115

Анонимен

преди 1 година

Черно море е езеро .Река Дунав е отводния канал на Европа

114

Анонимен

преди 1 година

Поредния бълвоч на този смешен сайт ! 50 хиляди богати били "масово" !

113

Анонимен

преди 1 година

Егати туристите с пълните коли с промоциите.Нормален грък отдавна не стъпва вече там .

112

Ха

преди 1 година

Как бе, нали последните 15 години ви докараха до просешка тояга?!? От де имате пари за почивка на Гърция през май, че и през Юли и през Август?!? Нали сте бедни всички бре?!? Че пари и за по две три почивки на ски курорти през зимата! Великден в Сърбия и Харватия!По груби сметки сретностатистическия българин има 4-5 почивки в чужбина на година!!!!Доста повече от средностатистическия западняк!*** иначе голям рев че сте бедни!!!

111

побългаряваме го!

преди 1 година

До 177 Факт!

110

Спиро

преди 1 година

До ТРЪГВАТ СОФИЯНЦИ+""Вчера направиха и опит да си гласуват безплатни карти за библиотеката!

109

Стабилни

преди 1 година

Българите нали ревяха , че нямат пари . Инфлацията ги изяла , пък то .... :)

108

177

преди 1 година

Проблема с Гърция е че на някои места има твърде много българи. Там все повече започва да прилича на българските курорти на Черно море. Като пример мога да дам Неа Перамос. Миналото лято бях там една вечер и се ужасих. Все едно си в България. Пълна лудница. Презастроено, пренаселено,никакъв ред, няма къде да паркираш. Ако видиш някой да е паркирал като индианец, няма нужда да гледаш регистрацията, българин е сто процента.

107

Анонимен

преди 1 година

Така е с нашите мутротиери. Изгониха питомното и сега ще гонят дивото. Скоро даже и пияни англичани няма да има. То така се върти хотелиерски бизнес. Със смукане на пари срещу услуга, която я няма. И в Сомалия сигурно ще се държат по-нормално с туристите. И какво стана? Кой ми СPА в гащите? На морето си и няма рибена чорба. Всякакви глупости, но не и рибена чорба. Пици, мекици, каквото се сетиш, ама няма морска кухня. Една цаца ти я купуват замразена от магазина. Какви туристи чакат тия?

106

Милионер

преди 1 година

За българите е ясно, че тръгват към Бяло море, а българките накъде тръгват. Този български език и неговите множестнети числа са си доста трудни за журналистките. Те си знаят само единственото. Аз пък ще ходя не на Бялото, а на Черното. Но пък, няма да ви кажа кога ! Честита 2023 г. на българските финансисти и икономисти от УНСС. Специални поздрави за тези, които трябвада гласуват бюджета. Между 6,4% и 3% от БВП си има разлика за милиарди. ПЕЧЕНА КОКОШКА.

105

ТРЪГВАТ СОФИЯНЦИ

преди 1 година

НАЙ-ВЕЧЕ С ОГРОМНИТЕ ЗАПЛАТИ и БЕЗПЛАТНОТО ПАРНО

104

Петров

преди 1 година

Разбирам че центъра на вселената е София, само че Букурещ е 2 пъти колкото София и само на 200-250 км от черноморието, а Румъния е 4-ри пъти по-голяма от Бг, вече със много по развита икономика и много по-голям стандарт на живот. Само румънците препълват черноморието за другите от Западна Европа които традиционно идват не говорим. Пък вие си злорадствайте и плюйте ходете с макетата и сръбете в Северна Гърция.

103

onzi

преди 1 година

До ЯЯЯЯЕ като си смотан и не знаеш къде да ходиш ! Вечеря в Гърция ми е средно 25 евро за двама и при това с узо 200 грама ! *** !

102

ЯЯЯЯ

преди 1 година

Масово друг път. В Гърция ходят богатите или фукарите, които пълнят багажници в Лидъл и си купуват по едно фрапе на ден. Скъпо е, миналото лято бях. Нищо особено - бахме в Ханиоти. Лудница от сърби и макета, плажа по-скоро никакъв, в заведенията - ако седнеш с риба, салати и напитки за 3 човека - бауууууу. Хотела средна хубост, към смотан, а уж беше 4 звезди. Ще пропусна няколко години. 4 бона за 8 дена дадохме /възрастен и две деца/ и това никак не ми се вижда нормално.

101

Слънчо

преди 1 година

Колкото и да се пукате от яд, през сезона черноморието е фраш.

100

Петров

преди 1 година

Тука комплексарите най-вече т.н. софиянци в повече, между другото който не става за нищо отива в София, си избиват коплексарщината нормално като плюе по другите.

99

Петров

преди 1 година

До 103. 104 ти го обясни, само посочи кое е по-евтино и същите замразени продукти като в нашите магазини, не те знам от кои селия си, ама сигурно гърчуля само на тебе ти го приколва сутринта.

98

Уйович

преди 1 година

Гражданино, който си изхвърляш *** на края на селото, простотията ти личи, недей да плюеш. Такива които ги разправят че не ходят на българското черноморие, лично съм ги виждал и после обясняват, ама познати пък то по евтинко.

97

До Петров

преди 1 година

Дисаги, ама в обратна посока. Нямам познат, който да влачи храна натам, при положение, че там е по-качествена и на същите цени, ако не и по-евтина (за рибата).

96

Петров

преди 1 година

Айде дисаги туризма почна.