24

Анонимен

преди 1 година

И какво подслуша? Г-яд!

23

Анонимен

преди 1 година

Една нищоправеща охранена кобила която е на държавна хранилка и която не знае за какво получава заплата изказва мнение също като господаря си!Една излишна институция...

22

Анонимен

преди 1 година

По повод искреността за пореден път ще попитам: И вицепрезидемтката, и Президентът се показаха изненадани от започването на мащабни военни действия на североизток от България. Значи ли това, че не получават натоска информация, защото , както става пределнио видно и явно, много натовски страни са действали и действат военно отдавна пълномащабно в Украйна, или двмцата бълг. първенци просто си лъжат по подражание от страх пред началството?

21

Радев е пътник

преди 1 година

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

20

Анонимен

преди 1 година

Ти ли бе?

19

бисипар

преди 1 година

Тая требеше да дебне рундьо да не кривне от червения път, ама май нея я издебнаха изотзаде...

18

Прозтаг

преди 1 година

Молъ ви съ, махнете тази снимка да не плашите дицата!!

17

КЪСНОТО закриване

преди 1 година

Канас Юбиги АСПАРУХ имал за закрилник Свети Николай защото се надявал на военна помощ по МОРЕ..................българофобите Авари заявили:"добре де,няма да обявяваме война на Аспарух а само ще *** българите в аварския хаганат"....................Накрая Късен Василевс и късен наш Цар твърдели че юдеохазарите ги подслушват и от тогава е закрит юдеохазарския хаганат...........Р.Рейгън казал:"Открихме подслушвател в посолството на САЩ в Москва та съборете цялата сграда.........

16

хахахахахаах

преди 1 година

а Йотова каква е?

15

Чаушев Строеж

преди 1 година

До its me---------Лъжеш са че Първо Роналд Рейгън 1980 открива ЕДНО подслушват едно устройство в посолството на САЩ в Москва,СССР и заявява "Цялата сграда на САЩ в Москва трябва да бъде срината до основите"......Факт

14

...?

преди 1 година

Не става въпрос, дали политиците са искрени или не ! Става въпрос, кой го казва! А Тази и превратаджията Радев са от най-големите лицемери в нашата политика! Организираха протест уж на младите, които искали "Европа", а ни отдалечиха с десетилетие от Европа, и ни засилиха към Евразия! Никога не трябва да забравяме, как тази падна на колене на руския Поп, да му целува ***!

13

Анонимен

преди 1 година

А искрени ли са?

12

Nqkoi

преди 1 година

То и тя е политик, та същото важи и за нея! Ама като цяло ви знаем, че никога не сте искрени

11

Анонимен

преди 1 година

Йотова запозната ли е с" пътят на коприната",чиито менторите са в президентството?От 800 кг хваната 2020гпо митниците,миналата година 10,а по-миналата 8.Да живей труда.

10

Железар Тилев

преди 1 година

Расистки Благоевград на расиста Карл Маркс и расиста Димитър Благоев и излиза че последните комунисти ще са Полша

9

its me

преди 1 година

когато станете искрени за построяването на дворец на Уилям, you will be very sorry about it

8

Анонимен

преди 1 година

Да им се неначудиш на червената "интелигенция", станала навремето студент(ка) по параграф за прием във ВУЗ с предимство или набутала се като снаха/зет/паралелна секс-връзка в нечие номенклатурно семейство. Така се изразяват, че само тетка им Пена - пенсионерката с основно образование от съседния вход, може да ги разбере и да им се възхити на изказа. Защото са на един акъл.

7

Железар Тилев

преди 1 година

Димитър Талев осъвременен и модернизиран бил написал:"комунизма някой ден ще бъде изцяло изличен от Земята и предпоследният комунист ще е българин а последният комунист ще е поляк".....................Дъщерята на Збигнев,.Мика Бжежинска шефка на НОВИЯ СССР на армееца Генерал Ярузелски от Варшавския договор.........................Презерватив Тодор Живков и на Мика Презерватива Христо Стоичков по всички взети от тях интервюта СЪПАРТИЙЦИ от БКП дето го НЕМА... ха-ха-ха....а не от БСП

6

Анонимен

преди 1 година

''Ударник на труда'' е тая!Да я ожали човек колко ''мнооого'' се труди!

5

много възмутен

преди 1 година

посочете една статия публикувана от днеса която да зарадва българите , всички са сякаш идва края на света като първата е колко са починали от КОВИД . и това не е само днес .