12

Читател

преди 1 година

Този грозник,веднаж не съм го чул да каже нещо против герб.Пълната зависимост прави иднивида,*** в ръцете на този който му плаща.

11

Друг политолог

преди 1 година

Ако ГЕРБ си мисли, че слугувайки на Про100 Киро и Кокорчо, Пинокио и Гном ще управляват България , нещо са изкукуригали ! Време е за пенсии , другаре гербави ! Хайде, бегайте си по кошарите и да не ви виждаме повече да се мотате по жълтите павета ! Вие сами се занулихте !!!

10

някой си

преди 1 година

Едно Герберче,не е "съгласно" с мен? Проблема си е Личчно твой!-:)))))))))Който или която и да си!!-:))))

9

някой си

преди 1 година

Абре "политолог" си ама не вдяваш истината! И как няма вече ГЕРБ да са предвидими? ГЕРБ няма какво да губи вече! Осъзна,че за да е фактор в България,ще кляка на всичко което Предложи Опозицията! Борисов разбра най сетне,че това което беше,няма шанс повече да се повтори! През 12,пардон,през 10 годишното си управление ,ВРАГ му беше " БСП"!От години Ги забрави и даже не ги споменава! Борисов е на ясно,че През последните 2 г,се роди Силна Опозиция! И вече в 5 парламент,няма ПАК да го допусне до ВЛАС

8

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са предвидими в простотията си! Нищо ново не могат да ни покажат.

7

Ханзел

преди 1 година

Тоз голям пич, рядко такива анализатори! Еваларка

6

Алекс

преди 1 година

Значи ГЕРБ можаха да се обединят с БСП и ДПС ,за да върнат хартията,а не могат да се обединят,за да направят правителство.Къде му логиката на този експерт?

5

Варуфакис

преди 1 година

Баце е гоуем играч, той е измислил "Теорията на игрите с 200"!

4

Така е

преди 1 година

ПП-тата ще се разпаднат. Рано или късно някой няма да е ок с това, което се случва. Пълният хаос, който цари там, ще доведе до бърз разпад. И това е добре за България. Тези хора просто бяха избирани заради анти-Герб риториката си. И те не спираха само това да говорят ден и нощ. Защото друго и не знаеха и не знаят. Сега те нямат тези, нямат идеи. Ако им забраниш да споменават ГЕРБ и Бойко не могат да вържат и едно изречение.

3

Анонимен

преди 1 година

На мен пък ми изглеждат неадекватни. Откъде накъде ще подкрепят правителство с втория мандат където Киро е шеф на службите ... направо граничи с безумие.

2

българина

преди 1 година

не е нужно да си врачка, за да видиш какво следва. поп дб и герб имат обш начакник

1

по-предвидими ли

преди 1 година

ясно е какво искат да напълнят