53

хм

преди 1 година

Само по някое време да не цъфнат от някое туристическо сдружение да просят помощи от държавата, че не им излизали сметките и нямало хора! Да не стигнем пак до призиви за патриотизъм и кандърми, българите да не ходят в Гърция и Турция, а да носят кинтите на мутрите по черноморието.

52

gogo

преди 1 година

и 40% да вдигнат гърците никой няма да спре да ходи там, защото знаят една планина неща повече за туризма и гостоприемството от простите мутрохотелиери в ***!=)

51

Драган

преди 1 година

В Гърция цените са същите като миналата година, вече направих резервация за 6 нощувки в края на юли, 900 евро за апартамент с две спални, ядем по ресторанти, а и има какво да се види. Винаги ми излиза по-евтино от българското море. Всеки решава за себе си. И специално за нашите хотелиери ще кажа, че никога не съм носил хладилна чанта на почивка :)

50

Летовник

преди 1 година

От Варна до Гърция с кола, наем на къща , плаж без ограничения и плащане, кеф на ресторант 2 пъти, Узо на корем...... Като теглиш чертата след 7 дни , сметката показва по-евтин курорт от 7 дни на морето . с бетонните плажове.

49

Пенсионер

преди 1 година

На мен няма да ми струва нищо ! Аз не мога дори да си платя билета за автобус до Златни пясъци , какво остава да отида на плаж там ! Мутрягите се постараха да откажат българина от морето ! Продължават да си продават един на друг хотели и плажове ! С любезното съдействие на съд и полиция !

48

Св

преди 1 година

Не съм ходил на лятна почивка 30 години. Не ми липсва.

47

Има и

преди 1 година

Други морета на близко,не е само нащо.ВРЕМЕ АЛЧНИТЕ ХОТЕЛИЕРИ ДА СИ ОСТАНАТ С УКРИТЕ,ЩОМ 40ЛВ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ОЛИНКЛУЗИВ,А НА БЪЛГАРИНЕ 100 ТОВА Е ПАК АНТИБЪЛГАРСКО И ФАШИСТКО МИСЛЕНЕ ОТ ЕС РАЗБИЛА СЕ! ЕС ТРАБВА ДА СЕ РАЗПАДНЕ ИЛИ ПОНЕ ЕДНА РУСКА ТРАНС-КОНТИНЕТАЛНА В БРЮКСЕЛСКИЯ БА.ДАК МАМИЦАТА ИМ И П.АЛИ

46

Анонимен

преди 1 година

Оооо нееее, не знам какво ще правя това лято с две седмици в гърция и една в Италия. Явно трябва за 6-та поредна година просто да не ходя на нашето бетономорие, а почти тръгнах...

45

Анонимен

преди 1 година

Прегледах набързо коментарите. Мизерници сте били и такива ще си останете.

44

Украинец

преди 1 година

Какво поскъпване ? На мен почивка в 5-звезден хотел ми е без пари. Даже ми плащат за да стоя там. Слава на Зеленоглавия комик.... Слава ...Слава ... и на ббалъците дето мизерстват АЗ да съм добре . Че някои даже са готови да скочат на бой на сънародник ако трябва само и само АЗ да си получавам помощи и да си почивм по хотелите .... Ахахахахаха

43

Планктон Водорасли

преди 1 година

Евтино или скъпо канализацията и пречиствателната е една ако я има въобще

42

Doko doko

преди 1 година

Ами да поскъпва. Аз живея близо до морето. Знам къде има спокойни плажове. Знам къде е кварталния магазин и хладилника им с бирата. Имам и въдица т.е ще си хвана и попчета. С две думи да си вдигат цената на чадърите колкото искат. А ако някой иска може да му подскажа схемата с подробности :)

41

Колко струва?

преди 1 година

150 лева на нафта и около 200 лв за ядене и пиене за 10 дена с пазаруване от кварталните магазини в най близкото населено място. Ако хванем риба може и по евтино да ни излезе и повече време да стом.

40

Тъпчo-тъпчeв

преди 1 година

Едно време ка бех по млад одиме с другарите на Мичурин и една стая за 5 човека,колко да изкъпе човек и толкова и до тоалетна йа.Лежамо на песоко без кърпе като тюлени ама това неудобство ли е йа.Беме зимали една туба домашна ракия и 2 щайге домати и почти без паре изкараме почивката.Абе убаво си нашето море ако имах 60 лв оти да идем за 4-5 дена пай йа.

39

аха

преди 1 година

Само не разбрах защо в статията се споменава Гърция и поскъпване с 20-30% на почивката(за нашето Черноморие е ясно), така явно искат да объркат хората ,които не са ходили там

38

варненец

преди 1 година

4 лева отиване и връщане с градски транспорт, бира от магазина- 6 лева. Общо 10 лева.

37

Тъпчo-тъпчeв

преди 1 година

Ако съберем малко паре че отидем с влако надолу по Струма.Ем е убаво ем е евтино па и риба може да си ванем,че от тоя ориз попная да ми се изопат очите и съм заприличал на виатнамец.

36

Анонимен

преди 1 година

Ще ми струва малко...баничка 2,50, пица на парче 4,00 , няколко бири от магазина - 2*5 равно на 10, кафе от машина 2*0,60 - 1,20. Ракия от вкъщи. Квартира от най-евтините от баби - 5*40 /за трима/ равно на 200. Дюнери и сладолед. Абе около 1000 лева за пет дни за трима. Другото е за "богаташите Ай ти или ай не ти". Важното е, ще ще е весело. Ще се пие, яде и ***. За богаташите не ми дреме.Да го мислят. Аааа....и съм с влака. Не ми пука за катастрофите ви.

35

Анонимен

преди 1 година

"Моята почивка на морето тази година ще ми струва нула лева"...........И моята, защото живея до морето :D

34

Тъпчo-тъпчeв

преди 1 година

Я немам пари за читаво йедене,вие за морета ми говорите.Всеки ден маам картофи и ориз и съм се издул,като кит.