67

Е-ха

преди 1 година

От една страна като се почне с Георги Димитров, заради управляващите политици в България с македонски корени, заради тях отношенията между двете държави са изострени. От друга страна управляващите в съседната държава в болшинството си са сърби, власи, албанци и малко @вреи.

66

Асброх

преди 1 година

До АнонименМного умален ви е светът, САЩ и едни беднеещи Европейски подамерикански щати и разрушена Украйна, уви, не разбирате

65

Политкоректен

преди 1 година

Ние отдавна сме се отървали от тази мисъл, ама разни медии непрекъснато ни втълпяват разни глупости. Като че ли много ни интересува какво са казали или направили там.

64

Анонимен

преди 1 година

ПП ще върне България на картата на света!!

63

Мда

преди 1 година

Освен картите, доколкото знам има и официални преброявания на населението в Македония, извършени от Османската империя, които показват приблизително същите резултати. Наистина, не сме братски народи, защото сме един народ !

62

Трор

преди 1 година

ах блгарчета блгарчета...вечните лузери хахах

61

помнещ

преди 1 година

До Гошо! Според мен,тази партия " БМРО" уж "българска" трябва да се Забрани със закон,такъв с който се забрани съществуването на Българската Комунистическа партия "БКП" след 1989 г! От къде се пръкна и Защо? " Каракачанов" Българин ли е или " Македонец"? Той всъщност,България или Македонците Представлява? "Добър въпрос" нали?-:)

60

Гошо

преди 1 година

До Помнещ------59----------Абсолютно прав си ,заради тая Македония , България преживя няколко нац.катастрофи ,да не говорим за вътрешно политическите междуособици предизвикани от мафиотите структури на което и да е от ВМЕРОтата след 1903

59

Анонимен

преди 1 година

Дядовците и прадядовците им бяха българи. Днес те имат трети и четвърти братовчеди българи, но заедно с това имат първи и втори братовчеди сърби. Забравете за тях, защото следващото им поколение вече ще са пети братовчеди. Те отдавна нямат нищо българско в себе си. И в никакъв случай не трябва да се съгласяваме с името "Северна Македония" защото тя е в България.

58

Абе

преди 1 година

До Анонимен 61 Руснака иска да ни се води "брат", ама от онези братя, които присвояват всичко и ти налагат, какво да мислиш, говориш и правиш! Този филм го гледахме вече. Ако беше толкова хубаво, нямаше да се състоят тези революции в соц. страните!

57

помнещ

преди 1 година

По времето на социализма в България,имаше болшинство от невероятно надарени актьори!Един от тях беше и самият Антон Карастоянов!Лека му пръст сега го споменавам!Беше в главната роля на филма"Опак човек"!Български филм"комедия" създадена през 1973 г!На режисьора Янко Янков! На"младите"днес,това едва ли им "говори" нещо!-:)Та този актьор в този невероятен филм,гледал съм го многократно през годините,Олицетворява ИНАТА на Македонците днес!Те не се признават за "Българи"!" Признаваме"Ги само НИЕ!-:(

56

А

преди 1 година

До Светозар Ти разбери, че никой не иска да ги прави българи! Само не искаме да присвояват българска история и да не помакедончват отдавна починали хора! Но те не могат да го направят, защото остават без история, а народ без нея, какво е?

55

Анонимен

преди 1 година

Само руснак може да ни е брат.

54

Помнещ

преди 1 година

Много Правилна позиция! Той Борисов Разлая кучетата по темата преди да му изтече 1 вото пълно мандатче ,при 2 ялови опита преди това! На времето Др Тодор Живков,изобщо не се занимаваше с тях! И Гаранция че е бил прав! -:) Престанете да се Занимавате с " Македония" Българи !!!! Нищо няма да излезе! Все ми е тая,дали Македония ще влезе или не в Корумпираният ЕС!!! Не ми дреме!

53

Петрич

преди 1 година

Признайте македонците в България и ни дайте Човешки права.Спрете с репресиите срещу нас.

52

КОБА

преди 1 година

ДО 51, РАЗБИРА СЕ И Е ВЯРНО ,ЧЕ СМЕ ЕДИН НАРОД,НО ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НИ РАЗДЕЛИХА,НЕКА ДА ВЛЯЗАТ В ЕВРОПА,ЩЕ СЕ МАХНАТ ГРАНИЦИТЕ ,ЩЕ СЕ ПОСТРОЯТ МОДЕРНИ ПЪТИЩА И НАШИТЕ ДЕЦА И ОСОБЕНО ВНУЦИТЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ КАТО БРАТСКИ НАРОДИ, НАРОДА ГО Е КАЗАЛ" НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА" НУЖНА Е ДИПЛОМАЦИЯ А НЕ ЗАПЛАХИ

51

Анонимен

преди 1 година

Всъщност България пада под византийска власт заради русина Светослав който е езичник.

50

Анонимен

преди 1 година

До 55 Куманите всъщност били руси и доста помагат за освобождаването от византийско владичество. А татарите се появяват век по-късно.

49

Русия са християни

преди 1 година

Както ние Българите и нямаме нищо-общо с кафените кумански татари дошли през Х век с ислямската звезда на Балканите и България пада под византийско робство.

48

Не е възможно

преди 1 година

С кафените мъкеданайци да сме един народ.Майната им на исляма, Българите сме православен народ.