41

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата шега беше ти като шеф на енергетиката!!

40

Анонимен

преди 1 година

Първата грешка беше с избора на председателя. Герб гледаха да угодят на ПП и ДБ но това беше неправилно. Трябваше да вземат мандата и да предложат кабинет а не съглашателства с непеотата. Да бяха потърсили подкрепа от ДПС от БСП и от ИТН и всичко щеше да потръгне ама те се правят на и итересни...

39

Анонимен

преди 1 година

Президента ако им беше връчил мандата на Герб и те да бяха представили правителство начело дори и с Борисов и останалите щяха да го изберат. Но този шанс се изтърва от много приказки и урдурми задокеански.

38

Fena

преди 1 година

Шега беше, че една счетоводителка от АДФИ 8 години беше енергиен министър и какви ли не каши забърка. Ама наяла се ..... инспекторката, че излязла на припек!

37

Алекс

преди 1 година

Поредният ГЕРБав фукционер,който се занимава с безмислен труд и отвличане на вниманието от задължението на ГЕРБ- да състави правителство.Петкова,ще получите първия мандат.Можете да поставите за премиер,когото пожелаете.26 дни след изборите не сте предложили състав на кабинет и няма коалиция,която да го подкрепи.Защо?

36

Анонимен

преди 1 година

Какво ще кажеш за кака Гинка?!!

35

мак

преди 1 година

Плещи под диктовка на банкянския. Да им дадат цялата власт на герб, да ги видим, как ще се справят с всичките бг болежки, дали имат акъл не само да приказват и да хулят, а и да действат в новата действителност. смешници. Много ги интересуват българските граждани, ама друг път. Интересува ги само изгубената власт и кинти.

34

Копейкин Късопишков

преди 1 година

Пекова, за пореден път, къде изгуби газовата пътна карта? Рушвета от газпром къде е?

33

Добре бе

преди 1 година

"Асен Василев ще е министър на финансите, при условие че той е една от фигури публичните финанси в момента да са в това състояние." - Теменужке, бульо, колко млрд разплати служебното правителство на строителните обръчи? А? А? Василев и бил виновен.. мани бегай се скрий, че... мани, мани, бегай...

32

Българче

преди 1 година

Пред предатели като вас, Теменужке, за предпочитане е Костя Копейкин ! Той поне включва и България в брътвежите си. Докато ти , Теменужке, и отбора мърльовци около теб , дори не споменахте България - само европартньори, натовци, ЕС , някакви имагинерни ценности , но никъде не фигурира България !!! А ние сме българи и си обичаме България , а не ул. "Козяк" !!!

31

Въй въй

преди 1 година

Тая само като я гледам на снимка и ми замирисва ... бляк

30

ахахаха

преди 1 година

Ей тоя коментар най ме накефи -> То по-голяма шега от тебе няма, Теменужке! Не шега всъщност, а трагедия!!!

29

Наблюдател

преди 1 година

Теменужнице, а на нас ни стои като подигравка с хората , които са гласували за вас !!! Нищо! Ще има и следващи избори - там ще бъдете в силно редуциран състав и надали ще можете да си кажете и малките имена ! Свършихте ! Дебеловратият Борисов се из.*** върху главите на повече от половин милион българи , а и върху държавата ни !!! Явно е много закъсал .

28

ЕКП

преди 1 година

Тази ли беше от Кърджали?

27

Анонимен

преди 1 година

Министрите трябва да са високи поне 1.70 мъжете и поне 1.60 жените и съответните здравословно съобразени килограми според височината.

26

Анонимен

преди 1 година

То по-голяма шега от тебе няма, Теменужке! Не шега всъщност, а трагедия!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Вече трябва правителства по евроатлантически стандарти и калъпи. Обръщам внимание че става въпрос за калъпи а не за myлупи. Има разлика предполагам .

24

Анонимен

преди 1 година

Моля вземете пример от Макрон , фон дер Лайен ,Байдън и Столтенберг , които са слаби не са дебели и са високи последните двама. Освен че е екологично.

23

ПРОМЯНА НА ПРОМЯНАТА

преди 1 година

ПП СИ НАМЕРИХА МАЙСТОРА В ЛИЦЕТО НА ВЪЗРАЖДАНЕ. ЕЛЕКТОРАТА ИМ ПРЕЛИВА КЪМ КОСТЯ, А В ПАРЛАМЕНТА ВСЕКИ ДЕН ГИ ПРАВЯТ ЗА ПОСМЕШИЩЕ! АКО ОЩЕ МАЛКО СЕ ПРАВЯТ НА ВАЖНИ И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИ ПАК ДА СЕ УПРАЖНЯВАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ, МНОГО СЕ ЛЪЖАТ. ГЕРБ И ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ САИ НАПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ!

22

Анонимен

преди 1 година

Също така отностно борбата със затлъстяването което е нездравословно явление имаме притеснение че некои депутати и министри дават лош пример и нямат място в парламента нито в правителството за да не се излагаме пред чужденците.