8

0808

преди 1 година

... да бе, затова някои пленени украински войници отказват да подпишат декларация за размяна и се върнат при зеленото кокаиново джудже..

7

Теди

преди 1 година

АКО НЕ СТЕ Я ВИЖДАЛИ БАБА ЯГА ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО

6

Теди

преди 1 година

БАБА ЯГА КАТО ВИДЯЛА КАТЯ ДОБРЕВА И ИЗБЯГАЛА

5

Теди

преди 1 година

КАТЯ ДОБРЕВА Е МНОГО ГАДНА

4

БАНко

преди 1 година

ЗАЩО СЕ ОТКАЗАХТЕ ОТ СРАМНОТО НАТОВСКО ЗАГЛАВИЕ ОТ ПРЕДИ ТРИ ДНИ ,, УКРАЙНА СИ ВЪРНА 130 ПЛЕНЕНИ ВОЙНИЦИ " !!!! ЗЕЛЬО В МОСКВА ЛИ БЕШЕ ДА СИ ГИ ВЪРНЕ ????

3

Анонимен

преди 1 година

"Украйна е загубила 300 000 военнослужещи от нашата прокси война". Казва го в прав текст по Fox News кандидатът за президент на САЩ Едуард Кенеди-младши, племенник на убития президент Джон Кенеди, член на Демократическата партия, професор по право.

2

абе

преди 1 година

абе, приятелска война, бият се, пленяват се и после се връщат у дома!....напомня ми един виц: белите влезли в гората и изгонили червените, после червените се върнали и изгонили белите, след това белите изгонили червените и накрая дошъл горския и ги изгонил всичките!

1

Пффф

преди 1 година

Лицемерие. Сега ще ги избият взаимно. Никакви воини. Единствената война, която заслужава е народа срещу правителствата в цял свят. Опълчение, че не искаме да ходим на война. Бунт срещу военните ***.