99

Инж+

преди 1 година

Опасните породи кучета да се забранят. Полицията да започне да глобява "кучкарите" за нарушенията, описани в Закона. Нищо сложно!?

98

Хладния разум

преди 1 година

Собствениците на кучета, с малки изключения не позволяват да им се прави забележка. Аман от лиготии, кучето било принц/принцеса, че даже и рожденния му ден празнуват, някои дори без да знаят точната дата. А за кучеишките *** нямам думи, единици са собствениците, които им чистят.

97

+++++++

преди 1 година

До КУЧКАР "За това - ликвидиране. Приспиване,отстрелване, мощен електрошок" - това, за безотговорния му стопанин ли се отнася?

96

балканджи Мишо

преди 1 година

Не са виновни и хората, Господ е виновен защото така ги е възпитал.

95

Анонимен

преди 1 година

Да, бе... той просто си минал, а то го ухапало... Като знам кви утепаняци има и как буквално налитат върху кучето и върху мен, зазяпани в телефоните си... аре...

94

До 109

преди 1 година

До АнонименАми да го решим така и с теб тоя проблем, кой си ти, че да решаваш дали да тровиш или не, дано тебе да отровят.Кучетата нападат зли хора.

93

Архимандрит Груйчо

преди 1 година

Ей затова нормалните хора отидоха да живеят в държави, където има правила.Живях 15 месеца в Брюксел - кучета се виждаха от дъжд на вятър, и то миниатюрни породи, разхождани от бабички...

92

Анонимен

преди 1 година

Проблемът ВИНАГИ е в хората, не в кучетата или породата !Собствениците са виновни, тежки глоби за тях и само тогава ще се оправят нещата !!!

91

Природен закон

преди 1 година

Колкото и хората да се опитват да избиват животните накрая животните ще избият хората

90

някой

преди 1 година

До АлексМного си отворен пред клавиатурата,но посегни на моето куче и ще ходиш с лопатата с дръжката в Guza.Интернет мишка

89

179

преди 1 година

Случката от вчера със въоръженият мъж който защитил жена си от голямо куче е показно за пример как трябва да се действа при такива ситуации. И пак има *** които го упрекват. Ами какво да чака да бъде нахапан ли ? Колко още хора трябва да пострадат за да се вземат някакви адекватни мерки. Нямате ли усещането , че вървим във затворен кръг ?

88

Анонимен

преди 1 година

Проблемът се оправя само с отрова. С жалби и закони не става.

87

Алекс

преди 1 година

Права лопата е много ефективна в случая.Муцуната на питбула става още по-сплескана.Може да се приложи няколко пъти за по-добър ефект.

86

Кучкар3

преди 1 година

Разрешителен режим/лиценз за всичко над 15кг работна порода и зоо полиция. Редовно лелки 40кг с мокри дрехи "водят" овчарки, потбул, мастиф, аржентино, кане и тн., необезопасени. Трагедията е пълна и за нас и за животните гледани в двустайки. Проверяващите не ходят в кварталите, защото там ги бият, а само в центъра и то на високосна. Такива сме си ние неграмотни и сами си го правим бананарамата още поне 5 поколения.

85

Аноним

преди 1 година

Колкото е по голям комплексар собственика,толкова е по голямо кучето.Точка.

84

Анонимен

преди 1 година

Като изляза на разходка в парка в София, има десетки овчарски кучета, а стада не съм виждал.

83

TCT

преди 1 година

До Фондация баф Дано тебе та те нахапе някоя ***!

82

Анонимен

преди 1 година

Ако това куче бъде оставено живо, значи държавата е умряла.

81

И. Петров

преди 1 година

Очевидно с глоби не става. Проблема се решава с изрична законова забрана за отглеждане на определени породи кучета. Която партия застане зад тази кауза, ще загуби 10 000 гласа, но ще спечели 100 000 гласа на предстоящите избори, нека политиците да помислят по въпроса. Това ще спаси в бъдеще страданията на стотици даже хиляди хора в бъдеще.

80

до 80

преди 1 година

Не разбираш ли?Аз разбирам-прибиране на едни пари.