11

ББ

преди 1 година

Време е България да лудне!няма кгб манипулации през възраждане,няма дпс през "етническият мир"няма гроб,превърнали България във феодална държава в 21 век!няма гешев пазещ убийци и крадци!Време е да луднем и да заявим,живи сме и искаме да Живеем...Свободни!Бог да пази последните защитаващи Свободата на Човеците...САЩ и Свободният Свят!

10

СЪДИЯТА

преди 1 година

Този не беше ли в затвора ,как е успял да излезе !?!?

9

Алекс

преди 1 година

не се нуждаем от мнението на Цецо Апартамента.И американските тираджии/с български произход/ му набиха шута.Заложиха на куц кон.Да си гледат камионите и да не се занимават с българска политика.

8

Анонимен

преди 1 година

Никакви компромиси!! Нови избори!!

7

Анонимен

преди 1 година

Към момента не фоемациите са се блокирали, а обществото е разделено на крадци от Герп и окрадени из други партии!

6

Анонимен

преди 1 година

Това да си мулти милионерче и да ревеш за още, вместо да се раздваш, че си на свобода ....

5

Анонимен

преди 1 година

"Борисов гледа 5 хода напред и то - в интерес на БГ!!!" - Пич ... и аз обичам да се понадрусам понякога, ама ти прекаляваш ....

4

Анонимен

преди 1 година

Още го е яд. До последно не вярваше, че Борисов ще го жертва. Е, определено си оказа влияние. ГЕРБ и до дне днешен не може да "мобилизира" толова ислен вот.

3

Упс

преди 1 година

Цветанов Отново доказва колко е тъъъъъъъъп! Борисов гледа 5 хода напред и то - в интерес на БГ!!! Добре е ПП да се съобразят с това и да са по- добре стратези от Цветанов! И да мислят Държавнически, защото Точно Това ще им донесе бъдещите успехи! Дано Не са ограничени като Цветанов!!!

2

къде са байо

преди 1 година

братята Вълневи да дойдат да ни оправят, консултираш ли ги още или депесету директно вече те консултира. кажи как е самолета - вдигаш ли го, асансьора функционира ли. това е интересно за народа, не горните ти блътвежи. хората помнят ;)

1

Дядката

преди 1 година

Тоя откъде възкръсна?