22

голатаИСТИНА

преди 1 година

Някой знае ли относно последните изтекли новинки от ФАЩ? Оказва се, че ФАЩистите са финансирали чрез националния си институт за здравеопазване създаването на мутации на Ковид-19. В лаборатория БиЕсЕл-4 в Ухан. Това не е майтап. Започнали са още 2013 г. За кьоравите зомбираните ще повторя- две хиляди и тринайсета година!!! Новината идва от "Фокс нюз", а не от някоя кръчма

21

Анонимен

преди 1 година

Дори в цивилизацията, във ваксинираните държави,, има достатъчно неваксинирани, които да лежат в болниците и да умират.

20

Анонимен

преди 1 година

Сега, горещо препоръчвам ковид зомбита/ тро лове да слагат памперси докато надуват спукания ковид балон, че стават бели от напъване. хи хи хи

19

До 19

преди 1 година

Няма страхуващи да се ваксинират. Има хора, които изпозлват мозъка си по предназначение и не желаятда си слагат експерментални течности в тялото. Ти като искаш да се тровиш, прави го тихо и незабележимо. Винаги ще се намери овчар да те остриже.

18

До 19

преди 1 година

Да, вече схванах, че ковид е на вълни. Само че вълните си стоят във ваксинираните държави, а в България не идват. Явно не харесват неваксинирани пллоссскоземци.

17

Анонимен

преди 1 година

От 1 юли 2021 досега във Франция са починали 55 000 души. Малка поправка.

16

Анонимен

преди 1 година

Кога ли страхуващите се даде ваксинират ще схванат, че епидемията е на вълни?! Май никога...

15

Анонимен

преди 1 година

Франция, Дания България...Ваксини има от декември 2020. От 1 юли 2021 досега починалите са: Франция - 16900, Дания - 5960, България - 20240.

14

Анонимен

преди 1 година

В България от повече от година имаме силно намаление на случаите. Но това не може да се каже за много от ваксинираните държави, където има засилване.

13

Анонимен

преди 1 година

От началото на годината ваксинирана Франция има 4000 починали, а неваксинирана България - 200 починали. Разликата е 20 пъти. Доколкото ми е известно населението на Франция не е 20 пъти по-голямо от на България. Нали ваксината трябваше да намали смъртността? Явно във Франция това не се е получило.

12

Анонимен

преди 1 година

От началото на годината ваксинирана Франция има 400 починали, а неваксинирана България - 200 починали. Разликата е 20 пъти. Доколкото ми е известно населението на Франция не е 20 пъти по-голямо от на България. Нали ваксината трябваше да намали смъртността? Явно във Франция това не се е получило.

11

Анонимен

преди 1 година

От началото на годината ваксинирана Дания има 800 починали, а неваксинирана България - 200 починали. Разликата е 4 пъти. Според мен презназначението на ваксините би трябвало да е да намалява смъртността, а не да я увеличава.

10

Олимпий Панов

преди 1 година

Какъв е този бот дето постоянно ги пише тия статии?Да вземете малко да го ъпдейтните ли?Вече 2023 година

9

Анонимен

преди 1 година

за последните седем дни ваксинираните Дания и Германия отново имат повече от два пъти повече починали от България съотнесено към броя на населението. И отново ваксо сектантите реват, че ваксините спясявали животи. Ако беше така, тези държави трябваше да имат в пъти по-малко починали. А фактите говорят, че това не е така.

8

Анонимен

преди 1 година

Айде, циркът приключи. Любителите на циркове да си спретнат един частен в личния си двор и да спрат да занимават обществото с отклоненията си.

7

Таня

преди 1 година

40 000 жертви дадохме. Един среден български град си замина. Основно заради вкоренената глупотия на българите.

6

Анонимен

преди 1 година

крайно време е да върнат маските - бройките неспадат, идва индийския вариант, а антиваксърите реват

5

Анонимен

преди 1 година

Има нови 40 души, приети в болниците. Ама лек вирус, няма що.

4

Анонимен

преди 1 година

много повече са на вече не ги броят. сега минава леко болки в гърлото и запушен нос и минава за 5 дена, само по слабите може да го минат по тежко ама то така е и в природата се чисти и остават само най силните!

3

Анонимен

преди 1 година

Много лошо! Този Ковид наистина е опасен. Мама се беше заразила, един месец беше като пребита. Опасявахме се за най-лошото. Сега се пооправи