45

Анонимен

преди 1 година

Ее,прякото предаване с откриването на пьрвия реактор почна!Ердоган е жив и здрав,хили се и маха с рька за поздрав кьм Путин.Чакат Гросси и другите гости да завершат речта си и най голямата АЕЦ в света за 20 млрд долара,изграждаща се от 30 000 работници лека полека ще е в ход! Поредното разочарование в Ереван и подобни други столици!

44

Деди

преди 1 година

Ха-ха, Джурналката Нелито ни поднася "инфо" за здравето на Ердоган гаче е наш президент!. Абе, Нелка-хубавелка, аман от такива "новини" покрай голямата новина - АЕЦ-а на Турция. И понаучи с какво гориво ще работи - краварско, франкофонско или руско! Това е важно, не бери грижа да коментираш "здравето" на Ердо. То и Путин щеше да умира, ама йок. Така, че не коментирай здравето на президентите, има кой да се грижи.

43

Сюлейман паша

преди 1 година

Щом статията е от журналистка,с име,подобно на Карина КАРАПЕТЯН,нищо чудно Ердоган и да припадне,да получи инфаркт,даже и да е умрял вече! Нищо му няма на човека!И той е човек и нищо човешко не му е чуждо!Може и да припадне,да се разболее...Ще се оправи,няма страшно!В Ереван и вьв всички други подобни градове да отменят празненствата!Фалшива тревога!

42

Идеалист

преди 1 година

Може да е обикновена диария! Ако е английски Новичок, ще го измъчи, но нма да го умори. Алах здраве да му дава!

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35С микроинфаркт може да си живее и работи,стига да си пие хапчетата. Масиран е вече край.

40

Анонимен

преди 1 година

Явно са го ударили с някакво подло оръжие,но не са успели да му образуват масиран инфаркт след като ще се появи онлайн днес след обяд за откриването на АЕЦ- а.

39

Анонимен

преди 1 година

Ердоган предупреди, че ако не го изберат, се канят да сложат начело на Турция , някой като Зеленски, може и затова да е бил ударен с инфаркт! Пожелавам му здраве!

38

Анонимен

преди 1 година

Иееееее!!!! Браво! Една добра новина!

37

Анонимен

преди 1 година

Много здраве пожелавам на Ер Доган! Това е истински политик, който милее за държавата, а не като нашите продажници, крадци и лъжци!

36

ьаьаьааь

преди 1 година

Новичок си казва думата.

35

Анонимен

преди 1 година

За Ердоган има кой да се погрижи. Жив и здрав да е, доста помогна на България а Турция с АЕЦ - те, ще ни продава и ел енергия след време, не само хранителни и промишлени стоки. Далновиден политик.:))

34

Анонимен

преди 1 година

Виден ваксър. Айде при Жириновски.

33

Абее..

преди 1 година

Нещо ,като отровен гледа.Що тъй?А?Да не е болен?

32

Анонимен

преди 1 година

Дали от микро-инфаркт, дали от грип - ако Ергоган припада така у следващите месеци, то едва ли ще успее да се класира за нов мандат

31

Анонимен

преди 1 година

Кръстете се и се молете да се оправи, защото инък - "Дунавски вилает" Пешката на САЩ Ф. Гюлен ще се окаже като Хомейни в Иран и бен Ладен в Афганистан - обърнаха се срещу покровителите си!

30

Анонимен

преди 1 година

Я преди избори го изкарват болен, каква изненада. То ако вярвам на медийте Путин умря 20 пъти от ковид до сега.

29

goerg

преди 1 година

Тия от Днес изтриха много важно мое напомняне за това Меди Доган ли определя турската политика тук, или ердито. А летифов /така го водеха досега, видях в Актуално, че вече е Летиф

28

Анонимен

преди 1 година

Някой хора само конспиративни теории им се привиждат, поради фанатизираната им омраза към Америка. На един седемдесетгодишен дядо му е прилошало, дано да се оправи човека, разбира се, но няма нищо по-нормално от това. Вие седемдесетгодишни хора не сте ли виждали? Вечно имат някаква болежка, за съжаление.

27

Анонимен

преди 1 година

Ние българите трябва да се молим за здравето му, защото и това с Ердоган е част от мpъcния геополитически пасианс на Запада, в който ще сме от страната на булката.

26

Анонимен

преди 1 година

Подозирам, че следващия на който ще му предизвикат инфаркт, е Орбан. Мислеха да му спретнат майдан, но и инфаркт ще свърши работа. Америка си има списък с непослушни политици, които трябва да бъдат убити. За Путин публично си изявиха намеренията.