288

Петърчо

преди 1 година

Според украинците Путин бил мъртъв. Излиза че те се опитват да убият мъртъв човек който понякога ей така за разнообразие посещава фронтовата линия. То бива пропаганда ама чак толкова да не им пука че това което пишат е по-зле от сценарий на индийски филм?

287

Анонимен

преди 1 година

Русия ще запази Крим .HATO ще стои и ще гледа ..

286

Така е ..

преди 1 година

Глупости. Тай се само уби. Уби и Русия.

285

Анонимен

преди 1 година

Някой тука мрънка как ако убиели Путин, това отключвало възможност за незнам какъв си отговор. Очевидно алюзия към ядрено оръжие, каквато правят и руските власти на ден по няколко пъти, защото нямат нищо друго. Не могат да нападнат никого с конвенционално оръжие, защото ги видяхме какви са им възможностите. Не могат и с ядрено, понеже си заминават от този свят. Остава им да лаят, да стрелят по цивилни и да се надяват, че Китай намира полза от тях в своята си политика срещу САЩ.

284

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да успеят, нека просто се опитват отвреме на време. Може да пратят някой и по дачата му. Параноята ще го побърка.

283

ЕДИН УКРАЙНЕЦ

преди 1 година

"Един украинец решил да се изака на Червения площад, но за да не го хванат, не си свалил панталона." - този коментар, написан от друг читател доста по-надолу, ИСКРЕНО МЕ РАЗВЕСЕЛИ! А и МЪДРОСТ има...

282

КУТИЯТА НА ПАНДОРА

преди 1 година

Доста читатели изглежда намират идеята за убийсто за напълно приемлива и даже желана. 1) чувек с такъв светоглед трябва да се замисли над себе си; 2) ако държавен лидер бъде убит от трета (външна страна), тогава пада едно "табу", едно неписано правило в политиката... и вече никой няма да е в безопасност!

281

Анонимен

преди 1 година

жалко, че не са успели убият украинския президент Владимир, следващия път дано не пропуснат, за да престанат убийствата на деца и разрушаването на Русия.

280

Анонимен

преди 1 година

на 9 май ще успеем

279

Анонимен

преди 1 година

като убиваш невинни, очаквай много хора да искат и ти да бъдеш убит!

278

Анонимен

преди 1 година

жалко, че не са успели, следващия път дано не пропуснат, за да престанат убийствата на деца и разрушаването на Украйна

277

Анонимен

преди 1 година

Наближава 9-ти май и Зеления иска да заслужи овации от господарите си. Само, че няма да ги получи, защото Путин е необходим на САЩ. Те съществуват благодарение на военната си промишленост. Колкото повече поръчки и клиенти, толкова повече заработка. Представяте ли си, ако войната внезапно приключи и Зеленски вече няма за какво да поръчва? Това дето му се дава не са подаръци. Тази война ще продължи най-малкото, докато започне друга. Ако си мислите, че помагат на Украта, само защото са много милозл

276

абе

преди 1 година

интересно, урсулата не се вясва вече да бръщолеви глупости, откакто китайците я накълцаха като кисела краставица, се покри като лалугер!

275

до Германец

преди 1 година

Ще ти вкисне шампанското от чакане ако го пазиш за тази цел.

274

Анонимен

преди 1 година

Другият път....а дано....

273

Анонимен

преди 1 година

Хич не ми пука

272

Германец

преди 1 година

Не знам за вас, но шампанското, което ще отворя, като думнат баш-opкатa, вече е в хладилника. Тик, так, тик, так... :)

271

КОЙ КАКЪВ Е

преди 1 година

Според най-скромните оценки общият брой на цивилните, убити по време на бомбардировките на НАТО над Сърбия, възлиза на над 1700 души, включително почти 400 деца, около 10 хиляди са тежко ранени. Около 1 милион души са останали без вода, 500 хиляди души са останали без работа, хиляди са останали без покрив над главите си. Според ООН 821 души са изчезнали, повечето от които сърби. "Аз предложих да бомбардираме Белград", казва тогава сенаторът Делауеър (сега дядо) Байдън.Прочети още на: https://dnes.bg/usa/2023/04/26/vashington-podgotvia-rezoliuciia-za-vryshtane-na-granicite-na-ukraina-ot

270

Анонимен

преди 1 година

ПАДНАЛ НА 20 КИЛОМЕТРА АМА бИЛД ЗНАЕ ЗА КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ. ДА НЕ ВЗЕМАТ РУСИТЕ ПОВОД ОТ ТОЯ ВЕСТНИКАРСКИ ПАСКВИЛ И ДА ТУПНАТ ЗЕЛЕНСКИ

269

Анонимен

преди 1 година

Нищо. Следващия път.