32

Вижте заглавието

преди 1 година

Какво точно бият в Скопие ?!

31

Анонимен

преди 1 година

Античните македонци са от гръцки произход Името им подсказва това на Александър Велики ..Елени .Държава македония е имало последно преди повече от 2000 години След това тази област попада в римската империя И по късно в Българската При българските ханове коренното елениско населени бе асимилирано от обединените славяни, пра българи, и траки в държавата българия .Така това компактно населени на държавата България попадна в османската империя .Но запази българския си корен.

30

Анонимен

преди 1 година

Руска шушумиго,българският народ в Македония не говори османски ,нито се казва Сюлейман,нито се кланя на Алла.

29

Анонимен

преди 1 година

Македония е била част от една Българска държава,която може да има нещо общо с настоящата, но може и да няма ,въпрос на гледна точка, за около 2 века и малко. Настоящата България е била част от Османската Империя за около 6 века. Ако следим логиката ти, Македонците са Българи, а Ние дали сме Османци тогава? Ние според твоята логика сме повече Османци, в сравнение с това Македонците да са Българи!!Македония е била 6 века Османска,4 века Сърска и най-много Византийска.Смешници!!!

28

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ФИРОМСКИЯТ ФРАНКЕНЩАЙН БЕШЕ ЗАЧЕНАТ В МОСКВА! ТИТО МУ Е НАЙКА,СТАЛИН Е БАЩА!

27

Анонимен

преди 1 година

В СМ всичко е възможно.Особено ,ако е свързано с България.Няма да приемем нищо,което е различно от правата на другите дялове от народи.Албанци,сърби,роми,бошняци и т.н.Ни повече,ни по-малко.Явно всичко трябва да го направят по трудния път,вместо добавянето на няколко думи в конституцията им.Селските тарикатлъци вече няма да минат,а времето минава и тече безмилостно,а Гоце Делчев ще си остане българин,какъвто винаги е бил.

26

Анонимен

преди 1 година

Фалшиви бг дружества?? хахаха Абре маке СМ е бивша българска област По време на 1 и 2 български империи и царство българия. .Населено от българско население и самосъзнание .Български корен и кръв има във всеки днешен Северно македонец Рано или късно ще има обединение От което за съжаление, ще имате вие полза, а ние загуба.. .Все едно да кажеш на австрийците че създават австрийски дружества в германия . Като всички са една кръв ..Немска!

25

Анонимен

преди 1 година

В Скопие да видят в маке речника значението на думата етимология и да потърсят в речника по етимология какво означава думата Скопие. Но нямат такъв речник на македонски език. Могат да проверят и в албанския речник по етимология. Все пак им е също официален език както и с "македонския". ДЛЪЖНИ са да го говорят. Газуар! (Наздраве)

24

до Soli Invictus

преди 1 година

Що така си се кръстил на латински бе, пич? Нали вие сте създали кирилицата?

23

Вето за 30г.

преди 1 година

Ембарго, санкции и затваряне на границата и достъп до Всичко Българско и родно и сами ще хвърлят ислямското слънце от Дека дойдоха на Българска земя и да барат наша история,език,християнска религия,писменост, азбуката и европейска култура,номадските кумани.

22

Анонимен

преди 1 година

Много ще е интересно как ще влезнат в ЕС с комунистическите символи, без да са разобличили тайните служби и доносници и с паметниците по площадите и имената на булевардите на комунисти- престъпници! Очистването от комунизма ще бъде и вид реабилитация на българщината защото комунизма беше съюзник на сръбските домогвания в Македония! Трябва умно да я играем тая игра и нещата ще се случат!

21

Аз

преди 1 година

Прочетох първите изречения от документа на снимката - карикатурен, осакатен български език. На този език няма никакви стари, да не говорим за средновековни или древни документи. Това е диалект на една българска етническа област - като шопите, плевенчаните, търновците, хасковлиите и др. Но този "език" грандомански се нарича македонски - защо ли!?

20

Скопие

преди 1 година

Скопие могат да ме хванат за к***************РА

19

Никога няма

преди 1 година

Да видиш православен християнски Българин да коленичи пред куманска ислямска жълта звезда на чаршафа.

18

Александър

преди 1 година

Какво става в СМакедония ? Ами чисто българска работа хем ги боли хем ги сърби ! Доказват че са с български манталитет !

17

Мъкеданайските

преди 1 година

Кумани пак барат Българска земя и развяват отново ислямската звезда над православната Българска област-Македония.

16

Ха-ха-ха

преди 1 година

До Soli Invictus Македонска империя! Какви провинции бе? Е, има една провинция, Северна Македония, но тя е на албанската империя! Би ли наследници на Аце Големиот. Та те онези хунзите, които припознахте, като братя имат повече общо с него, от колкото вие!

15

мхм

преди 1 година

С юго номера няма да стани скъпи ми северджани.Запишете македонските българи,спрете и оправете кражбата на българска история или ЕС ще висите като част от Албания,каквито почти сте станали.

14

Soli Invictus

преди 1 година

Боляри, Чалгари, Кукубендбургери, вие сте най-близките провинции на Македонската империя!

13

Анонимен

преди 1 година

В Скопие лъжат здраво. Първоначално тввърдяха че в С.Македония уж нямаше българско малцинство. Т.е твърдяха че нямало нито един Българин. После станаха 3500 Българи. Истината е че са повече, но ги е страх да си кажат Българи сме. защото има фашистски репресии срещу им. Как се обърна историята а? Сега Германия и ЕС са либерали и защитават човешките права пък някогашните комунисти - визирам разпадналата се от фашизъм Югославия и сега Русия на Путин изповядва и сеят расистската идеология.