9

Гошо

преди 1 година

"Районът, където са намерени останките, е на стотици километри от границите на Полша с Украйна, Беларус и руския ексклав Калининград." Излиза че е изстреляна от полка територия .........

8

И сега СПОРЕД БИЛД:

преди 1 година

Имало е опит за атентат над Путин със неустановена ракета! ХА ХА ХА!

7

мак

преди 1 година

Ако укр. са виновни, едва ли някой ще го признае. Ако пък руснаци, поляците и ес ще раздухат случая до небесата. И сега поляците ще имат оправдание да се въоръжат още повече и да станат едва ли не суперсила, защото не се знае, откъде и от кого може нещо да им падне в нивите.

6

Парче метал в нива

преди 1 година

Oстанки от неизвестен боеприпас..... Oстанки от неизвестен въздушен обект.... Абе, не знаят нищо за обекта, ама го квалифицират, пък то може да не е "боеприпас" и да НЕ Е "въздушен обект" ))))

5

стига бе

преди 1 година

Това "ракета въздух-земя" и това "украинска зенитна ракета, която е изстреляна от украинската противовъздушна отбрана" са две взаимоизклюващи се твърдения. Мислете поне малко преди да пишете. Недей драскате машинално без да влагате капка разум.

4

Анонимен

преди 1 година

Противоградна ракета са намерили.

3

София

преди 1 година

Разбира се, за горките двама поляка загинали заради това, че украйнците са некадърници, няма и дума. Всички скачаха, че била руска ракета, че Русия била виновна. Изведнъж като се установи, че Украйна е виновна всички млъкнаха и случая се замете под килима.

2

Анонимен

преди 1 година

Сигурен съм, че ако се поразровят, поляците могат да намерят на територията си и няколко цели ракети. даже и годни за употреба.

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Отново поредната "*****" на Ройтерс. Ако наистина Русия стреля ракети по Полша целият сват да е разбрал на секундата. Дори в Англия вече не вярват на "БРИТАНСКИТЕ НЕЗАВИСИМИ АГЕНТИ НА ВЛИЯНИЕ".