepogakтили ga goлитaт тyka, eraccи...

8

Hoqsan

преди 1 година

Каква е та'а дръта бабишкера бе... то нейното време е минало и всичкото и цяло схващане за света се е промени с половин век, минимум...

7

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga...

6

мак

преди 1 година

Щом работата е съвместна, нека бг учители да отидат в сащ, за да дават акъли на хамериканските учители. Както има намеса на тая в бг образование, така и да има в тяхното, ще е справедливо, равнопоставено и дръндрън.

5

Да

преди 1 година

Тия все повече ни превземат ,егати

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

В училищата също има множество "АГЕНТИ НА ВЛИЯНИЕ".

3

Анонимен

преди 1 година

Въй, ако вкарат хамериканския стандарт на образование, ше мога спокойно да си ходя с 47цата в даскало. Ха, голем майтап бе :)

2

Анонимен

преди 1 година

Щом стигнахме американски "експерти" да ни дават акъл за образованието, нещата наистина са много зле. Преди се смеехме, когато някой не може да намери държава на картата, а сега ще се радваме когато познае какво е географска карта!

1

Миро

преди 1 година

Щото па там, у щатите, са цъфнали и вързали откъм образование!