29

Анонимен

преди 1 година

това да не са американски изтребители че да изсипят милиардите- избрахте си управници продажници и ще събирате капачки да си купите литейки а милиардите си хвърчат към краваршингтон- ами свестете се

28

Реалист

преди 1 година

До гергиToчно за 6 месеца, справка - парамедиците на доста места по света! Медик не означава, че в хеликоптера ще лети кардиохирург бе тъ.пан!

27

Анонимен

преди 1 година

В българия няма обикновени линейки ... Те въртолети купуват..В София линейките са бараки на по 20 години целите мърляви и олюпени все едно са взети от автоморга.Вътре са с техника от преди половин век.Заплатите на парамедиците са сравними със социална помощ на майка-банкоматка от цветните. Освен спасителни хеликоптери трябва да купят и спасителни ракети и спасителни подводници.Защо не е спасителни телепорти като в Стартрек.

26

Анонимен

преди 1 година

Ние здравни грижи нямаме, почнахте да правите въздушни линейки... Кого заблуждавате, Менгеле?!????

25

Анонимен

преди 1 година

Това е поредната безумна глупост. Колко десетки милиона ще струва годишно "СПАСЯВАНЕТО" на пиян или дрогиран турист-*** загубил се в балкана ? С последен модел хеликоптер... В същият момент в български болници нямат пари за бинтове и марли. И им дават по 700 лв заплата. Следващият път направо с космически кораби на Елън Мъск ги спасявайте пияниците по планините.

24

бай Жека

преди 1 година

бриех бриех бриех, арна заплатка и аз ша са цана да бачакъм у фърчикоптера, цял ден спиш и веднъж дваж у месеца са повозиш сред природата на чист въздух ейшшшшаа ааа а

23

герги

преди 1 година

До Реалист За колко време ще се научиш да го правиш това изделие и за колко време ще станеш медик ??? Бичиш ли разликата ? Едва ли ?

22

само някой

преди 1 година

после да е посмял да ми каже,че заплатите в българия са ниски,или,че здравеопазването не е добро,просто се чудя как не ви е срам,жалко,че това не се купува с пари,народ несметно богат,но без *** мен,кой ще спаси тазо планета от българския тумор

21

Анонимен

преди 1 година

До така, прав си! Ти дори не попадаш в класацията необходим.....

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19, няма такова нещо като най-важни професии! Стига с този комунизъм! Започнете да мислите с тези кратуни!

19

Реалист

преди 1 година

Нали се сещате, че в месеца я имат един, най-много 2 случая и то ще бъдат някой си навехнал крака по някоя екопътека, айде да отидем да го вземем и бам 8300лв! Всеки месец трябва да е различно заплащането, в зависимост от броя спасителни операции. Това все едно тоя месец да имаш 2000 бр. изделия направени, а другия 100 и заплатата да ти е една и съща, покажете ми го тоя завод, веднага отивам да работя там!

18

Анонимен

преди 1 година

Учители, лекари и полицаи трябва да са добре осигурени от държавата, защото са най-вавжните професии. Не става дума само за заплатите им. Нека се поучат от напредналите дъжави, няма да откриваме топлата вода.

17

:)

преди 1 година

Хубаво да има високи заплати за тези лекари, обаче никой в МЗ не го интересува, че заплатите в нормалната Бълрза помощ са смешно малко и затова е на това безобразно дережде...Министърът просто си прави ПР с такива бомбастични суми.

16

Анонимен

преди 1 година

Това другари си е рисково. Лети се по планини и къде ли не. А , трябва и да издържаш постоянно на тия натоварвания - нагоре, надолу, трябва да си с показатели като на пилот. Така че, без ирония, защото хем не сте учили за медик, хем само глупости пишете.

15

Анонимен

преди 1 година

дежурства към военни летища???

14

Анонимен

преди 1 година

Хеликоптерите хубаво ще се купят, но имаме ли пари да ги поддържаме и използваме. Нещо ялова ми се вижда работата.

13

така

преди 1 година

Браво. Нека има кандидати и заплатата е добра. Повече я заслужават от разни измислени и лесно заменяеми ИТ-та.

12

Анонимен

преди 1 година

Ей тая завист....освен че са медици, ще трябва да учат и хеликоптера, има си процедури и помощно оборудване....баси тъпите ИТта сте, за 10лв не можете работа да свършите, пък и завистници, че и да мислите не можете

11

селянин

преди 1 година

не четете добре друзя това е нормална заплата на линия в Бахмут ако доживееш да я вземеш

10

Да допълня...

преди 1 година

До 8300??? 9 Работата е високо рискова. Не е като на програмистите. Ами ако хеликоптера падне ? Трябва да има и тлъсти застраховки живот.