36

Аз

преди 1 година

До МикаТи си болен мозък!

35

предложение

преди 1 година

Македонските богоизбрани са против да нормализираме отношенията между двете държави. Те ще ни гонят ким, докато свят светува! Те само от пари разбират и за пари е целият този тормоз, който ни налагат. Ми да направим подписка ние от народа и макар че нямаме вина за избитите техни сънародници по лагерите, да се реши този въпрос, най-сетне! Съжаляваме за невинните жертви, но не се извиняваме!

34

Анонимен

преди 1 година

Македонистите даже не знаят,че на Гоце името е Георги Делчев.Умалително е наричан Гоце.И това го изкарват като аргумент,видите ли в България няма име Гоце.Но и тука удрят на камък.Познавам и 2-*** Гоце-та от България,а сигурно не са само те.Простотията е неизменим спътник на югомакедонизма.

33

Мика

преди 1 година

ГОЦЕ Е МАКЕДОНЕЦ.

32

Анонимен

преди 1 година

Агенти на ДС на царя убиват Гоце, за да се подмажат на падишаха.

31

ПроСоТо

преди 1 година

Ся:...-"Дрън дрън,та пляс!".....И на изпадналите в кома стана ясно,че "ПРОБЛЕМА" ни със РСМ е.."ПЛАСТМАСОВ",ИЗКУСТВЕН,НЕ почиващ на никакви исторически и логически основания !..За това:-ПРЕКЪСНЕТЕ ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ със Скопие !!!..НИЩО НЯМА ДА ИЗГУБИМ !...Брюксел да мисли по въпроса!

30

Калчева

преди 1 година

Съгласна съм, че трябва да има ответна реакция. Ако нашите български дейци там Блажевски и Георгиевски се озоват в затвора по обвинения за уронване на македонската национална чест, просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да бъдат вкарани в затвора членовете на ОМО Илинден които са ни под ръка, независимо от това че средната им възраст е 75 години. Да се конфискува цялото им имущество, включително пенсии и социални помощи. Нека да си ги получават от Скопие. Да се осигури денонощна охрана на Рожен и КПП.

29

Morski

преди 1 година

От Анри Пози"Войната се завръща" - "В Ястремник, по заповед и в присъствието на шефа на сигурността Жика Каьич, същия, който днес е вътрешен министър на Югославия, селяните Костадин Дамянов, Иван Ангелов и Георги Стойчев, селянките Линка Дамянова, Мира Димитрова и Мирса Стойчев, издадени, че са подслонили революционери, били пребити до смърт с камшик пред събраните селяни. Преди да издъхнат, жените били гнусно поругани."

28

Morski

преди 1 година

От Анри Пози"Войната се завръща" - "В село Добрево едно 16 годишно момиче,Костадина Миладин Тачева, призната за виновна, че пяла българска песен, била съблечена гола, завързана за една пейка, получила шейсет тояги по кръста, след което била изнасилена от шефа на отряда и шестимата му подчинени "!

27

Анонимен

преди 1 година

Гоце не е българско име..

26

Анонимен

преди 1 година

Не знам колку ви е познато но ,,клубот,, - ви во Битола кои го носи името на мало неостварено хитлеровче е сместен во кукиа поранешна сопственост на евреиска фамилиа испратена знаете каде .....

25

Анонимен

преди 1 година

До 23 - Хм. Интересно. Аз си мислех, че християните и евреите не се обичат.

24

Анонимен

преди 1 година

А Пепо Леви ,защо не отиде в Израел и да се опита там да заведе дело срещу Цар Борис а?Завежда там където знае че номера ще мине и ще е така докато Севернамакедония се управлява от сърбокомунистите, но това време ще свърши и тогава пак ще си говорим.

23

Morski

преди 1 година

Съветвам всеки коментиращ тук да прочете "Войната се завръща" на французина Анри Пози! Един съюзник на Югославия от ПСВ през 1933 описва всичко както е било без парфюми и хвалебствия! Заради това е "удостоен " в Югославия със смъртна присъда! А в книгата има неща, от които даже сега дистанцира и от времето ще за плачеш, избухнеш в ярост и НАМРАЗИШ ВСИЧКО СРЪБСКО! СЪВЕТЪТ Е И КЪМ ПИШЕЩИТЕ ТУК СЕВЕРНОМАКАЦИ, ЗА, ДА, СИ ВИДЯТ КОРЕНИТЕ НА ЗЛОБАТА, А И РОДА!

22

Анонимен

преди 1 година

Еврейската общност в България също казва че Цар Борис е пряко виновен за всичките окупирани региони. Даже са платени разнозките от България за извозването им. То си го има описано и в доста книги. Евреите са спасени с настояването на будните и видни граждани, както и църквата.

21

А

преди 1 година

До Анонимен 8 Самия той за какъв се е смятал? Аз смятам,че си обратен. Значи ли това, че аз смятам, то ти си такъв? " Ама какво да правим, като сме си българи" Г. Делчев!

20

Анонимен

преди 1 година

Тези са косовски албанци, не са македонци. Нямат нищо общо с мокедонците които ние знаем и които са имали нещо общо с България. Промити са им мозъците и самосъзнанието. Тези са си вече албанци.

19

Петър Младенов

преди 1 година

Добре да Милков, защо българската държава до сега не е повдигнала наказателни обвинения на Стойков, Киряков и останалата шайка национални предатели от ОМО-то, които ежедневно насаждат етническа омраза против българския етнос с коментари и интервюта за северномакедонски медии, оспорват конституционния ред като обявяват че България е окупатор на Пирин??? Защо беше допуснато македонистки иредентистки организации от чужбина да осквернят паметника на Яне Сандански на 23 април тази година??? Реакция?

18

Анонимен

преди 1 година

А тоя Пепо Леви, защо не отиде в Израел и да каже нещо срещи България и БорисIII на 43 000 спасени от България и българския народ евреи а?

17

Анонимен

преди 1 година

До 15 сърбокомунист, Ама ти сериозно ли, без правителство в Севернамакедония Алабаков щеше да е на свобода и да обикаля гордо телевизиите и да се хвали че е запалил български клуб в Битоля, че българите там подават постоянно жалби за обиди, дискриминация, но нито полицията нито прокуратурата, нито съда в Севернамакедония се задейства, даже късат жалбите пред македонските българи. Това ли е справедливоста в Севернамакедония .