153

MAKE LOVE

преди 1 година

ДИЯНЧО И ПЛАМЕНКА НИШАНИ ЗА ЛЮБОВ СИ ПРАВЯТ: "О, МОЯ НЕЖНА ДУЛЦИНЕЯ,НЕ МЕ ОБРЪГВАЙ ТИ." - "О МОЙ РОМЕО,САНЧО ПАНТА МЕКИЧОК ТИЙ АВТОМАТА.."

152

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да се бие за олигарсите, които управляват България в момента. Те стопиха държавата с 3 милиона за 30 години. Никой не иска да живее тука, камо ли да мре за тия дето го управляват.

151

до ancorbat

преди 1 година

Пич ти ходил ли си в казарма изобщо? Имаш ли войнска специалност или звание? В резерва ли си? Ако да, то тогава яко си блял в казармата за да пишеш тези глупости. Ако не то тогава изобщо не пиши по темата...Адекватна военна подготовка не се получава с гризане на химикала на чина в класната стая а със усилия и пот на полигоните...всичко останало са приказки за наивници

150

Анонимен

преди 1 година

Децата ни не са публична държавна собственост и никой не може да разполага с тях със наредби и решения!!! Най малкото ни дължат обществено обсъждане!!! И понеже всичко, като подготовка в училището е ок стигнахме до надграждане с военно обучение ...

149

Анонимен

преди 1 година

Категорично-неЗагуба на време и излишни разходи.Нищо не се научава.

148

Анонимен

преди 1 година

Училищата не са казарми за да има военно обучение.Сега ще почнат и други, кой сексуално обучение, кой религиозно и т. н.

147

до 140, за Сталин

преди 1 година

Душо, нещо за събитията от 2014 да кажеш? Кой нападаше мирни хора в Донбас и Луганск? Айде не ми почвай с това, че Путин един ден се събудил и наредил атака, моля ти се.

146

ankorbat

преди 1 година

Чета *** коментари по темата и се чудя: простотията по рождение ли е, или се придобива. Особенно ми допадна коментара , че не сме нападнати, и не сме във война, и затова това убочение не е необходимо. Смях. Ами когато ни нападнат тогава тепърва ще се обучаваме ли, или ще се браним.?? Как досега през годините на никой не му уря главата, че за да имаш мир,ще трябва да си готов за война. Да не говоря за великата грешка която е допуснал великия цар Борис 1, като е отменил военната повинност.

145

Бай ви к...

преди 1 година

С тези пари уж за обучение ...Направете заплата на кадровия войник 2000лв и ке се реши проблема ...ке има желаещи за пушечно мясо...

144

Анонимен

преди 1 година

Пари от бюджета ще отидат на вятъра.

143

До 144

преди 1 година

А България нападната ли е? Във война ли е? Ако не е защо да обеучанат децата в училище?!

142

Анонимен

преди 1 година

Русия, Путин. Две думи и една запетаВ. Лююйка очаквам 1000 коментара най малко!

141

Анонимен

преди 1 година

"Не да защитават родината ( защото тя не е нападната) а да защитават други държави в чуждестрании мисии на САЩ!" --- Украйна ли беше нападната или Русия? Аз се родих вчера и не съм запознат. Не ми дреме, просто искам да разпаля кавга и да ви гледам сеира. Тъкмо си направих една мазна пържола, голяма, със сланинката шарено по краищата, купил съм си бира имам и пържени картофи, пускам ви на големия телевизор екрана и ще се смея какви коментари пишете.

140

Сергей

преди 1 година

Подготовка за война,ако до няколко години кризата в Украйна продължава

139

В ЕС и САЩ

преди 1 година

Няма такова обучение! Само в Полша и България! Сещайте се защо..

138

Ще ги обучават

преди 1 година

Не да защитават родината ( защото тя не е нападната) а да защитават други държави в чуждестрании мисии на САЩ!

137

Така е ..

преди 1 година

До Изопачават историята 138 Не Сталин е злодей 2023 г. , а Путин. Хитлер напада Русия вероломно , а Путин напада Украйна мироломно.Така ли е ? Така е . Руснаците не си взеха никакво поука от ВСВ , и сега Путин прави същото като Хитлер. И ще свърши като Хитлер.

136

Изопачават историята

преди 1 година

1945 Хитлер е бил злодей, а Сталин освободител!2023 Хитлер е освободител, а Сталин злодей! Докъде стигнахме..

135

Анонимен

преди 1 година

До долния/нама да е зле възрастните в България да прочетат малко нецензурирана история и медии преди да пращат българскити деца на Източния фронт! До защитават интересите на САЩ в Европа!

134

Анонимен

преди 1 година

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИЕ СМЕ УЧИЛИ ЦЕНЗУРИРАНА ИСТОРИЯ И В МОМЕНТА СМЕ С ЕМОЦИИ ЗА И ПРОТИВ РУСИЯ! НЕ СЪМ СИГУРНА КАК ЩЕ ПОСРЕЩАМЕ НЯКОЙ, КОЙТО ИДВА НА МЯСТОТО НА ЕДИН РЕЖИМ ПРИ КОЙТО СА ИЗМЕЛИ ХАМБАРА А СЛЕД ТОВА ОТ ГЛАД УМИРАТ ВЪЗРАСТНИТЕ МИ РОДИТЕЛИ И ДЕЦАТА! НЕМЦИТЕ ИДВАТ НЯКОЛКО ГОДИНИ СЛЕД ГЛОДОМОРА! ТЪЖНА ИСТОРИЯ И ПРОДЪЛЖАВА !ЖАЛКО, ЧЕ НЯМА РАЗУМ В ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСВА!